Alchemy Ve Radiant Ziller

Alchemy china kullanıyoruz baya iyi gibi,ama chrashini falan kesinlikle sevmiyorum.Efekt zilleri iyi daha ziyade,serileri beğenmiyorum.Splashleri başarılı,ekşi sesleri var.
 
bi zil pas kokarmı yau heheheh

çokda kötü ziller diil bence ama hihatı falan çok anlamsız. acayip ağar çok hantal kesinlikle istediğim soundu verebilecek bir zil değil. crashleri de arkadasın dediği gibi 'china' vari sesler çıkartıyor bi garip. türk zilleri genelde öle zaten ama bide brilliant finish yapınca adamlar iyica volüm falan artmış ses deişmiş. bi garip bi zil olmuş bana sorarsanız. saaygılar
 
Alchemy (Custom Rock' tı sanırım modelin ismi) 16" ve 18" lik Crash kullandım bir süre. Tarz gereği inanılmaz tatmin ediciydi. Radiant' ın ise Hi-hat' lerini başarılı buluyorum. Efekt zillerinde yerli markalar arasında seçimim Radiant şuan. En son Alchemy 9" Bell bulamıyınca Radiant denedim ve direk aldım zili. Daha oturaklı ve güçlü buldum. Alchemy ve Radiant' ın çok fazla ortak yönleri var. Hakkaten çoğu zaman ayırt etmek zor oluyor. Netice itibari ile ikiside Handmade Ziller olduğu için ustanın o anki ruh haline göre alıyoruz zilleri :) Birbirlerine göre üstünlükleri olmadığını düşünüyorum.
 
Geri
Üst