schecter gitarlar hakkında

schecter c-1 fr hellraiser musicianfriend guitarcenter music123 gibi sitelerde bitmiş gözüküyor bu yeni modeller ne zaman satışa başlar bir bilginiz tahmininiz var mı ?
 
2008 sezonunun urunlerini bekliyorlar. Benim tahminim ocak ayi bitmeden GC, MF ve M123 yeni modelleri alirlar (hatta 14 ocak yaziyordu sitede bir ara ama o tarihler degisebiliyor), subattada diger dealer'lar teslim almis olurlar kanimca.
Ben Hellraiser FR'i 1 aydan fazla bekledim, baktim ses yok C-1 Classic'i ismarladim, 2-3 hafta sonra geldi Hellraiser FR siteye, o da iki gun sonra yine out-of-stock oldu. Bu sefer ihtiyatli davranicam. Eger out-of-stock'sa alacagim tarihten 1 ay once ismarlicam, ellerine ilk gelenlerden gonderirler boylece :) C-1 Hellraiser FR yerine de V-1 dusunmeye basladim.

Schecter'in ust modellerine 50$ falan zam geldi bu arada. Malum adamlar artik kendilerini gostermeye basladilar, simdi daha fazla kazanmayi istiyorlar.

Bu mail de dun gece geldi, onu da ekliyeyim :twisted:
Devil-Jan08.jpg


Adamlar iyi geliyorlar valla 8) Bir de Explorer kasa uretseler tam super olacak. Acilen Epi SG'leri satip yeni Schecter'leri almak lazim, heheheh.
 
Yazmayi unuttum bir oncekinde, Winter NAMM 17 ocakta basliyor, NAMM'da tanitip sonra dealer'lara verecek de olabilirler. Bu durumda en erken 20-21 ocak falan yapiyor sanirim yeni modelleri satin alabilmek icin.

Bu da az once geldi, Schecter Gotoh'a kendisine ozel kayan kopru urettirmis:

STILETTO-GUITAR-BLAST_08.jpg
 
Ben adana dan c-1 alacam amerikada bir arkadaş var burdan ısmarlayıp adresi amerika göstersem olur mu acaba ? c-1 almanı tavsiye ederim şahsen çünkü v-1 e göre daha ağır olacağından daha bir canavar olacaktır..Ama görüntüye bakarım diyorsan onu al tabi :)Ben artık çatlicam aylardır bunla uğraşıyorum sonunda bir aracı buldum.
 
Ama MF ye nasıl para yatıracağım onu bilmiyorum dediğim gibi adanadan amerikadaki bir arkadaşa ısmarlicam o da bana yollayacak gümrükten yırtmak istiyorum..Para yatırma olayıda nasıl oluyor buradan yatırabilirmiyim onuda bilmiyorum..
Ayrıca Schecter c-1 fr hellraiser yanına bir peavey envoy 110 alıcam kargosu ne tutar onuda bilmiyorum yani biraz bilgilendirsen çok memnun olacam çünkü gece artık yatamıyorum:D
 
Loomis serisi de aciklandi, hepsi de guzel yav bunlarin :)
vengeance-loomis-blast-lowr.jpg


C-1 Classic var zaten elimde, C-1 Hellraiser dusunuyordum ama V-1'i gorunce V'ye kaymaya basladi fikrim :) Ben surekli MF'den alisveris yapiyorum ve MF yurtdisina gondermiyor bildigim kadariyla bir cok markayi (Schecter dahil).

Iki sey yapabilirsin:
1 - Kendine bir hesap ac MF'den, senin ev ve kredi karti adreslerini Adana olarak gir. Check out'da sanirim ev adresine mi baska adrese mi gonderelim diye bir soru cikiyordu. O zaman arkadasinin abd'deki adresini gir. kart ve shipping adresleri farkli oldugundan belki gecikme veya iptal olabilir bu durumda, aklinda olsun.

