Özel numaralar

Ya arkadaşlar bu cep telefonuna gelen özel nuamraları çözen bi program warmış biliyomusunz acaba söylerseniz çok büyük hayır işlersiniz :) Off bunaldım yaa bu özel numaralardan :(
 
Evet birçok program var ama özel numaraların bu şekilde öğrenilmesi yasal değil. Bir program olmasa da yöntem söyleyeyim; eğer çok rahatsız oluyorsan Savcılık'a başvur.
 
Yönetici Uyarısı: Mesaj içeriği kişilere yönelik hakaret ve/veya küfür içerdiğinden silinmiştir. Bu tavrınıza devam etmeniz durumunda siteden atılacaksınız. Lütfen Forum Kurallarinı okuyunuz.
 
Yönetici Uyarısı: Mesaj içeriği kişilere yönelik hakaret ve/veya küfür içerdiğinden silinmiştir. Bu tavrınıza devam etmeniz durumunda siteden atılacaksınız. Lütfen Forum Kurallarinı okuyunuz.
 
Kaldırıldı artık arkadaşlar bi süre sonra gizli numara olmayacak herkesin numarası görünecek; özellikle bazı gsm operatörleri iyice azıtmıştı gizli numaradan msj... Neyse umarım kalkar, denilen yapılır
 
tam tersi dostum!
teknolojiyi bu kadar iyi bildigim ve takip ettigim için bu kadar kesin ve net konusuyorum.

bana öyle bir program göster de kanıtla yanıldıgımı. ne dersin? :)
 
Demek ki daha fazla takip etmen gerekiyor teknolojiyi. Ispatlamak gibi bir zorunluluk da görmüyorum kendimde ama burada bilgi arayan kişileri lütfen yanıltma! Atalay Ağabeyin söylediği zaten en güzeli :)
 
özel numara lı aramalar kalkıyor diye duydum haberlerde ama pek sanmıyorum bari özel numaradan mesaj atılmıyor umarım en kısa zamanda özel numara kalkar da kimse özel numarayla arayamaz
 
yaklasık 3 yıl boyunca ailem ve benim cep telefonum özel numara tarafından tacize uğradı artık bana özel numaradan mesaj da cekmeye baslanmıstı ağıza alınamayacak kadar kötü kelımeler kullanıyordu cumlelerınde. Son çare iş olarak kullandıgımız sim kartlarımızı deiştirdik ve artık arayamıyor .. hehhe kesin çözüm.. ama söleyimde özel numara için yapılcak tek sey savcılık arkadaslar baska birsey yok kanun dısı olanlarını demiyorum tabi.
 
Özel numaranın arkasına gizlenerek arayıp küfreden veya saçma sapan sorular soran şahsiyetsiz sapıkları kınıyorum. Sıkıysa göster numaranı kapışalım.. Alla allaa..
 
Geri
Üst