Nem

selamlar :)

bir terslik olmazsa eğer 17 Mayıs Çarşamba günü Hacettepe Üniversitesi'nde bahar şenliğinde yer alıyoruz, bugün ise Caddebostan Kültür Merkezi'nde akustik olarak sahne alacağız.

bu arada tüm desteğini bizden esirgemeyen dinleyicilerimize ve "dostlarımıza" çok teşekkürler :) en yakın zamanda görüşmek üzere, sevgiler
 
Şu an konserlerimiz için belirlenen tarihler aşağıda :)

18 Haziran 06 - Tuborg 3 Alive Fest

03 Haziran 06 - 17 Dergisi Rockfest-2 gündüz konserleri 13.00-14.30

01 Haziran 06 - Ankirock Fest Anatolia Showland Otoparkı - Ankara
www.ankirockfest.com

29 Mayıs 06 - A.K.M. "Lorca Divanı" Büyük Salon - İstanbul

24 Mayıs 06 - Balans Music & Performance Hall - İstanbul

17 Mayıs 06 - Hacettepe Bahar Şenlikleri Beytepe Stadyumu - Ankara
(21 Nisan daki konser 17 Mayıs a ertelendi)

Mutlaka herkesi bekliyoruz :) sevgiler...
 
pempe_sarrap demiş ki:
Levianet demiş ki:
17 Mayıs 06 - Hacettepe Bahar Şenlikleri Beytepe Stadyumu - Ankara
(21 Nisan daki konser 17 Mayıs a ertelendi)



Bu sene güzide okulumun =o) şenlikleriyle ilgili büyük bir şok yaşamaktayken NEM bööle içime su serpti vallahi.. bu sefer iptal olmaz umarım..

selamlar, keşke dileklerin gerçek olsaydı pempe_sarrap fakat dün aldığımız habere göre Hacettepe Üniversitesinin şenlikleriyle ilgilenen arkadaşlar yine konserimizin iptal edildiği haberini vermiş bulunuyorlar. Her ne kadar sevgili okulumda çalabilmek istesem de bir türlü organizsayon başarılı olmadı bu konuda ve çok istememize rağmen Hacettepeli dostlarımızın karşısında sahne almaktan mahrum bırakılmış bulunuyoruz. Yine de 1 Haziran'da Ankirock Fest sahnesinde yer alacağız ve Ankara'da beraber olmak için güzel bir fırsat yakalamış olacağız :)

Sevgiler...
 
albümü aldım ama şunu söylemeliyim ki türkçe sözlü coldplay dinledim gibi bir şey.. her şey iiyi hoş da ne bileyim... sakin bir albüm huzur fln verio ama dediğim gibi:::
 
keşke bişeye benzetmiceğimiz bir grup olsaydınız..bu milletin ağzına sakız oldunuzmu ne kadar başarılı da olsanız Manga gibi düşersiniz alemin ağzına..başarılar diliyorum..
 
Re: Balans Music & Performance Hall

larien demiş ki:
Bu akşam (24 Mayıs) Balans Music & Performance Hall'da canlı performans dinleyelim, konsere gidelim !!

sevgili Zeynep dün gece bizi yalnız bırakmadığınız için sana ve diğer tanıdığımız, tanımadığımız dostlarımıza çok teşekkürler :) herşeye rağmen güzel bir geceydi :)

sevgiler...
 
Anathema dediler, Coldplay dediler, merak ettim ve alıp dinledim. 8 yıldır bu işten para kazanıyorum. 2002'de bir albüm yaptım. Nem için söylenmesi gereken şeyler bunlar değil. Şu anda en çok dinlediğim Türkçe albümün yaratıcısı onlar.

Tek kelime yeter sizi anlatmak için.

MÜKEMMELSİNİZ...

Başarılarınızın devamını dilerim..
 
:) çok teşekkürler güzel düşünceleriniz, desteğiniz ve eleştirileriniz için...

Geçen gece (29 Mayıs Pazartesi) AKM'de Lorca Divanı'nda Federico Garcia Lorca'nın ölümünün 70. yılında "Yas Çanları" adlı şiirini yorumladık ve Zuhal Olcay, Cüneyt Türel,Tilbe Saran, Fikret Hakan ,Memet Ali Alabora, Şebnem Köstem, Yurdaer Okur, Rozet Hubeş, Nihal Koldaş, Ahmet Levendoğlu, Selen Öztürk, Canberk Uçucu, Zekeriye Karakaş, Özlem Turhal, Mahir Günşiray, Manuel & Işıl Reina, Zeynep Tanbay, ve Tiyatro Patika: Zeynep Erkekli, Özgür Erkekli, Ayşe Conte, Yeşim Kızılçeç, Meliha Savaş, Aytuğ Civan, Timur Selçuk, Teoman, Hazal Selçuk, Baba Zula, Selim Atakan,Ayşe Tütüncü, Bülent Ortaçgil, Sumru Ağıryürüyen, Turgay Erdener, Selva Erdener, İbrahim Yıldız, Muammer Ketencoğlu, Jak&Janet Esim, Hema Heder, İpek Altınel, Vedat Sakman, Cengiz Özkan, Serhan Yastıman, Emrah Günaydın, Bilgesu Erenus, Ali Erenus, Ayşenur Kolivar, Onay Şahin ve Sema gibi önemli insanlarla aynı sahneyi paylaşma imkanı bulduk. Çok onur verici ve güzel bir geceydi hepimiz için. Gelip orada olan tüm dostlarla bu güzel geceyi paylaştığımız için çok mutluyuz. :)

Bu arada yarın akşam saat 20:15'te Ankara'da Ankirock Fest sahnesinde olacağız, sonrasında 3 Haziran'da Balans sahnesinde 17 Dergisi Rockfest-2 gündüz konserleri kapsamında 13.00-14.30 saatleri arasında yer alıyoruz.

Görüşmek üzere,

Sevgiler...
 
dün nem'i izleyemedim tam olarak ama dinlediğim kadarıyla farklı bi tarzları var bana hitap etmiyorlar ama yine de gayet iyiler (:) sıcak bi yönleri var
 
tuborg alive fest te izledim sizleri.gerçekten çok ama şokk başarılısınızz..izleyiciyle iyi bir frekans yakalasınız,kopardnz bbizi ordaa;)başarılarınızın devamını diliormm..
yola devam..
 
Bir coldplay hayranı olarak, bence nem çok iyi bir akımı sürdürüyor. Derinden ve ileriye doğru iyi bir şeyler yapıyorlar:) ben beğendim... Başarılarınızın devamını diliyorum...
 
Geri
Üst