Nem

morvedelisi demiş ki:
İzmir yollarınada bir gün yolunuz düşer umarım..

İzmir'e gelmeyi bizler de çok istiyoruz, albüm çıkalı bir hafta olduğu için biraz zaman alabilir ama. İlk konserimizi Ankara'da vermek istediğimiz için gelen teklifleri de buna göre değerlendiriyoruz.

Yorum ve eleştirileriniz için teşekkür ederiz.
 
yakın zamanda yaşadığım bir iş kaybı yüzünden ( :D ) cebimde param yok, ve ne zamandır ulan çıktığı gün alıcam dediğim albümü alamamış olmanın acısını yaşamaktayım....

şaka bi yana hepinizi tebrik ediyorum veya kutluyorum vs. vs. beklediğimden de güzel 'yarım kalan hayaller yaşındayız', klibiniz de aynı ölçüde sade ve şarkıyla bütünleşmiş.

Dün de radikal-cumartesi ekinde röportajınızı okudum, hoş melis danişmend hanımefendiye kızmadım değil, grubu çiçek-böcük grubu diye lanse etmesinden...

sevgiler, saygılar başarılarınızın devamını diliyorum
ve ankara konserinizi dört gözle bekliyorum

sanada ayrıca selamlar levent kardiş
 
klibi izledim, pek orjinal bi soundları yok, bu müziği zaten yıllardır başka bi gruptan dinliyorum, aynı müziğin türkçesi hiç cazip gelmiyor, tabi bunu cazip bulanlar vardır onlara sözüm yok, albüm kapağının coldplay'in parachutes albümünün kapağına benzerliği de ilginç, ne diyim başarılar :mrgreen:
 
Merhaba,

Şu an itibariyle kesinleşen iki konserimiz şu tarihlerde olacak, bekliyoruz :)

19 Mart Pazar Saat : 20.00 - ODTÜ Mimarlık Anfisi (Ankara)
1 Nisan Cumartesi - Balans (İstanbul)
 
her seyiyle cok basarili bi album.tüm parcalari dinledikce daha da seviyorum.bekledigim bir seydi.burda bahsedilmemis sanirim ama coldplay yakistirmalari cok yapiliyor.unutmayalim ki coldplay ilk albumu cikardiginda da ahanda yeni radiohead diye baya bi sancili dönemler gecirmislerdi.parcalari tek tek ele alirdim ama kisacasi superler.
 
Cok güzel bir albüm olmuş . Aldığımdan beri dinler oldum klipte harika . Kaliteli işlerde yapılabilyormuş demekki . Sevgili Emre ve Levent de zaten oldukça müzisyen ve iyi insanlar . Diğerlerini tanımıyorum ama onlarında bir o kadar olduklarına eminim . Son zamanlarda dinlediğim en iyi albümlerden birisi gerçekten . Konserlerde başarılar Leventcim en yakın zamanda benimde yolum düşecek yakınlarda bir konsere :) Kendinize iyi bakın .
 
Sel gider kum kalır

Neye benzerse benzesin, kimi çağrıştırırsa çağrıştırsın. Kimden feyiz almışlarsa almışlar, hangi topluluğun Türkiye mümessili olmayı planlıyorlar ya da planlamıyorlar. Tüm bunlar ikinci planda kalacak, hatta bir süre sonra unutulacak.
Kubbede baki kalan hoş seda, Nem'in insan psikolojisinin kılcal damarlarına hitap eden, ruhunu didikleyen, duygusal muhasebeyi derinleştiren şarkıları olacak.
Eğer şimdi haklarında bir şey söylemek gerekiyorsa en elzemi, piyanoyu bize bu kadar yalın ve doyurucu dinleten bir rock topluluğumuzun çok sık karşımıza çıkmadığı olmalı.
Sel gider kum kalır. Temenni ile karışık; hülasa, şiiri şarkı sözüne kıvrakça tahvil eden, duyguları paylaşıma açan nadir topluluklarımızdan biri olacakları konusunda güven veriyor Nem, ilk albüm "Güneşte Yalnız" ile.

Milliyet gazetesi
 
Mesaj içeriği kullanıcılara hiç bir şey katmayacağı düşünülen aritmetik işlem formundaki ifade sebebi ile silinmiştir. Konu ile ilgili fikirlerinizi +1, + 10... vs. şeklindeki sığ anlatımdan bir adım öteye götürerek kendi özgün cümlelerinizle ifade etmeye gayret ediniz ve lütfen Forum Kurallarını okuyunuz.
 
Geri
Üst