Infected

Neredeyse iyi, kötü bütün gruplar hakkında tartıştık, düşüncelerimizi yazdık. Biraz da Infected`den bahsedelim 1995 yılında kurulmuş tecrübeli ve profesyonel bir grup ilk albümlerinde Death Metal yaptılar sonraki albümleride Black ve Gothic Metal tarzına girmiş sağlam bir grup toplulukta diyebiliriz biraz kalabalıklar :) Düşüncelerinizi ve beğendiğiniz parçalarını yazmanızı bekliyorum...
 
Belki de en sevdiğim Türk Black Metal grubuydu.Grubuydu diye yazıyorum çünkü davulcuları Le Reve Noir bana dağıldıklarını söylemişti;ki Eksisozluk'te yazanlar da bunu destekliyor.Bence en sıkı çalışmaları Chasioum Ep'si.Arid plains of inferno ve Poet's Blasphemy favorilerim.
 
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
  • #3
hudubet kesinlikle ilk albümü spirit of doom ve chasioum mükemmel zaten Arid plains of inferno en sevdiğim parçası dinlemeden uyuyamam :) Dinlemeyenler bence dinlesin Chasioum albümünü. Akmarda zihni müzikte şimdi 1 milyona satıyor 2 sene önce dünyanın parasını vermiştik :)
 
Evet bir Ep'yi 4.500.000 tlye almıştım.
Ama dağılması kötü oldu be.Adamlar tarzının en iyisiydi Türkiye'de...Neyse.Bi de birşey sorcam şu Ep'de Nabarus'a yazılan söz Latincemi?
 
bende 4,5 milyon verip aldım chasioum epsini.çığlık vokaller çok başarılı.albüm yapsalar daha iyi olurdu ama neyse.bu arada chasiouma albüm yazmışssınız albüm diil.ep.bunu ukalalık olarakta algılamayın
 
:) hudubet bu arada seni rüyamda gördüm ya ne iştir bugünlerde bu siteyi sürekli rüyamda görüyorum ya anlamadım gitti sana bişeyler yazıyordum :)
 
Ben da bu sıralar Yüzüklerin Efendisi'ni okuyorum;galiba onun etkisiyle de her gece Frodo'ya eşlik ediyorum uykularımda.Akabinde de kabuslar görüyorum.
 
lerevenoir in görüş yok diyosun fakat yanlış yapıyosun abicim bi açıklama beklerdik senden bu forum açılmışsa eğer bu forumda en kapsamlı yazıyı senin yazman gerekliydi bilemem yanlışmıyım? bi forum daha wardı ona gerekli açıklamayı yazmıştım türk black metal grupları başlığı altında burda bişiy sölememe gerek yok ...
 
Geri
Üst