Emre Aydın

Şarkıyı bugün ilkez dinledim ve inanılmaz etkisinde kaldım sürekli o çalıyor albümdeki diğer şarkılar nasıl acep ben onuda cok merak ediyorum birde Umay Umay ın Hareket Vaktini nasıl coverlamış o'da ikinci bir merak konusu :) Yani herşeyiyle alınması gereken bir albüm gibime geliyor merak ediceğimize çıktığı andan itibaren gidip alalım böylece KORSANA HAYIR kampanyasına katkımız olur dimi ;) :LOL:
 
Albüm sonyden mi çıkacak grgdn mi universal mı kimden çıkacaksa çıksın yoksa sitenin ortasında kendimi yakacam artık gına geldi. Albümü istiyoruz artık yya çıldıracam
 
şarkı beni o kadar çok etkilediki;dinlediğim ilk andan itibaren sürekli beynimin içinde.bu durumda olan tek ben de değilim üstelik!emre aydın'ın varlığından haberi olmayan arkadaşlarıma dinlettim ve onlar da aynı tepkiyi verdiler.diğer şarkıları çok merak ediyorum.albüm bir an önce çıksa da rahat rahat dinlesek:)
 
amylee_pelin demiş ki:
abi şubat dendi marttayız insanlarr sabırsızlıkla bekliyo yaa çok merak ediyorum valla
Bilmiyorum abi böylesine güzel bir albüm neden bekletiliyor neden sinirlerimiz yıpratılıyor bir anlasam. Seray Severlerin önünü açmazsak nasıl para kazanır piyasada ki insanlar... Bi çıksa artık ta rahat etsek, bu kadar bekleyen varken neden çıkmaz neden neden? Orda Sony'den yada grgdn den birileri yokmuuuuuuuu?
 
ama bu albüm diğerleri gibi tek şarkıyla sattıran bir albüm deil örnek vermek istemem :) nyse bi çıksında arttık bıktım artık çıksın demekten...
 
Antibiyotik demiş ki:
göksel konserlerde belki bigün özlersini sölüyo :) albüm de geç olsun güç olmasin.ne kadar bekledik biraz daha bekleriz.

Ulen biri söylesin şu kadına söylemesin şarkımızı :D emrede allı pulluyu söylesin ödeşirler pekte yakışır ya :D
 
Geri
Üst