schecter gitarlar hakkında

3 gün önce laylaylom'da jackson ke3 denedik. o arada ağzımdan bir schecter lafı çıktı, eleman ne ne schecter mi diye bir gazla başladı konuşmaya;
şirketle konuşmalar falan başlamışbüyük bir aksilik olmazsa laylaylom bu işi halledecekmiş.
işin kötü yanı bu adam bunları anlatırken Schecter'in Türkiye'de bilinmediğinden şöyle bahsediyordu 'bebeler Schecter'i bilmiyor ki' , demek ki yine kazıklayacak adam arıyorlar
daha önce de pera müzik aynı konuda başvurmuş Schecter'e yalnız Schecter istememiş miş, sebep olarakta pera müziğin ESP distrübütörü olmasını göstermiş. (kaynak laylaylomdaki eleman)
 
cherub demiş ki:
3 gün önce laylaylom'da jackson ke3 denedik. o arada ağzımdan bir schecter lafı çıktı, eleman ne ne schecter mi diye bir gazla başladı konuşmaya;
şirketle konuşmalar falan başlamışbüyük bir aksilik olmazsa laylaylom bu işi halledecekmiş.
daha önce de pera müzik aynı konuda başvurmuş Schecter'e yalnız Schecter istememiş miş, sebep olarakta pera müziğin ESP distrübütörü olmasını göstermiş. (kaynak laylaylomdaki eleman)

geçtiğimiz aylarda dist. muhabbeti açıldı, lll da, salatalığın teki benim gitara göz atmıştı (c-1 hellraiser) döndürdü baktı inceledi, atacak b.k bulamadı "aaa bunun kulakarlı grover lan dandik" dedi dönüp arkasındaki o hindu gitarları bolt-on ekleyecektim bir tarafına, neyse ardından "ya bizim patron yukarda showroom da ona bir gösterebilir misin gitarı" içimden süpersonik bir hareket çekip "dabi dabi" diyerek uzaklaştım

cherub demiş ki:
işin kötü yanı bu adam bunları anlatırken Schecter'in Türkiye'de bilinmediğinden şöyle bahsediyordu 'bebeler Schecter'i bilmiyor ki' , demek ki yine kazıklayacak adam arıyorlar

onlar da her ***imi biliyorlar sanki, hayal hırsızları
 
Sayın Schecter gitar üreticileri :D

Bazı aldığımız haberlere göre Schecter gitarlarının Türkiye distiribütörlüğünü Laylaylom adında genel olarak müşterilerinin hiç memnun olmadığı bir firma almak isityormuş. Türkiyede Jackson gitarları bittiyse bu adamlar yüzündendir. Biz Türk gitar alıcıları olarak Schecterin ülkemizde satılmasını isteriz ama distiribütörlüğü alacak kişinin fiyatları nasıl tutacağıda bizim için önemlidir. Bu yüzden Laylaylom gibi bir firma ile çalışmanızı istemiyoruz. Bize kulak vermeniz sizin içinde faydalı olacaktır.

İyi günler

AD,SOYAD

Mesela yani taslak yapalım ingilizceye çevirelim sonra mail kampanyası başlatalım. Bunu yapmak istememin nedeni ben şimdi gitar almak istesem schecter almak isterim işin gerçeği haa gün olur param olur alacak olsam fiyatı yüzünden gidip başka bişey almak zorunda kalırım içimde kalır, şimdiden pişmanlık yaşamak için bunu yapmak gereği duyuyorum.
 
Bu nasıl arkadaşlar, çok kötü olmamıştır umarım?


Dear Producers of Schecter Guitars,

We hear about a news like "distribution of schecter guitars will giving LAYLAYLOM Music" in Turkey, if this news is true we will be very sad. Because that music corporation has a bad reputation with selling jackson guitars very very expensive, for example;

JS30 RR model's price in offical webpage of Laylaylom Music
http://laylaylomshop.com/default.asp?say=9&urun=172

JS30 RR model's price in Zzounds.com
http://www.zzounds.com/item--JAC2900016

Approximate 800€ = 1650YTL (Our countrys minimum wage is 403 YTL)

This prices is basic price samples which we can give to you...

