Telecaster için kill switch

standart telelerde tek volume düğmesi 2 manyetiği birden yönetiyor bildiğiniz gibi.ben de böyle bir modifiye yaptırmak istiyorum.bunun tahmini fiyatı ne olur ve alternatif fikirleriniz varsa paylaşınız.teşekkür ettim.
 
kill switck o değildir. kill switche basarsın ses kesilir.senin istediğinle alakası yok.ama senin istediğinde yapılabilir.hatta sen bile yapabilirsin.tabi elinde ağacı işleyecek malzeme varsa. yoksa bir lüthiere göür yardımcı olur. normalde manyetikler switche gelir .burda manyetiklerden biri seçilir ve bu sinyal pot a gider. sonrada çıkışa gider. sen o potu ordan cekip switchle manyetik arasına bağlaman lazım.çıkışıda switchten direk vermen lazım. tabi her manyetik için bir pot kullancaksın
 
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
  • #3
mantık ses kesilmesi sonuçta biz de biliyoruz farklı bir şey olduğunu lakin bunun bir tanımı olmadığı için öyle dedim.ben yapamam şahsen elimde uygun aletler falan yok.
 
Benim Charvel'e taktırdım killswitch, işçilikle beraber 15 tl istedi lütiyer. 2 yollu bi mini yada normal switch gerekiyor sadece onun dışında hiç bir şeye gerek yok, ki bu %90 lütiyerin elinde bulunur, yoksa switch en fazla 15 lira yine.
 
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
  • #5
sağlam bir switch bulmak gerek çünkü çok sık kullanacağım ben bunu.orantsızı güç uygulayacağım hatta :D elimde kalsın istemem.kime yaptırdın acaba?
 
Bende orantısız güç kullanıyorum programlarda falan. :D Burada bi lütiyere gittim taktırdım. Küçük bi switch takıyo gövdeye küçük bi delik açıp ondan sonra gayet sıkıntısız kullanılabiliyor. Demiride kırabilirsen artık titanyum switch lazım :D
 
Geri
Üst