2 - Gitari arkadasin kendi karti ile alsin. Sen ona parayi gonder. Parayi iki sekilde gonderebilirsin, birincisi masraf vererek bir banka araciligi ile (WU belki daha az tutar, bana bir kere para gonderdiler, 50$ masraf odemisler), yada TR'den ABD'ye giden birine parayi ver.
Parayi verdigin eleman gitari alan elemana bir cek gondersin. Boylece sifir masraf odemis olursun. (tabi araci paranin ustune yatmazsa :) ) Burda okullar haftaya basliyor, kis tatiline gelenler bu hafta donmek zorunda, belki birini bulabilirsin parayi verecek, benim bir arkadas dun geldi, yoksa o getirirdi parayi.

3 - Kargo ne kadar tutar hic bir fikrim yok acikcasi. Gitar 100$ tutar nerden baksan, amfi buyuk ihtimalle daha fazla (malum daha agir). Ayrica burdaki amfiler 110V ile calisiyor, arkasinda 220V anahtari olup olmadigina emin ol, yoksa TR'de kullanman cok zor olur (imkansiz degil ama basin agriyabilir).

4 - Yazin gelen biri gitari ucakta yanina alsin gelsin. Gitari alacak eleman veya arkadaslarindan birine rica et (gerekirse ver 50-100$) kargo'dan cok daha saglam sekilde ve de gumruk odemeden alirsin gitari.

Baska sorun varsa sor, aklima gelenler bunlar.
 
ya tam gitar siparişi verirken mf den bu liste yayınlanır mı hocam :D

schecterlara da baksam ben off iyice cıkılmıoyr bu şin içinden ya jeff lomis model 7 telli floyd roselusu var Mf de 889 $ olması lazım...

v ler gercekten güzelmiş ben bir daha bakayım bir şu sipariş işime :D
 
şimdi güvenilir sitelerin tamamı yeni modelleri bekliyor ben eski model almak istersem hangi siteden almalıyım.

Ayrıca bir düşündüm işçiliği ile kalitesi ile yeni modelleri eskileri aratırmı acaba veya hafiflik ağırlık teknik bilgilerinde bir değişiklik var mı ?
çünkü eski modeller çok dehşet sesler veriyordu yenilerini daha duyamadık.o yüzden eski model alma ihtimalim hala sürüyor.
 
Eski modeller ancak local dealer'larda falan olur herhalde. Yada belki daha ufak online sirketlerde vardir (samash, instrumentpro vs). Yeni hellraiser'larin siyahlarindaki binding biraz kalinlastirilmis gibi, bir de beyaz eklemisler renkler arasina. Resimler asagida. Eski ve yeni arasinda cok da fark olacagini sanmiyorum iscilik ve agirlik yonunden, ama manyetikler farkli. Yeni Hellraiser'lardan bir demet asagida :) :
HELLRAISER-C-1_C-7-BLAST_lo.jpg

HELLRAISER-006_etc_lowres.jpg
 
Arkadaşlar Dore Müzikteki schecter modelleri web sitelerinde yayınlanan modellerle mi sınırlı yoksa diğer modellerde mevcut mu? Mesela c-1 ya da c-7 hellraiser, bilenler bana ulaşırlarsa sevinirim duruma göre İstanbul seyahatine çıkabilirim :D
 
ben gitarı alamıyorum çünkü ödeme yurt dışından yapılıyormuş. e alacak arkadaşada kredi kardı ve şifreni siteye vermelisin diyemem eğer bunların stokta olduğu depo varsa ve söylerseniz sevinirim en azından gidip parayı elden verir ve kafası rahat olur.
 
Selamlar arkadaslar,


Schecter modelleri Subatın ilk haftasında yurda girmiş olacak :) haftasonuna dogru tünel mağazada gelip görebilirsiniz. Şu an gelen modeller Sitede gördükleriniz, ama yeni 2008 ürünleri ile ilgili siparişimizi de geçtik, onlar da yola çıkmak üzereler, muhtemelen Mart ayı içinde ne kadar schecter varsa ki bunların içinde cok sürpriz olacak bir kaç USA yapımı Custom dahil, Tünel'deki doremusic mağazasında olacak.


Sevgiler,
Ahmet Pesen
Doremusic
 
fuckinick demiş ki:
dore müzikte fiyatlarına baktım makul, biraz daha düşülebilse tadından yenmeyecek valla.

bence hiç indirime gerek yok hatta teşekküre gerek var, çok uygun fiyatlar, biraz daha inerse eğer amerika fiyatlarına gelir ki zaten yakın, o kadar da olsun
 
Geri
Üst