Kasatura (Thrash)-Ankara

posterbosio7.jpg


Ankaralı Thrash Metal grubu Kasatura’nın temelleri Anıl ve Ulaş tarafından 2004 yılının Kasım ayında atıldı. 2005 yılının Kasım ayında gruba Kaan ve Umut un dahil olmasıyla kadroyu oluşturan grup ayni ay içinde ilk konserini verdi. Daha sonrasında Kaan in gitar vokallik görevini bırakıp sadece vokale geçmesiyle gitarist arayışına başlayan grup, Uğur un dahil olmasıyla yoluna devam etti Kısa zamanda birbirine ısınan grup bugüne kadar festivaller, bar performansları, üniversite şenlikleri ve çeşitli organizasyonlar olmak üzere 30’un Üzerinde konsere çıktı. Grup 2007 yılında Raven Records da kaydedilmiş 2 bestelik bir promo kaydı yayınladı.2008 yılının Ekim ayında ise İlk bandrollü ürünleri “Cruel Killers” EP’ sini piyasaya sürdü. Şu an grup Bu mini CD’nin tanıtımı yapmakta. Etkilendikleri ve Repertuar’larında bulunan bazı gruplar ise Testament, Destruction ve Kreator.

Grup elemanları

Vokal: Kaan Koyuncu
Gitar: Ulaş Altay
Gitar: Uğur Sağlam
Bas: Umut Baybars
Davul: Anıl Yürek

Konserler

27 November 2005 Biziz Rock Bar

17 December 2005 Biziz Rock Bar

1 April 2006 If Rock Bar

21 April 2006 Andac Rock Bar

6 May 2006 If Rock Bar

27 May 2006 If Rock Bar

4 June 2006 If Rock Bar

11 June 2006 Garage Rock Bar

18 June 2006 If Rock Bar

30 June 2006 Biziz Rock Bar

2 July 2006 If Rock Bar

9 September 2006 If Rock Bar

23 September 2006 Dip Rock Bar

28 October 2006 If Rock Bar

29 October 2006 Dip Rock Bar
19 October 2006 Dip Rock Bar

2 December 2006 Melek Rock Bar

24 December 2006 Gölge Rock Bar

9 February 2007 If Rock Bar

13 May 2007 If Rock Bar

20 May 2007 Sniff Performance Hall

15 September 2007 Dip Rock Bar

29 October 2007 Biziz Rock Bar

2 November 2007 METU Metal Days(with Raven Woods)

18 November 2007 Biziz Rock Bar

25 March 2008 Onaon Cafe

6 April 2008 Golge Rock Bar

8 May 2008 METU Spring Festival

11 May 2008 Yolcu Rock Bar

17 May 2008 Biziz Rock Bar

5 October 2008 Rock Station Festival(with Rage,Dew Scented,Caliban)

18 October 2008 METU Metal Days

30 November 2008 ANKAROCK-If Performance Hall

27 December 2008 If Performance Hall


MySpace:www.myspace.com/kasaturathrash

(Son Güncelleme 06.01.2009)
 
Başarılar arkadaşlar... Umarım iyi yerlerde görürüz sizleri... Şimdilik iyi kasışlar diyim ben size...

METAL BLESS YOUUUUUU my friends ;)
 
Sizi Biziz deki konserimizde açılış grubu olarak dinledim.. Yaşınız itibarı ile çalışarak kendinizi geliştirme olanağınız var.. Ama size tavsiyem gerçekten iyi bi grup olana kadar yaptıgınız müziğin hakkını verecek kadar iyi olana kadar sahneye çıkmamanızdır.. Benim görüşüm bu yönde sizin için de daha hayırlı olacağını düşünüyorum...


Kolay gelsin...


