schecter gitarlar hakkında

slm arkadaslar. ben su anda amerikadan bi adet schecter damien fr gitar almis bulunmaktayim. cort la falan kiyaslamak imkansiz ;) lutfen yani ;) emg hz manyetikler, floyd rose licensed tremolo , bat inlays , satin black ,24 jumbo fret ,basswood body . bunlar aklima gelenler simdilik . :) ama tamamiyle metal ve rock icin yapilmis, supper otesi durusu olan ,alinasi bi gitar ;)

ilerde youtube a cover parca ekledigimde , size haber veririm.



eger onumuzdeki yaz tatilimnde amerikaya tekrar gelecek olursam bu gitari turkiyede satacagim. gitar hakkinda sorusu olan ya da almak icin ilgilenen bi arkads olursa [email protected] dan banaulasabilir. eger gitari satacak olursam , bu mayis ayinda olacaktir ;)

bu arda taniustigimiza memnun oldum :) :) ben yeniyim burda.
 
gayet mukemmel bi klavyesi var. kaymak gibi valla. newreye istrersen , oraya rahatca ulassabiliyorsun. jackson kadar kalin degil. benim bide ibanez var , ona biraz daha yakin hissettim ben.
 
Hangi jackson kadar kalın değil merak ettim açıkçası benim elimden geçen jacksonların hepsinden kalın ama bir o kadarda rahat bir klavyeye sahip. Sl1 çalmış bir arkadaşımın yorumuna göre soloist ile aynı klavyeye sahip imiş.
 
dk2 yi kastedmistim. ;) acaba benim elimin ayari mi bozuk. sl serisine diyecen lafink yok ,daha elime bile almadim o gitarlardam, kismet olmadi henuz yani ;)
zaten klavyenin rahatligini degilde kalinlik yonunden bakmistim ben soruya. kalin klavye sana rahat gelir, otekine kotu gelir berikine bisey ifade etmez. ;)
bu arada schecter konusunda sana katiliyom ;) :):):):) diger konularda da katiliyom. dk2 klavyesi daha kalin diyom ;)
 
bu ne be. herkes uzerime uzerime geliyore. intihar edicem a.q :) :) arkads bana kalin geldi. elimin ayari bozuk demek ki ? rahat ya da degil demiyorum , kalin diyorum.
( acaba o gitar dxmg miydi yav? dxmg nin kalvyesi nasil daha kalin mi? eger kalinsa oydu galiba ;) unuttum acikcasi. neyse ;)

:D
 
E zaten arkadaşlarda aynı şeyi demişler. Gerilmeyin hemen.benim exotic dk2 den kalın orası kesin. ke1 den de kalın js30 danda kalın :p Varın gerisini siz düşünün.
 
l_1314b5e9b908a84eb0df6d4dd695b028.jpg
 
Geri
Üst