Moribund Oblivion

::::: KONSER :::::

ROTTING CHRIST @ Kazablanka

Ülkemizde en çok sevilen yabancı Rock gruplarından olan Yunanlı grup “Rotting Christ” Century Media etiketiyle 20 Eylül 2004 tarihinde çıkarttıkları “Sanctus Diavolos” albümü Avrupa turnesi kapsamında 11 Aralık 2004 tarihinde Kazablanka Concert Hall’da bir kez daha İstanbullu hayranları ile buluşacak. Daha önce ülkemize bir çok kez gelmiş olan topluluk bu konser için hazırlayacağı özel bir playlist ile hayranlarının karşısına çıkacak ve şu ana kadar ülkemizde verdiği konserler içinde ki en uzun performansını sergileyecek. Konserin konuk grubu olarak ise ülkemizin en aktif topluluklarından “Moribund Oblivion” sahne alacak.

11 Aralık 2004 Cumartesi – 20.00
Kazablanka Concert Hall
Tarlabaşı Bulvarı Kuytu Sokak No:4 Beyoğlu/İstanbul
Bilet Fiyatı: 25.000.000 TL
Konser günü: 30.000.000 TL

Bilet Satış Noktaları

Mephisto Kitabevi (İstiklal Caddesi – 0212 2935049)
Atlantis Müzik (Kadıköy Akmar Pasajı – 0216 4144323)
Atlantis Müzik (Beyoğlu Pasajı – 0212 2923927)
Zihni Müzik (Kadıköy Akmar Pasajı – 0216 3365009)
Hammer Müzik (Kadıköy Akmar Pasajı – 0216 3489998)
Köstebek Müzik (Beyoğlu Pasajı – 0212 2449822)
Köstebek Müzik (Beşiktaş Sinanpaşa Pasajı – 0212 2588421)
Pena Müzikevi (Beşiktaş Sinanpaşa Pasajı – 0212 2590195)
Kripton Müzik (Bakırköy– 0212 5711503)
 
Moribund Oblivion grubunun dinnediğim ilk şarkısı Spawning Of Avenger şarkısıdır. Sağlam şarkı. Ya bi ara gruba Duygu diye bi eleman almışlardı, duruyo mu hala? (Bu sorudan yanlış anlamlar çıkarmayın plss eheheh)
 
duygu barisarock festivalinden sonra ayrilmis veya cikartilmis bilmiyorum. bahadir'in bi sitede bu konuyla ilgili aciklamalari vardi. vokalist gokhan kose bas-vokal olarak devam ediyor. yeni albumde subat sonu cikiyormus!
 
Ya herkes Bahadır kardeşime kasıntı diyor ama bence tanımalısınız. Bahadır'ı senelerdir tanırım kendi eksikliklerinin gayet farkında olan bir insandı ama geliştirdi kendini. Bu ülkede bu piyasasa yaptığı işe özen gösteren kişi az bulunur. Kasıntı olması konusunda bana pek yapamaz da :) yani sonuçta Black Metal grubunda çaldığının farkında.

Rotting Christ konserinden sonra nerdeyse ağlayacaklardı terbiyesiz seyirci yüzünden. Gitarist Uğur zaten stüdyo işletir tanıyan tanır pu piyasada ondan daha efendi insan sayısı bir elin parmak sayısını geçmez . Gökhan'da öyle Fatih'te bence Bahadır'da.

Ayrıca yeni albümleri sizi bayağı şaşırtacak gerçekten çok iyi müizk ve kayıt var. Bir de şu scream vokalleri bıraksalar. Boyanmayı da bırakıyorlar.

En azından müzik olarak eskiden beğenmezdim ama kafa yapısı ve yaptıkları işe inançları + üretkenlikleri bakımından bu ülkenin takdir edilmesi gereken bir grubudur. Şimdi müzik olarak da iyiler.
 
yeni vokalistin kafasina sanirim ytong tugla dusmus garip bi kafa yarigi makyaji var kanlar kafasindan suratina dogru akiyor filan ... sen beni guldurdun bahadir abinde seni guldursun sevgili yeni boooo booo vokalist
 
ayrica moribund un yeni logosu evrensel gazetesinin ters E si (gibi çok orjinal fikir) ile zenith saat logosu arasi gibi bisey olmus carklar cok orjinal cok gominik(kominist) bi hava vermis cok etkilendim kafasina tugla dusmus bi vokalistin eseriymis gibi geldi bana bahadir anlamaz boyle gominik islerden :)
 
Infest demiş ki:
Arkadaşlar Duygu Soysal'la nasıl bağlantı kurabileceğimi bilen var mı?

en son Maldiv adalarinda antik donemden kalma Sagu arkeolojik kalintilarinda arastirma yapmak icin tuplu dalis yapmis ama tusunami felaketi tam bu sirada meydana geldiginden kendisinden o gun bugundur haber alinamamaktadir,tek kisilik procesi a:)zafir b:)zefir c:)zofir d:)hepsi e:)zero ise tarihin tozlu raflar1nda yerini almistir yada zincirde bulabilirsin
 
brokenhope demiş ki:
Infest demiş ki:
Arkadaşlar Duygu Soysal'la nasıl bağlantı kurabileceğimi bilen var mı?

en son Maldiv adalarinda antik donemden kalma Sagu arkeolojik kalintilarinda arastirma yapmak icin tuplu dalis yapmis ama tusunami felaketi tam bu sirada meydana geldiginden kendisinden o gun bugundur haber alinamamaktadir,tek kisilik procesi a:)zafir b:)zefir c:)zofir d:)hepsi e:)zero ise tarihin tozlu raflar1nda yerini almistir yada zincirde bulabilirsin
Walla ne diyimki.... Tanışılması gereken bi bassçı.. Yada öyleydi...
 
moafis.jpg
 
Çok gereksiz, komik şaçma sapan bir grup müzikleri hakkında fazla yorum yapmıyacam çünkü black metalden nefret ederim (ama iyi müziği 1 kmden tanırım) onun dışında (vokalin geğirmesinden anlayabilirseniz) sözler iğrenç, tipler iğrenç, kendilerini bi b.k sanıyolar, klipleride iğrenç, riffler falanda dandik bi de sitesine girseniz sanarsınız dünyanın en iyi black grubu BENCE grupla ilgili tek güzel şey basçı... (onuda göndermişler sanırım benim için grup bitmiştir :))
 
Ben pek black metal dinlemem. Sadece Cradle of Filth hoşuma gider. Adamlar gerçekten de insanın tüylerini gerek scream vokal, gerek melodik ve senfonik öğeler kullanarak diken diken edebiliyorlar. Biz de ise mesela Death Oath vardı, komik adamlardı. Kötü müzik yapıyorlardı. Bahadır'ı eskiden Şebek dergisindeki yazılarından tanırım. Infected grubundayken pek beğenmezdim. Fakat Moribund Oblivion'la birlikte o da kendini aşmış. Khanjar albümünde başta "Ruins of Kara Shehr" olmak üzere şarkılar çok iyi. Yani heavy metal seven herkes bu albümü de mutlaka sevecektir.
 
ya cd sini ladım şimdi yanıyorum keşke almasaydım aldım bi kere dinledim bi kenera attım. olan boşa giden parama oldu, beş para etmez! türklerin black yapamacağın karar verdim! ayrıca makyajları ve adamların tipleri iğrenç ,sadece mide bulandırıyor! hiç tavsiye etmem.
 
Geri
Üst