Stay Heavy :twisted:
 
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
  • #6
FateX demiş ki:
Sizi Biziz deki konserimizde açılış grubu olarak dinledim.. Yaşınız itibarı ile çalışarak kendinizi geliştirme olanağınız var.. Ama size tavsiyem gerçekten iyi bi grup olana kadar yaptıgınız müziğin hakkını verecek kadar iyi olana kadar sahneye çıkmamanızdır.. Benim görüşüm bu yönde sizin için de daha hayırlı olacağını düşünüyorum...


Kolay gelsin...

yorumun için teşekkürler gerçi o gün ilk konserimiz olduğu için çok heycanlıydık ve gerçekten çok hata yaptık ve dediğin gibi pek iyi değildi ama o günden sora çok çalışma imkanımız oldu birde üstüne bir kere daha konsere çıktık tecrübelendik ve gerçekten geliştirdik yani bidaki konsere beklerim o zaman bidaha yorumunu dinlemek isterim saygılar...
 
Yorumlarınız için çok teşekkür ederiz bu arada bende grubun lead gitaristiyim.Şuan için konser yok zaten 18 yaş altı olduğumuz için çıkcak yerde pek bulamıyoruz.O yüzden bestelere ağırlık verdik ve önümüzdeki hafta demo çıkarmayı düşünüyoruz.Demoyu çıkarınca buraya ve kendi sitemize koymayı düşünüoruz...
Saygılar...
 
Yorumlarınız için çok teşekkür ederim.2 konserdede baya bi hata yaptık. Zaten ilk konserde doğal olarak gereğinden çok hata yaptık.Fakat çok samimi bir şekilde söyleyebilirimki gerçekte (Studyoda diyelim) bu kadar kötü değiliz. Zaten en çok hatayı ben yaptım kabul ediyorum.İlk defa seyirci önüne çıkınca kastım kendimi(Ama kabul edin bizizin ses sistemide gerçekten kötü)..Ama 3. konserde gerçekten güzel şeyler çıkacak orataya.En kısa zamanda 3. konserimize bekleriz. metal dolu günler dileğiyle :))... Anıl...
 
Devam devam böyle sert gençler piyasaya gelmeye başlıyor şükürler olsun ki

kahrolsun altv :LOL: yaşasın metal :metalhead

Kolay Gelsin Arkadaşlar
 
başarılar arkadaşlar. dinleme şansım oldu kayıtlarınızdan. canlı dinleyemedim
kendi stüdyonuz var mı yoksa herhangi bi stüdyoda hucüm kayıt mı yaptınız? merak ettim valla :D

biraz zamana ihtiyacınız var ama kısa zamanda sağlam bi grup olacağınızı düşünüyorum

resimde baterist arkadaş dua ederken yakalandı heralde :LOL: .kaan'a msn sözü verdim konserinize dinlemeye gelmek için.dinlerim yakın zamanda umarım

Başarılar..
 
Gençler selam ;)

Şarkılarınızı indirmeye başladığımda "ulan boşuboşuna 16mb indircem m.k." gibi bir düşüncem vardı ama aferin size öyle dedirtmediniz bana. Şimdi duyduklarımı dile getirme zamanı ;

-Sounda hiç girmeyeceğim kötü bir kayıt zaten ama kendinizi tanıtmanız için yeterli. Ufak tefek hatalar olur hiç takılmayın onlara.

Beğenmediğim, bana rahatsızlık veren vokalin ergnelik sebebiyle kalınlaşmaya başlamış/oturmamış ve tonuna uymadığı halde E'den detone ola ola şarkı söylemeye çalışması. Tavsiyem en kısa zamanında .10luk teller alıp gitar ve bas akortlarınızı D'ye çekmenizi öneririm. Vokalinizin sesi D veya aşağısına çok daha iyi gidecektir emin olun ;)
15 yaşında olmanız sizin için büyük bir avantaj ben o yaşta gitara daha yeni başlamıştım sizin gibi çalışmalar yapmaya da ancak 17 yaşımda başlamışımdır.