In our country anybody like laylaylom because they price politics, they one distributor of jackson gitars and we believe they may be the head target of jackson guitars financial crisis. We, Turk buyers want to see Schecter Guitars in our country certainly but distribution has very important problem in our country, we want to buy good quality guitars but someones has not allowed us. Please take care us, because we are the guitarists of the future so we dont want to Schecter Guitars make a work with Laylaylom Music..

Yours respectfully
AD SOYAD
 
3-5 maille olmaz diyorsun ama sen istemezmiydin güzel bir jacksonu uygun fiyata almayı ben isterdim şahsen, biz hiç olmazsa tepkimizi belli edelim sonra ne halt yerlerse yesinler, bizim elimizden gelen bu kadar daha iyisini yaparım diyen varsa yapsın, yapma demedik, demeyiz!!
 
Şöyle bir şey yazarsanız daha iyi olabilir:



To the one in charge, Schecter Guitars:

We as the buyers/users of Schecter guitars in Turkey are not really happy to hear the possible Schecter dealership of "LAYLAYLOM music company" Due to Laylaylom shop being famous with its incredibly high prices. The shop is also a Jackson dealer and their prices are usually 2-3 times the US prices.

For instance;

Jackson DK2M in Laylaylom Music's webpage:

http://laylaylomshop.com/default.asp?say=9&urun=428

That's about 1100$

Jackson DK2M in www.zzounds.com (the site also carries Schecter products)

http://www.zzounds.com/item--JAC2911005

Think about it in terms of your products. A Schecter C-1 Elite guitar which costs 599$ in the mentioned site (so in the USA) will cost $1100+ here..

If you're planning to give Schecter dealership to a Turkish guitar shop , we Schecter users would like you to investigate the shops in our country a bit more. If you are going to give Laylaylom Music a dealership, we'd like you to have control over their pricing..

Thanks for the interest..
Turkish Schecter User:
Ahmet Mehmet
 
Aslında bu tarz bir şey yaparsanız adamlar buraya bir bayilik vermeyi daha çok isteyeceklerdir. Zaten burda bir kitle olduğunu, Jackson gitarlar alamadıklarını ve Schecter alabileceklerini bile düşüneceklerdir hatta :)

Biliyorsunuzdur bir tükkan sayesinde Ibanezleri yurtdışından ucuza bile alabildiğimiz oluyor, Schecter için neden aynısı olmasın ki? Eğer bir yolu varsa adamlar araştırıp bulacaklardır.. :)
 
schecter orada, tünel burada. eğer schecter temsilcisi olmasını daha çok istediğiniz bir dükkan varsa gidin onları ikna edin, mektup yazmaktan daha iyi olur bence :)
 
Dave'in dediği gibi Ibanez'i yurtdışı fiyatının altında alabildiğimiz yerler de var. Belki Schecter satışı Ibanez gibi olmaz ama fiyatlar çok çok ta yüksek olmaz. Jackson bittiyse bu ülkede LLL yüzündendir aynı şey bir gitar markasına daha olsun istemez kimse heralde. Rekabet müşteriye yarar fiyat azalışı ve kalite olarak.

İşin gerçeği benim kafamda olan gitar dk2m ama bu gitarıTürkiyeden almam mümkün değil. Maum gövdeli emg aktif manyetikli bir gitarda benim tercihlerim arasında ve Schecterin gitarlarını buyüzden seviyorum.
 
valla iletişim kısmı sql hatası veriyor sitelerinin o yüzden ulaşıp ulaşmadığını bilmiyorum email lerin bu yüzden ben direk myspace sitelerine mesaj attım garantili olsun diye
 
Geri
Üst