Kora (Pop Rock) - Ankara

arkadaşlar lınkımde 84 un masum degılız(gunahkar) ve metropolıs in hatsız kul olmaz cover'ları da var ıyı dınletıler bu sarkıların unutlmayan cover'lar arsında olmalı bence
:)
 
kardeşim çok iyisin ve böyle çalışmaya devam edersen daha da iyi olacaksın..yaptığın tarzı insanlara anlatmak biraz zor oluyo ama takma...kimseyede anlatma zaten;çünkü insanların çoğu tarz denen şeyin açılımını bile bilmezler..
 
bu adam iyi bir adam düzgün bir adam ve bu adam başarılı olacak. yeteneğinin bilincinde ve bu doğrultuda ilerlemeye kararlı. işte benim hoşuma giden de ışığının farkında olması ve değişmemesi... herşey senin için çok güzel olacak eminim.
 
başarılar orhan.şarkılarını ben zaten kayıt aşamasında da dinlemiştim.duygu adamısın ötesinde başka şey aramamak lazım.her zaman desteklerim iyi çalışmalar.



eflatun/vokal(fatih)
 
şimdi bir şarkımı daha koydum ''gündüz lekesi'' yenileride önümüzde ki hafta koymayı düşünüyorum
görüşmek üzere
 
gündüz lekesi şarkısını dinledim . bana göre iyi bir düzenlemeyle çok iyi bir yerlere gelebilecek bir şarkı. sözleri çok güzel ayrıca. tek eleştirim sarkıyı biraz transpoze etsen daha iyi olur gibi. girişi bu kadar pesten değilde biraz daha tiz olsa ve nakarat da ilkine göre daha tiz olacak haliyle ama daha güzel olur bence. (çok karısık oldu anlatabildim mi ki acaba :) )
neyse, devam orhan kardeş iyi gidiyorsun..
 
Orhan ın şarkılarının sözleri gayet güzel ve bir yaşanmışlığın sonunda yazılmış sözler..müziği de sözlerle gayet güzel örtüşüyor..enerjik ve hiperaktif kişiliğinden daha katabileceği çok şey olduğunu düşünüyorum..
yaptığı sanatıyla gelecekte Türkiye de kendine güzel bir yer edinecektir..kendisine başarılar diliyorum..ve mücadeleye her koldan devam diyorum. :D [/code]
 
Geri
Üst