1-Konser vermeyi boşverin, şu anda yapacağınız en hayırlı iş kendinizi geliştirmek için bol bol çalışma yapmak(gerek beraber gerek bireysel birsürü vaktiniz var ulen çalışın)
2-gitaristler tez zamanda kendilerine bol humbeckerli güzel gitarlar edinmek için kastırsın(gitarlarınızın markalarını özelliklerini göremiyorum ama stratla olmaz bu iş strat tonu tarzınıza gitmez Cın Cın!!! ) akortlarını D ye çeksin.(basçıda çekecek tabi ki)

İki üç sene sonra güzel işler başarırsınız siz potansiyel var. Kendinize birkaç "abi grup" edinin yakalarına yapışın birşeyler öğrenin, provalarına girin nasıl çalışıyorlar izleyin. Ankarada çok metal grubu var kaçırmayın fırsatları.
Hadi eyvallah.
 
Skull Krusher söylenecek pek bişey bırakmamış :) Ben de bi tavsiyede bulunuyum. gitar - Vokal arkadaş bazı yerlerde vokal yaparken gitar çalmayı bıraktığı zaman diğer gitar acayip yetersiz kalmış ve gitar soundu olarak çok büyük bi boşluk oluşuyor. Solo gitaristinizin sesini biraz daha açması ritim gitarın da biraz daha kısması bu sorunu büyük ölçüde çözecektir bunu.
Çoook gençsiniz ben sizin yaşınızda gitar çalmıyodum elime gitar almamıştım :) Bir de metallicaya saplanıp kalmayın. Başka grupları da coverlamaya çalışmak her açıdan kendinizi geliştirmenizi hızlandırır.
 
Öncelikle 15 Mblik bir demoyu indirerek bizi dinlediğiniz için çok teşekkür ederim(Ben bile indirirken sıkıldım:D). Kayda gelince hücum kayıt olmasından dolayı ses kalitesi düşük.Krosların sesleri yok denecek kadar az geliyo.Crashin tekinden fazla ses geliyo diğerinden az.Sonra gitarin biri çok açıktı diğerinin sesi gelmiyodu. solonun sesini hiç duyamadık zaten :( .Dolayısıyla az bi hatamız var.Yinede az çok istediğimiz gibi bi kayıt oldu. Demo hakkında ve/veya grup hakkındaki iyi veya kötü yorumlarınız için gerçekten(Laf olsun diye değil ;) )teşekkür ederim...ANIL :D
 
Öncelikle 15 Mblik bir demoyu indirerek bizi dinlediğiniz için çok teşekkür ederim(Ben bile indirirken sıkıldım:D). Kayda gelince hücum kayıt olmasından dolayı ses kalitesi düşük.Krosların sesleri yok denecek kadar az geliyo.Crashin tekinden fazla ses geliyo diğerinden az.Sonra gitarin biri çok açıktı diğerinin sesi gelmiyodu. solonun sesini hiç duyamadık zaten :( .Dolayısıyla az bi hatamız var.Yinede az çok istediğimiz gibi bi kayıt oldu. Demo hakkında ve/veya grup hakkındaki iyi veya kötü yorumlarınız için gerçekten(Laf olsun diye değil ;) )teşekkür ederim...ANIL:)
 
Yorumlarınız için çok teşekkür ederiz.Kayıtta evet benim gitarın(solo gitar)ses çok kısıktı.Kayıt yaparken de pek duyulmadı o yüzden biraz sorun oldu.
Gitarları D ye almak çok zahmetli iş aslında üşeniyorum şahsen ama vokal bakımından doğru D ye alsak daha güzel olabilirdi gerçekten.
Bir de ilk kez kayıt yaptığımız için biraz heyecanlıydık şarkıların bazı yerleri tam olmadı.
Artık metallica dışında da coverlar yapmayı düşünüyoruz.İnşallah güzel olacak.
Ayrıca yaşımızda küçük kendimizi geliştiriyoruz inşallah çok daha iyi olacağız.Yorumlarınız için tekrar teşekkürler.
Saygılar...
 
Geri
Üst