Pankart

Grup 2001'de Ankara'da bestelerini çalma amacıyla Emre ve Köksal tarafından kuruldu. İlk ismi Parodi idi. O günden beri çeşitli eleman değişikliklerinden sonra şu andaki kadrosu ile 2005'in başında MİLHAN Müzik & CD Company ile albüm anlaşması imzaladı. Son bir yıldır stüdyo ve bir fiil kayıt çalışmalarını sürdürmüştür. ŞUBAT 2006 da bandrollü yasal albümleri raflardaki yerini alacaktır.

Şu anda ki kadrosu:

Emre KARACA - Vokal-Gitar
Köksal KAYALAR - Klavye-Geri Vokal
Kutluğhan KAVUKCU - Gitar-Geri Vokal
Burak ÖZTÜRKMEN - Bas Gitar
Ömer UÐURGELEN - Davul

Kayıt çalışmalarının son aşamasına gelen grubun ilk albümünde 12 parça yer alacak. Tamamı kendi besteleri olacak. Yakında albümlerinden bir parçanın 1 dakikası tanıtım amaçlı internette olacaktır.
 
burak abi ya senin pankartda da caldıgını bilmiyodum :D bu gruptan haberim de yoktu aslına bakarsan :D

neyse kolay gelsin.merak ettim simdiden..eskiye ait bi demo falan varsa dinlesek..
 
evet nerden baslasam ki bilmiorom...pankartla tanısmam 2004 yılında oldu. bir sene boyunca beraber çaldık, beraber eğlendik... (partiler, kızlar, vs!!..) tabi ki en önemlisi her zaman müzik vardı. Yollarımız ayrı düşse de ("abi ya okulla müzik bir arada gider mi?", bu soru sana emre!!) bu bir daha kesişmeyeceği anlamına gelmiyor!! Eninde sonunda hasta olacaksınız!! 8) Doktor dediğinizde aklınıza ilk ben gelicemm... Bu iş için ne kadar emek verdiğinizi, eski bir grup üyesi olarak, gayet iyi biliyorum. Emeğinizin karşılığını alacağınıza da yürekten inanıyorum. Sadece tek bi uyarım olucak, lütfen sahneye çıkmadan önce alkolün dozunu iyi ayarlayalım!!.. Sizleri seviyorum. Yolunuz açık olsun. (Kutlu-Ömer, sözüm size:eek:ğlum verdiğiniz sözü unutmayın!Diğerlerine güvenmiom;gitar, gitar, gitaaaaarrr!!!)
 
albümünüz hayırlı olsun.
grup çok fazla konser vermiyo galiba (ya da veriyo da haberim yoksa cahilliğime verin :oops: ). bence bu seviyeye gelmiş bi grup biraz daha isim duyurmalı. internete herhangi bi parça koycak mısınız albüm çıkmadan önce fikir edinmek için?
başarılar.. :p
 
Uvv demek günyüzüne çıkmaya karar verdiniz sır gibi sakladığınız isiminizle=)-
Hayırlı uğurlu olsun..
Umarım iddialı oldugunuz kadar başarılı olursunuz.. Biz sizi takip ediyoruz bi şekilde ne de olsa burnumuzun dibindesiniz.. Ama bundan sonra forumdanda takip edeceğiz..
Hadi kolay gelsin..
Emre, Köksal öpüldünüz yavrular...
 
yeni kayıtlarınız ilk kez dinliom güzel olmus...calısmalarda kolay gele kayıtların bıtmesıne ne kadar kaldı arada bir bos vaktınızde görüselim!!!
 
Birkac arkadas ile dinliyoruz su an da girdapa kapilip gitme kismi gercekten cok guzel diger parcalarinizin nasil? bundan asagi kalir yani yoktur umariz.. madem subatta cikiyorsunuz neden bu zamana kadar sessizdiniz yanlis bence.
 
samiyen demiş ki:
Birkac arkadas ile dinliyoruz su an da girdapa kapilip gitme kismi gercekten cok guzel diger parcalarinizin nasil? bundan asagi kalir yani yoktur umariz.. madem subatta cikiyorsunuz neden bu zamana kadar sessizdiniz yanlis bence.

Diğer parçalar (tabiri caizse) daha sert ve hareketli.Bunun dışında bir güzel hafif(¿) şarkı daha var.
Bayram sonrası hepsi tekrar (ses adına) elden geçecek ve daha keyifle dinleyeceksiniz umarım.
Sessizlik konusuna gelince şu anki kadronun toplanması çok eskiye dayanmıyor zaten ve tam olarak toplandığımız zamanları da şarkıların en iyi şekle girmesi ve albüm kayıtları için harcadık.
 
uuuu

falla dinledim hep dinlemek istedim... ses çok temiz çok çekici ... daha hard soundlar bekliorum... güsel olmuş güseeeellllll...hati bakalım! :D
 
Girap gibi bir slow bir şarkı daha var. Diğerleri daha tempolu şarkılar. Hatta biri bayaa tempolu. ;) Yakın zamanda da Ankara'da bir konser vereceğiz.
 
Geri
Üst