Emre Aydın

En azından albümüne falan koyamadı. Hehe, yazık, bıraksak da konserlerinde bari okusa. Bir de magazin programında önce şiir olarak söyletmişler duygulu sesli bir vatandaşa, sonra Hülya´dan almışlar ama duygulu sesli amca "Ondan emin değilim ben/Adam olmadı hala benden!" mi dedi, yoksa doğru mu söyledi pek anlayamadım. Umarım kulaklarım beni yanıltmıştır...
 
ben bursada danzadaki konserine gittim kışın..

sahnede bir konu mankeninden farksız.öle duruyor.
seyirciyle hiçbir iletişimi yok.bir an önce bitse de gitsem havasında çaldı.bir saat bile sahnede kalmadı.

sanıyorum ibodan çok alakasız birde şarkı sölemişti.kesinlikle bir rock müzisyeni havası yok.
 
he yha öyle sanıoz, sende kendini rockçı popçu diye ayırt edebilecek kapasatidemi saniosun ha kanky ?

önce yazmayı sonra eleştirmeyi öğreneceğiz toplum olarak.
 
ya açıkçası bence de ne tür yapıyo diye tartışmanın manası yok.güsel yapıyo mu yapıyo dinletiyo mu bayılta bayılta hem de...
yalnız denizliye konsere geldi ve sahnede 1 saat durdu o kadar kızdm ki.biz 6.caddeden söyler diye gittik solo albümündeki şarkılarını bile tam söylemedi.
ve evet gerçekten de sahnede konu mankeninden farksız
 
evet dinleyenleriyle iletişimi bence de pek iyi değil yani sahnede dururken ama daha çok genç, bir sürü konser verdi ama biraz zaman ister bence sahnedeyken dinleyen,izleyenlerle iletişim kurmak. şimdi izlediğimiz yılların sanatçılarının izleyenlerle iletişimiyle emreninkini karşılaştırıp da emrede iletişim 0 dememek lazım derim. zamanla olacaktır. şarkıları güzel,sesi ve yorumu güzel, zamanla o da olur.
 
Zamanla, daha çok sahneyle aşılabilecek şeylerdir bunlar tabii lakin bir kaç arkadaş epey eskiden bahsediyor. Onu sahnede ilk izlediğim (ki bu 2006 Kasım ayına tekabül eder) zaman bende de böyle hisler uyanmışsa da geçti zamanla. Ondan sonra hiç kaçırmadan takip ettiğim bütün İzmir konserleri ve başka illerdeki bir kaç konserle silinmiştir bütün bunlar. Yani en azından ben artık tümüyle sahnesine hakim birini görebiliyorum sahnede. (dikkat çekiyorum kıyaslama yapmadan:zira elbette ülkemizde sahnesine çok hakim müzisyenler var, her şeyiyle, inkar etmiyoruz hiçbirini.) Hala tatmin olmayanlar varsa da onlar da olacaklardır eminim. Bir de bunun tarz boyutu var diye düşünüyorum ki o da büyük bir etken olabilir. Sonuç olarak melankolik şarkılar söylerken sahnede ter ter tepinen bir adam da çok şık olmaz sanırım. ;)
 
alışcak abileri/ablaları,,kim öle diildi ki sanki??bi anda teo kıvamında sahne kralı bi adam beklemenin bi mantığı yok zaten,,yalnız konser ücretleri pentegram'la eş değer tutuo,,sorun pentegram'da mı emre'de mi anlamış diilim,,pentagram büyüklük yapıo galiba :S
 
emreaydın yeni konserleri ;

28 Temmuz
Çandarlı


29 Temmuz
Altınoluk/Açıkhava Tiyatrosu


31 Temmuz
Ayvalık-Sarımsaklı-Kaçamak Bar


1 Ağustos
Çanakkale-Lodos Bar


2 Ağustos
İzmir-Urla-Menteş Kara Harp okulu


3 Ağustos
Dikili/Baby Rock Bar


5 Ağustos
Kuşadası/Jeyd


6 Ağustos
Milas


8 Ağustos
İzmir-Ooze Venue


9 Ağustos
Marmaris/Crazy Dayz

Yapılan son değişiklikler konserlerle ilgili kesinleşmiş tarihlerdir.
 
nuwanda demiş ki:
he yha öyle sanıoz, sende kendini rockçı popçu diye ayırt edebilecek kapasatidemi saniosun ha kanky ?

önce yazmayı sonra eleştirmeyi öğreneceğiz toplum olarak.

Süpersin sen yaa.. :D

Emre Aydın..Hayallerimin sanatçısı.. :D Çok özel ;) ilk defa bir albümü dinlerken " işte bu benim hayatımn albümü " dedim.. :p Çok güzel bir yüreği var gibi, yani tanımıyorum ama umarım öyledir.. Onun kadar güzel yazabilmeyi isterdim.. :)
 
Hala albümünü sıkılmadan dinlediğim insan.

Bu kadar insanın çoğu kez durduk yere eleştiri damarını kabartan insan, milletçe bayılıyoz ya yeni çıkanlara kulp takmaya, bir yolunu bulup eleştirmeye(bir kere birisi gitarı nasıl tuttuğunu eleştirmişti hatta yuh demiştim ben de içimden).

Çok güzel şiirleri olan, kendini tekrar tekrar okutturabilen insan.

O kadar yazmışken Bartın'a veya Amasra'ya bir kerecik olsun gelmesini emreaydin.org'da, bunları ya hala okumamış yada okusa da umursamamış insan.(Tabii bu konser işlerinden ben anlamam, belki de çağrıldıkları yerlere gidiyorlardır sadece, o yüzden bu konuda aydınlatılmaya açığım.)

Özellikle çalışma esnasında çok soğuk ve çekilmez biri olduğunu duyduğum, ama aynı zamanda mütevazı olduğu söylenen insan.(umarım hala mutevazıdır)
 
Konserler, şehirdeki organizasyonun sağlanması sonucu gerçekleşiyor. emreaydın çağırıldığı, çağırılmadığı heryere gitmek isteyen biri. ama bazı şehirlerde şartlar olgunlaşmamıştır, olgunlaşmayacağı anlamına gelmez.

hala mutevazıdır. :)
 
aslında emre aydın pek çok şehire,hatta şimdi de yazlık mekanlara gidiyor. şartlar olursa nuwandanın da dediği gibi gelir herhalde. kendisi de çok istiyor sanırım türkiyenin heryerinde konser verebilmeyi.
 
ogunkolik demiş ki:
aslında emre aydın pek çok şehire,hatta şimdi de yazlık mekanlara gidiyor. şartlar olursa nuwandanın da dediği gibi gelir herhalde. kendisi de çok istiyor sanırım türkiyenin heryerinde konser verebilmeyi.

İnşallah Karadeniz'de de yazlık mekanlar bulunduğu hatırlanır bir gün. Ama şartlar olduğunda geleceğini düşünüyorum ben de. Türkiye'nin çeşitli yerlerinde bu kadar konser vermek herkesin harcı değil. Bu açıdan Emre Aydın'ı tebrik etmek lazım gerçekten.
 

Benzer konular

C
Yanıt
0
Gösterim
815
Cryptist
C
C
Yanıt
0
Gösterim
1K
Cryptist
C
R
Yanıt
0
Gösterim
879
rockerto
R
Geri
Üst