Flört

yeni albümleri geliyor...
306155_419446274733824_173958135949307_1681373_1324019194_n.jpg
 
Böyle bir yetenek varken, flört mlört hak getire... Al sana vara vara beat.



Hehehehe...

(Şaka bir yana, kişisel fikrim; 'Kim Bunlar, Flört vs. adı altında faaliyet gösteren müzisyen kardeşlerimizi son derece başarılı buluyorum.')
 
gerek şarkılarıyla gerekse sahne performansıyla harikalar yaratan bir grup. bu başlık 2003te açılmış, ben 2011de tanıştım flörtle :) lisedeyken bari tanışaydım iyiydi :)
 
"Dün TRT'de İzledim" şarkısından sonra itici bi sempatikliğe sahip olduğunu ve fena derecede beatles'a benzediklerini -benzemeye çalıştıklarını- gördüm. Yaptıkları müzik çok hoştur tabi, o ayrı.
 
Çıkardıkları Anadolu Beat albümünden sonra utanmadan bazı gazetelerde 'Yerli Beatles' diye lanse edilmiş çok eski bir grup. Yaptığımız müzik sevilsin kaygısında değiller ama gerçekten güzel müzik yapıyorlar kaliteli müzik insanlarından oluşuyor grup. Özellikle her konserde Fuat Güner hayranlığını dile getirir Ozan Kotra, aynı zamanda yanlış bilmiyorsam Fuat Güner'in öğrencisidir. Bir de eleştri niteliği taşıyan Dün TRT'de İzledim'in TRT tarafında propaganda aracı olarak kullanılması da fazlaca komik ama grubu olduğundan daha popüler etti.
 
timsahın (davulcunun) ayrılmasıyla bence eski tadı kalmamıştır şimdi timsah kendi grubunu kurdu timsahın gözyaşları isminde,grupta flört ün flört olmadan öncek hali Grup Kim Bunlardan bildiğimiz vokal ve gitar Barış Bölükaşı var kendisinin çalımını çok beğeniyorum bence sizde bir bakın
 
Geri
Üst