Guitar Rig Kullanımı İçin Yardıma İhtıyacım Var.

Ben zaten orayı bulamadım. :D Orayı bulsam belki çözücem ama bulamadım. Neyse teşekkürler yardımlarınız için vakit ayırdınız ama ben lambalı amfimle devam edicem. Sırf efektleri için indirmiştim bu programı ama vazgeçtim artık. Efektleri pedalları aldıkca kullanırız. :) Tekrar teşekkürler.
 
Bu arada bilgisayarın ve ses kartın çok iyi değilse o programı kullanamazsın. Sen tele vurduktan uzun süre sonra ses geleceği için gitarı çalamazsın. Mesela mikrofondan sese bir bak. Ancak benim gibi kayıtlarda falan kullanırsın.
 
Yıllardır Guitar rig 3 kullanıyorum profesyonel olarak laptopla birlikte .. all tube amfiden sonraki en iyi soundu ondan alıyorum denemediğim prosesör,pedal kalmadı(axe fx hariç)
Bence yapmanız gereken bir harici ses kartı satın alarak ses kartının asio driverlarını kullanmak misal;
Ses kartı m-audio fast track (2. elde 100 liraya kadar bulunabilinir)
Driver olarakta m-audio usb asio (audio-midi settings den ayarlanabilir)
Ayrıca ses kartının windows a yüklenen ayarları ki bu sağ altta kırmızı içinde beyaz ok ucu olarak görünür latency için 128 olarak ayarlanırsa 5 milisaniye ye kadar düşer .
Ses çıkışı için kulaklık ya da herhangi bir yükseltici kullanılabilir.
 
Sorunumu çözdüm. ASIO4ALL gelişmiş ayarlarında bir sorun varmış. Inputlardan seçili olan yerine kapalı olan bir Input daha vardı onu açınca düzeldi.
 
Guitar Rig açıkçası bayağı dijital geldi. :D Yani bu harbi abatı. :D Prosesörde sorun yok ama bu program harbi abartı dijital. Ama delay filan güzel. Cleanleri kullanılabilir. Boss GT-100 ile Line6 HD-500 arasında gidip geliyorum yarın deneyeceğim ikisinide. Böyle programlara gerek kalmayacak. :D
 
Geri
Üst