Emre Aydın

kötü bi şey olsa ulaşır cok bi erken

saçma sapan düşüncelerle oyalanmayın...

kolay değil,sabrediyor

o ki sabrediyorsa siz hayli hayli yapabilirsiniz
 
bende heyecanla bekliyorum mutlaka albümünü alıcam ve hatta arkadaşım sayesinde bu güzel sesle tanışmıştım onada alıp hediye edicem :D erkenden çıksada dinlesek doya doyaaa
 
Ya belki albüm asparagasstır mavi sakal'ın sitesinde de böyle şeyler sık sık çıko yok albüm bu sonbaha yok yetişmedi 3 ay sonra felan die emre'de öyle yapıodur belki yoksa ortada bi albüm olsaydı taaaa şubattan beri nie çıkmasın sorun ne yani
 
şimdi bişey dicem boşver...
eyy zeki kardeşim ö-tmeden önce 2 konsere git te gör bakıyım söylenen şarkıları. Album asparagastır evet Emre diye biride yok aslında. emre sandığınız kişi hayalet casper...
Böyle aptalca yorumlar yapmayın allah aşkına
 
hamdi_odemis demiş ki:
Ya belki albüm asparagasstır mavi sakal'ın sitesinde de böyle şeyler sık sık çıko yok albüm bu sonbaha yok yetişmedi 3 ay sonra felan die emre'de öyle yapıodur belki yoksa ortada bi albüm olsaydı taaaa şubattan beri nie çıkmasın sorun ne yani
sölenicek bişey bulamıyorum bulan varsa benim yerimede söylesin lütfen....
 
ooo ne kadar da fışkırık zekalı arkadaşlar varmış burda yaa..!! anında çözümlemiş olayı baksanıza.. bizim niye aklımıza gelmedi acaba tühh bak..
allah bir insana bu kadar çok zeka bahşetsin ı ıhh olur sey değil canım.. ama heryerde belli etme bari olan var olmayan var..!!!!
 
nuwanda emreaydin.org'da demiş ki:
30 Nisan Pazar Saat: 19.00 da Emre Aydın sohbet odamızda sorularınızı cevaplayacak.

www.emreaydin.org/chat.htm adresine tıklayarak bağlanabileceğiniz sohbet odasına girebilmek için java adlı programı yüklemiş olmanız gerekiyor. Saat 19.00 da sohbet'e girişler kapatılacak ve 19.00 dan sonra hiçbir üye giriş yapamayacaktır. Sohbete girmek isteyenler bu saatten önce girmek zorundadır.

Sohbet sırayla söz hakkı verilerek yapılacaktır. Kanal genel konuşmaya kapatılarak sadece söz hakkı verilen üye ve Emre Aydın konuşacaktır. Söz hakkı almadan önce soracağınız soruyu "nuwanda" yani bana iletecek ve söz hakkı isteyeceksiniz. Gereksiz sorulara söz hakkı verilmeyeceğini belirtmek isterim. sohbet esnasında msn adresi, telefon, web site adresi vermek veya istemek kesinlikle yasaktır.

İyi sohbetler...

30 Nisan Pazar 19.00 da görüşmek üzere

Alıntı: http://forum.emreaydin.org/index.php?topic=458.0
 
hımm hadi bakalım görelim durum nedir şimdi bazı arkadaşlar soruları onun cevaplamadığını filan da söyler iyice çildırtır gibime geliyor.

Bu arada Emre Bey'e en içten dileklerimle umarım herşey istediği gibi olur.
 
complex275 demiş ki:
ben bir sey anlamadım ayrıldımı ayrılmadımı. kendi basına mı album cıkartmak istedi cozmus degilim

Abi biraz okuyun şu forumları ya. Artık 6.cadde diye bir grup yok. Emre Aydın grup dağılınca tek başına devam kararı aldı. Albümde Onur Ela(6.caddenin eski gitaristi) bir parçanın gitarlarını çaldı. Yusuf Torun hala Emreyle çalıyor. Yani aslında ekip aynı gibi. Sadece isim değişti ve onur gitti.

Bu pazar hepsini sohbette kendisine sorun :D
 
emre1.jpg


emre2.jpg


emre3.jpg


emre4.jpg


emre5.jpg


emre6.jpg


emre7.jpg


emre8.jpg


emre10.jpg


28 Nisan Studyo Live Konserinden...
 
Geri
Üst