schecter gitarlar hakkında

obican demiş ki:
epiphone les paul custom denedik hemen öncesinde. epinin binding hatalarını vs lerini geçtim, klavyesinde kullandıkları ağaçtan mobilya bile yapmazlar. ayrıca sap dubai kuleleri gibi dönmüştü yukarıda.

Aynen katılıyorum. Ancak şöyle de bir ekleme yapayım. LP den çıkan tonu mutlaka dinleyin. Obicanın dediğine göre hataları bir yana bırakın, aletten muhteşem bir ton çıkıyor. Ne yazık ki klavyesi faciaydı gitarın tıpkı fiyatı gibi

obican demiş ki:
Silenoz siyah gitar kullanmama takıntısından dolayı elite i aldı, üstüne bir daha masraf yapıp seymour duncan takınca bendekiyle kıyaslayabiliriz, o zaman görüşleri tekrar yazarım.

Ehehe evet ben bir manyağım biliyorum. Tonu daha güzel olanı almadım sadece rengi siyah diye. Bakalım duncan ve ya Emg ile deneyince başımıza nasıl bir ton gelecek. Merakla bekliyorum.

Bu arada Roland Cube serisi ampliler ile ilgili 1-2 şey söyleyim. Amplinin power düğmesine basın, jackı takın ve sağlamsa alın direk. Denemeyin bile hatta. Kayıtta konserde antremanda gönül rahatlığıyla kullanırsınız. Elime para geçtiği an mutlaka edinicem bi tane.
 
Arkadaşlar gitarlarınız hayırlı olsun güle güle kullanın.Bende geçen hafta tüneldeyken dore müzik e sordum.Diğer modellerinide getirecekler schecter'ın.Aklımda da C1 Hellraiser (beyaz rengi aşık oldum galiba) var.Yurtdşı fiyatı 900 $ sanırım 1000&1100 dolar arası gibi satılır burda demişlerdi.Eğer öle ise gayet uygun diyorum.Siz ne dersiniz?
 
Doremi 'deki Emin , -evet Emin ismi önceden Dec müzikte çalışıyordu , kendisi süper bir insan , çok yardımcı olur ve kesinlikle yarı yolda bırakmaz müşterisini eğer bir sorun olursa sattığı ürünle ilgili telefon açıp ne oldu , ne yapalım diye özel olarak ilgilendiğini falan biliyorum.

Daha çok schecter satar o , güzel ürün görünce coşuyor o :)

bende bir schecter lenicem ama 2. el piyasası coşunca hehe :)
 
Denemeden almam zaten de...Yine de beklentilerimi karşılayacak diye düşnüyorum inşallah yanılmam.Yalnız klavyedeki işlemeleri beğenmedim.Noktalı olsa daha iyi olucak.
 
merhaba arkadaslar. ben schecter damien fr sahibiyiom. gecen yaz amerikadan almistim. schecterin Turkiyeye gelmis olmasi gercekten super bisey. inanilmaz otesi gitarlar bence ve fiyatlari super. cort . schecter kelimeleri ayni cumlenin icerisnde bile kullanilamaz.(cort dan sonra (.) koydum ve cumleyi bitirdim . sonra schecter yazdim .:D ))

su an sadece 5 urunu turkiyede umarim diger modelelrde yurda girer. hadi herkesin gozu aydin.. jackson unda pabucu dama atilir artik turkiyede.

schecetrlar amerikada ciddi ciddi cok meshur bir markadir. turkiyede pek bilen yok .. ama bilen harbidende biliyor ;)
 
SiLeNoZ demiş ki:
SCHECTER

Alın size bir kayıt

Gitar Schecter S 1 Elite
Efekt Pod X3 Live

Hiç oynamadan kayıt.

Duyduğunuz gitarlar tamamen schecterden çıkmıştır. Fikir olsun.

Silenoz;

Gerçekten çok kaliteli ve başarılı bir kayıt olmuş, tebrikler, Biraz daha uzun birşeyler kaydedebilirsen mutlu edersin bizleri. :D
 
youtube da da schecter yazarsaniz bayagi guzel seylerle karsilasabilirsiniz arkadaslar. gitarlarin yapimini gosteen bi video da vardi.

youtube a girebilmek icin : www.trproxy.net girdikten sonra ordaki bosluga youtube.com yazmaniz yeterli ;)
 
rostocker demiş ki:
Arkadaşlar gitarlarınız hayırlı olsun güle güle kullanın.Bende geçen hafta tüneldeyken dore müzik e sordum.Diğer modellerinide getirecekler schecter'ın.Aklımda da C1 Hellraiser (beyaz rengi aşık oldum galiba) var.Yurtdşı fiyatı 900 $ sanırım 1000&1100 dolar arası gibi satılır burda demişlerdi.Eğer öle ise gayet uygun diyorum.Siz ne dersiniz?
dore ye hellraiser gelmişmidir yada herhangi bir yerde varmı
 
Geri
Üst