Emre Aydın

Emre Aydının gerçekten insana şok etkisi yapan çok hoş bi sesi var! YALIN dinleyenlere duyrulur!
Bu arada bende rock müziğe bir arkadaşımın tavsiyesi ile başladım bu aralarda en beğendiğim 2 isim öncelikle Emre Aydın 2.olaraksa Çilekeş grubu oldu.Bu arada bu albüm çok güzel sahiden:)
 
Hayatımın tüm ilklerinin sahibi....düşüncelerimin tek kahramanı...hayat felsefeme adını altın harflerle kazımış adam....geceleri onun sesiyle,resimleriyle uyuyup,sabahları onun sesiyle,resimleriyle uyandıgım tek adam....kısacası MY WORLD İS EMRE AYDIN......
 
işini en güzel şekilde yapan rock dünyasının en başarılı en yakışıklı sanatçısıdır emre aydın.her şarkısında her şiirinde beni alır götürür biyerlere.onu çok seviyorum .umarım hep bole kalırr.... :)
 
Yok, kilo durumu o kadar göze batacak şekilde değil. Ama kilo aldığı doğrudur. Kiraz Festivalinde gözüme çarpmıştır benim de. Hafiften göbek de çıkmış :)
Yakışmış ama :)
 
15 Haziran 2007
Kültür Üniversitesi
Saat : 21.00

18 Haziran 2007 Gençlik Festivali
Bostancı Gösteri Merkezi
Kapı Açılış 17:00

emreaydın
gripin
sagopa kajmer
kolera


21 Haziran 2007
İzmir - Bergama
Uluslararası Bergama Kermes Festivali
Saat : 20.00

22 Haziran 2007
Rockfest The Wall Beach 2007
tarih : 22 Haziran Cuma, emreaydın 00:00'da sahne alacaktır.
mekan : Tigem Tesisleri
bilet : 45 ytl
http://www.biletix.com/webbiletix/wt...ventCode=HFES1
http://www.rockfestthewall.com/
 
Emre Aydın ve Yalın aynı çizigide oratda rock tadında birşey göremiyorum. Acıklı bir ses vuruldum yaralandım öldüm bittim sürüklendim modunda gidip duruyor. Tabi albümü yaparken insan tek olmuyor mutlaka yönlendiren böyle olmazsa olmaz diyenler çıkmıştır umarım ki ikinci albümünde daha farklı olur. Albümde belki bir gün özlersin parçasının altından gelen birşeyler var beni etkileyen, farklı bir noktadan şarkıda anlatıldığı gibi değil.
 
emre aydını canlı izleme fırsatına erişebilmiş kişilerdenim. canlı izlemek gerçekten hoştu (Bir de ön taraflarda emre emre diye bağıranlar olmasaydı eminim daha da zevkli olucaktı) ama popüler olmanın verdiği bir durumla karşı karşıya kaldı maalesef her neyse onu dinlemeyi seviyorum 'dayan yalnızlığım' favori parçamdır
 

Benzer konular

C
Yanıt
0
Gösterim
816
Cryptist
C
C
Yanıt
0
Gösterim
1K
Cryptist
C
R
Yanıt
0
Gösterim
880
rockerto
R
Geri
Üst