Marshall Mg 50 dfx amfi

1 ay önce marshall mg 50 dfx amfi aldım werdiğim 500 dolar bana biraz çöpe gitti gibi geliyo beni bu düşünceden kurtaracak biri warsa lütfen cevap yazsın

not memlun olmamamın sebebi tok ses vermiyo çok cızırtı yapıyo ve diğer ufak tefek inşa sorunları :roll:
 
hoca valla bende dfx 30 oldım sninkinin bi ufağı bende çok memnun deilim ama amatör ruha acayip hizmet eden alet cleanı bence kaliteli ama overdrive tonları iyi deil
 
abi bi kere 500 dolar bana çok fazla gibi geldi ama neyse çok da bilmiyorum konuşmiyim.
ama gene de 500 dolara iyi bir lambalı amfi daha hoş bir çözüm olurdu.
ha marshall kötü demiyorum lambalı daha iyi diyorum onu da ekleyeyim
ayrıca ondan tok ton pek alamazsın model itibariyle..
 
Bir ağabeyim mg 50 dfx'i uzun yıllardır bütün bar programları ve konserlerinde kullanıyor. Elinde bir de Laney tf300 olmasına rağmen Marshall'ı kullanmaya devam ediyor sahnede ve çok da memnun. Anfim olmasaydı onu alabilirdim, her ne kadar Hindistan malı da olsa ben beğenirim bu amfileri.

Saygılar...
 
bencede pahalı almışsın biraz ama guzel amfidir ben amfimi seçmeden önce baya bi araştırmıştım.Harmony Central da bu amfinin fan gurultusu varmış öyle yazmışlar.. Fan mı var bu alette..? :?
 
bendede war 30 dfx desmodusun dediği gibi sadece cleanleri guzel ben xt live bağlıyorum ii sonuç weriyo yani...ama drive ları bi boka yaramaz efekleride guzel benim hoşuma gidiyo..ama biraz pahalı olmuş seninkide ben 30dfxi 300 dolara flan almıştım zamanında(1 yıl oldu)
 
bendede war 30 dfx desmodusun dediği gibi sadece cleanleri guzel ben xt live bağlıyorum ii sonuç weriyo yani...ama drive ları bi boka yaramaz efekleride guzel benim hoşuma gidiyo..ama biraz pahalı olmuş seninkide ben 30dfxi 300 dolara flan almıştım zamanında(1 yıl oldu)
 
bence orta karar bir amfi.güzel pedal bağlarsan iyi distortion alırsın.ama amfiden süper distortion beklememek lazım.zaten bu fiyat aralığında hiçbir amfi distortion pedalsız güzel dist.veremez.
 
Marshall MG

Kısa bir sure marshall mg100 ve mg50 kullandım.
Gözlemlerim:
1)Clean:Öncelikle bu amfiler parlak ve güçlü bir cleane sahip,solid state orta düzey bir amfi için güzel fakat zevkler ve renkler meselesi ben accutronics reverbli solid fenderimin cleaninin üstüne tanımam(sadece solidler için)
2)Distortion:Distortionları o kadar da kötü değil yani cok daha kötü amfiler var.

Dezavantajları:Fan gürültüsünü mg100 de fazlasıyla gözlemlemiştim epeyi dikkat çekiyordu fakat seyircinin de duyacağı kadar değil.

Sonuç:Bu amfilere ön yargıyla bakmazsanız o kadar da kötü değiller zaten herşey sizin parmaklarınızda bitiyor.
Saygılarımla plaROCK
 
acıkcası ben de marshallın mg serisini pek begenmeyenlerdenim. diger arkadaşların da dediği gibi gürültü sorunu varsa eger çallış şekli ve gitarla alakalı olabilir. tatmin etmiyorsa seni sen bunu denemeden bilmeden almışsın demektir. sana sorunlarını halledecek bir çözüm önerim yok
ama belkide efekt aletleri ile o gürültünün altından kalkabilirsin.
 
Geri
Üst