Sx Vintage Strat- Ufak tefek değişiklikler

Merhaba, elimde olan Sx marka gitarı ufak tefek değişiklere soktum daha bitmedi ama şimdiki resimlerini paylaşmak istiyorum, çeşitli değişilikler yaptıkça resimlerini ekleyeceğim. Şimdilik sadece sap kısmına müdahale ettim, 9-21 perde arasını scallop geriye kalan kısmı elimden geldiğince relic hale getirmeye çalıştım, sap normalde daha koyu ama resimde parlak çıktı...

DSC0000006.jpg DSC0000007.jpg DSC0000008.jpg DSC0000009.jpg DSC0000010.jpg
 
Güzel olmuş ancak bana kalırsa sap kısmındaki eskitmeleri daha az yapıp daha orjinal bir hal katabilirdiniz. Tuşe bölümünden ziyade sapın alt ve üst kısımlarınada biraz müdahale edilseydi bence dahada güzel olurdu. Ve sapın parlak kalan yerlerininde biraz matlaştırılması lazım. Oraları çok yeni duruyor. Ama güzel olmuş. :) Gövdeyide zımparalayıp istediğiniz gibi boyarsanız ulaşırsınız sanırım istediğiniz görüntüye. :) İyi çalışmalar. :)
 
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
  • #3
Görüşleriniz için teşekkür ederim :) Sapın üst kısmına burgularını değişirken müdahale edeceğim, sapa gül yağı sürdüm 6-7 kere daha işlem yapınca kararır büyük ihtimalle, renk olarak aklımda fildişi var, gövdeye de hafif eskitme yapmayı düşünüyorum :)
 
Geri
Üst