Moribund Oblivion

Eylül ayinda çikacak olan yeni albüm "Time To Face"den ilk klip calismasi start aliyor. "Kayboldum" isimli parcaya cekilecek olan klibin yönetmenligini Vega, Dorian ve Hayko Cepkin kliplerinden taninan Uçman Balaban üstleniyor. Match Prodüksiyon sponsorlugunda hazirlanan klip haziray ayi içerisinde tamamnlanacak ve ayrica temmuzun ilk haftasi Dream Tv-Yüxexes programina konuk olacak Moribund Oblivion bu yeni klibinin galasinida bu programda gerceklestirilecektir. Klip fotolarida2 hazirandan sonra hazir olacak ve sitelere eklenecektir.
 
Yeni albüm "Time To Face" ile birlikte pekçok yeni Moribund Oblivion ürünüde piyasaya çikiyor. Suan için piyasada olanlar, yeni çikanlar ve yakin zamanda çikacak olan ürünlerin listesi assagida.

Ürünlerin bulunabilecegi yerler:
ISTANBUL: Atlantis Müzik, Hammer Müzik, Köstebek Müzik (tüm magazalarinda), Pena Müzik, Riot Müzik
ANKARA: Hayri Plak, Zid Müzik
IZMIR: St. Ümit, Excalibur, Death House
BURSA: Senol Müzik

- Bu noktalar disinda assagida verilen myspace adreslerine talep maili atabilirsiniz.

moribundmerch.jpg
 
hocam bazı şeyleri abartmıyormusunuz ? hayır ner gereği var bunlara ? biz müzik istiyoruz.hadi ay-yıldız tişörte eyvallahta.bardak,şort,şapka,kıl yüne hiç gerek yok.biz albümü bekliyoruz malesef merşandiz değil :)
 
Dün gece merakla Rock Market' i bekledim.Moribund Oblivion konuk demişti menejeri.Ama, değil kendileri, klipleri bile çıkmadı.Türkiye-Bosna maçını bile izlemedim şu programı izlicem diye; ama çıkmadı.Bir açıklama bekliyorum menejerden :!: :idea:
 
rock market'le ilgili olara tarihin 9 haziran olarak degistigini çok önceden duyurmustum. bir sayfa önceki uyari commentimi ekliyorum:
Tarih: Sal 08.05.2007 18:26 Mesaj konusu:
Moribund Oblivion'un bir süre önce katildigi fakat yayini prodüksiyon firmasi tarafindan cikan nedenlerden dolayi ertelenen Rock Market programinin yayin tarih ve saati belli oldu.

Tarih: 9 Haziran Cumartesi
Saat: 22.40
Kanal: TV8

En son turkishblack tarafından Prş 17.05.2007 20:40 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi

yani program bu cumartesi yayinlanacak.

merchandise için ise sunu demeliyim; dünyada her grup bu tarz ürün calismalarina girmektedir ve tüm metal müzik fanlari bu gibi ürünleri severek almaktadir. müzik tabiki her zaman öncelikli ve moribund oblivion sürekli albümlerini cikaran bir gruptur biliyorsunuz. hatta yan projelerinin bile yakin zamanda albümleri çikti. yeni moribund oblivion albümü de ya temmuz ortasinda, ya da en gec eylül ayinda cikacaktir.
 
Teşekkür ederim ilgilenip mesaj attığınız için.Sürekli takip ettiğim bir başlıktır ama; ben o mesajı nasıl görmedim hayret 8O Neyse, 9 unda izlerim artık
 
2 haziran cumartesi yeni Moribund Oblivion albümü "Time To Face" için ilk klip çalismasi olan "Kayboldum" tamamlandi. Match Productions sponsorlugundaki klibin yönetmenligini Uçman Balaban üstlendi. (en son Hayko Cepkin klibinden hatirlayacaksiniz) Klibin çekimi aninda setten birkaç kare foto:

bahadir.jpg


can1-1.jpg


savas1-1.jpg


fatih1-1.jpg


bahadirgitar.jpg
 
Geri
Üst