Kasatura (Thrash)-Ankara

Sağol cantucum bizde sizleri seviyoruz ;)


konser afişinide ben atayım bari herkesi bekleriz!!

3154_69297524422_723929422_1616778_5670201_n.jpg
 
Maşallah demek istiyorum ben bu adamlara. Ankara'nın dağılıp gittiği bir zamanda böyle bir grubu izlemek sevindirdi beni gerçekten. Şunu ekleyeyim; Tankard değil de Onslaught veya Artillery konserlerinden önce çıkmış olsaydınız böyle güzel bir ses sistemi ile çalamayacaktınız. Taş gibi geldi her enstürman; her ayrıntısına kadar duyduk. Old School ses sistemini baya geliştirmiş ve hepi topu 2 ay içinde filan oldu bu iş. Vokalistin de maşallahı var demek istiyorum. :) Konser sırasında Onur'a söyledim, Tankard başlığında da yazdım ama burada da yazayım; şarkı aralarında bağırıp duran elemanı ciddiye almayın, can sıkıcı bir durumdu inceden ama sallayın gitsin yani.

Zaten Onur ve Halit'i görme şansını tekrar sizin sayenizde elde ettik desem yeridir, bu yüzden de artık takibimdesiniz. :) Bana kalsa belki seçemeyecektim ama Tangun siz daha ilk şarkıdayken kulağıma eğildi ve "Sahnedeki Halit mi yoksa ben mi yanlış görüyorum?" dedi. Halit deyince ben tabii bassa baktım hemen, yok dedim. Sonra gitara baktım, Halit kısacık saçlarıyla basıyor ritmleri hahah. Vallahi o bonus saçlar gitmişken ben bu miyop gözlerimle seçemeyebilirdim bana gösterilmese. Sonra bir baktık Onur Bey yanaştı yanımıza. Sevindim vallahi lan, nadir konuşup görüşsek de bir mazimiz var ve ben seviyorum bu çocukları.

Neyse kişisellikten çıkalım şimdi. Bestelerinizi kendi adıma oturup dinlemem lazım, konserde o heyecanla pek bir şey anlamadım ama dediğim gibi taş gibi bir sound ile çaldınız ve vokal hakikaten hakkını veriyor. Size Razor yakışır, Open Hostility'den bir parça Rectifier/64/Mindcrime üçlüsünden hiç birine çaldıramadık; bari siz çalın. :)

Başarılar arkadaşlar. Umarım yollarımız tekrar denk düşer. Onur beni iyi bilir, atlar gelirim valla Ankara konserlerinize. :)
 
Birkaç bişey de ben yazayım madem.

Konser bence baya keyifli ve sorunsuz geçti, hatta tüm istanbul yolculuğu direk sorunsuz geçti diyebilirim. Herşeyin bu kadar iyi gitmesini pek beklemiyordum açıkçası. Sanırım dışarıda sesler biraz orantısızmış Tankard'n davul ayarıyla ama kıytırık amfilerle çalmamızdan ötürü ama ben yine de az çok memnun kaldım diyebilirim sahne içindeki ses düzeyinden. Seyirci de bi tane dürrük dışında gayet iyiydi, bi de birileri resim çekiyodu onlar bi ortaya çıksa fena olmayacak sanki. :roll:

Rakı masasında verilen sözler sayesinde eski arkadaşlarımızı (Emrah, Tangun) da görmüş olduk, böyle konserler olmasa daha 100 sene görüşemezdik. :) Bir de bunca sene bas çaldım bi tane büyük grubun altında çalamadım, gitarı elime aldığım gibi Tankard'ın altında buldum kendimi. Yanlış yapıyomuşum demek ki bunca zamandır, neyse. :p

O "teeeğnkıııığrd" diye bağaran çoluğa da yeterli cevabı verdi bence Kaan, başarılı buldum ben. :p
 
Geri
Üst