Boss BCB-60 Pedalboard

olsun kaymaz zaten altı yumuşak o yapışan maddeden.üstüne koyarım ped in...birde sizce boss cs-3 compression sustainer singe coilli(gürültüsüz manyetikler)bir gitar için gereklimidir?yani dip gürültüsü yapar diyorlar ama manyetikler gürültüsüz??
 
arkadaşlar http://www.turkrock.com/ftopic63353.html bu ilanda satıyorum bcb-60 pedal boardumu... haberiniz olsun...180 ytl verdim fiyatı çünkü forumda 190usd ye peşin sıfır alındığını okudum durum bu olunca da nerdeyse yarı fiyatına geliyor...eğer uçtuysam haber edin ama elbet öğrenirim tünel dolayların da sadece merak ettim çok....mydukkan da 260 ytl çünkü...
 
Konuyu dağıtmasak ..... (CS-3 için söylüyorum)

ayrıca hautparleur bcb-60 mydukkan'da TL255 ve Tünel'de Zuhal'den peşin alırsan $190'dan indirim de yapıyorlar, yarı fiyat filan değil yani senin ki. Ben çok yakınlarda TL240'a aldım naylonunu kendim açtım dükkanda.
 
azimle herşey sığar sloganıyla bu fotoyu koyuyorum.kestim biçtim yarım saatimi ayırdım ve pedlerle birlikte sonuç:

my.php


bu resimde sanki dime ve wylde süngerlerin üstündeymiş gibi durmakta.oysa ki...:

my.php


biraz kesildi ama herşey mükemmel uydu.yanımda şu an maket bıçağı olmadığı için makasla kestim o yüzden daha wah a yuva yapamadım.makasla o kadar uzun olmuyor...umarım birinin işinde yarar...[/img]
 
vay be harika el işi olmuş burak.Yani biraz kasınca 5 pedal bi wah sığıyor bu alete.Peki sence sendeki 2 mxr yerine 2 tane boss olsaydı yani toplamda 5 boss bir wah olsaydı benzeri bi oynama yapmak mümkün olabilirmiydi?Örneğin wahtan sonraki 2 boss sana ve birbirlerine paralel şekilde falan yer kesilse onlara sığarmı?
 
9 bile sığar ama elektrik için ikinci adaptöre geçmen gerekir.



Şimdi niyetim belki Morley'i dışarı alarak oraya bir phaser bir de delay pedal eklemek :seytan
 
Eger sık sık pedal degistirmiyorsaniz ara kablo yerine pedallari normal kabloyla baglayip dip dibe koyarak 1pedal daha koyabilirsiniz,benden bcb60 kullananlara tavsiye.
 
ben tepedeki kabloları gizlemek iç,n konulan paneli söktüm komple ve board dan taşmayacak şekilde şunları sığdırdım şahsen:
mxr 90 phase, carl martin red repeat delay, boss ge-7, ds-2, ehx metal muff, mxr zakk wylde od, boss cs-3, gcb 95 wah.wahı pille kullanıyorum...
 
JacksonRR resim isteriz. Kablo kanallarını ben de sökmüştüm ama arka sıradaki pedallara basarken öndekilere ayağım takılıyor diye geri koydum.

maresal, anlamadım dediğini, neyle bağlarsan bağla sonuçta pedalların arasında iki jack kadar boşluk kalmak zorunda, kablo cinsi ne farkediyor?
 
Pedallari sokup giris ve cikislarina 2li kablolar baglayarak irtibatlarsan arada jack boslugu kalmasina gerek kalmaz.Hatta 3lu veya 4lu kablo kullanirsan elektrik baglantisinada gerek kalmaz.
 
Geri
Üst