Özel numaralar

Bilgisayarın başındaysam genelde şarkı dinletiyorum arayıp konuşmayan yüce insanlara ruhları biraz dinlensin diye genelde sepulturadan roots oluyor o güzelim müzik :) birdahada aranmıyorum buda başka bir yöntem deneyin derim

Bazen özel numara iyi oluyor faydalı yerleri var kalkmamasından yanayım
 
sözleşme imzalarken numarn gizli olsun demedikçe numaranız gözükmeden "mesaj" atılabildiğini bilmiyordum...#31# yapıp bi kereliğine ya da seceneklerden kapatarak numaranızı gizleyebilirdiniz de mesaj atınca kabak gibi gözüküyordu benim bildiğim...hala gizli numara ile mesaj nasıl atılır bilmiyorum açıklayabilen var mı? ;) sapıklık yapmayacam söz
 
valla ben açıyorum. eğer bir sorunu varsa konuşuyorum tartışıyorum. öylesine aramış birisiyse müzik dinletiyorum falan filan. aşkını ilan edenlere gelince direk yüzlerine kapatıyorum ve diğer hatlarımdan birini takıyorum ;)

saygılar
 
eyer ceptelefonunda sizi özle numara veya yabancı numaralar rahatsız ediyorsa cok hoş bi brogram var meşkule düşürüyor o sizi istediği kadar arsın devamlı meşkul e atar benkulanıyorum cokda güzel eyer burama geldi diyosanız telefonculara söleyin programı yüklesinler programa engellenecek numarayı ekleyin yeterli.
 
Ericsonun ilk modellerinde Gizli numarayı göstermeyen ama ara dediğinde arayan bir telefonu vardı sanırım. Bundan 10 yıl öncesindeki teknoloji :D. O telefonu bulup çaliştirabilirsen seni arayan gizli numaraları tekrar arayabilirsin. :)


Konu dışı : Bu arada ne zamandır uyuyan konuyu hortlatmışım , biraz dalgındım da :)
 
Size bir şey danışmak istiyorum

Ailem çok uzunca bir süredir ev telefonundan rahatsız ediliyor.Rahatsız edenin kim olduğunu biliyoruz ama önüne geçemiyoruz! Daha doğrusu ailem bunu kabullenmiş durumda ama ben bir şeyler yapılması gerektiğini düşünüyorum.Gerçi bu memlekette doğru düzgün adalet mi var, tabi ki yok .. Ama aklıma dava açmak falan geldi? Çok mu saçma acaba? Bir çözüme kavuşturur mu bizi sizce?? Ne yapabiliriz ki başka..!?
 
benim başımda öyle bi durum olsa kişiyi biliyorsam polise falan vermem kendim halletmeye çalışırım. ama kişiyi bilmiyorsam savcılığa verir ortaya çıkartırım. ortaya çıkdıkdan sonrada sonuna kadar davamın arkasında dururum.

bence sen dava aç. ama ailene danışmadan yapma ;)
 
valla bu özel numara muhabbeti beni çıldırtacak birileri kız arkadaşımın cep telefon numarasını nerden buluyorsa mesaj atıp rahatsız ediyor şerefsizler. daha 4 5 gün önce birisi mesaj atmış numarada gizli değil arıyorum namussuz açmıyor 30 kere falan aradım açmadı bende benim cepten mesaj attım küfürlü, sonra 2 3 kere daha aradım açtı başladık konuşmaya dedim bilader şu şu numaraya mesaj atmışsın ne ayak, ben atmadım kız kardeşim atmış diyor dedim kim senin kardeşin niye aşk şiiri atsın benim kız arkadaşıma yok ık mık dedi başladım saydırmaya küfürleri birde üste çıkmaya çalışıyor yok ben ypmadım akıllı ol bilmem ne. kaçdır oluyor delirtecekler insanı artık gizli no yu geçtim numara gözüküyor hala pişkinlikteler şerefsizler. arıyosun birde üste çıkmaya çalışıyor. valla artık bu vodafoneden parça kontur yüklüyoruz ya ordakilerden şüpheleniyorum adam gibi kimsede yok çünkü numara.

Bir kerede birisi mesaj atmış aynı yukarda anlattığım gibi, çocuğa sabaha kadar bir mesajlar atmışım bir küfürler saydırmışım çocuğa ben subayım askeriyede iletişim benden sorulur buldum adresini falan yazdım, birde bir ara numarası belli olanların ismini falan öğreniyordun öğrendim ismini çocuğa diyom buldum seni bitircem seni falan. çocuk en sonunda sabah 9 da aradı bilader bırak peşimi özür dilerim diye:) sanırım trendeydi kaçıyor du başka şehire :) zuhaaaaa.
 
Geri
Üst