Nem

harika bir konserdi. yılgın rock soundlarının ötesindeler. garcia lorca nın şarkısı çok hoşuma gitti. sonra da inip seyircinin arasına daldılar :) hayal kahvesine teşekkürler.. ilk defa bu kadar yakın oduk onlara. grup elemanlarını buradada aramızda görelim lütfen ama :)
 
hayal kahvesi konserlerinde bende bulundum ve hakanla ilk defa bu kadar uzun muhabbet etme karsılıklı bira icme imkanı buldum... bir kez daha kendilerine hayran oldum ama ses sistemi cok ic acıcı degildi ve sahnede de kısa kaldılar. hakan bogazından rahatsız oldugu icin sabah ısıltısını ve kırılana dek bukuldum u soylemedi ama yine de eglenceliydi guzeldi. mekan bombostu neredeyse alt katta sahne onunden 20 kisi falan izledik heralde... bu grup bundan cok daha fazlasını hakediyor...
 
kesinlikle katılıyorum sana..o 20 kişiden biri olarak...bu gruba kulak verilmesi gerekiyo...çok farklı ve çok başarılılar...kendilerini alkışlıyorum...ve umarım zamanla herkez tarafından dinlenilir ve beğenilir...
 
Sözlerimi yineliyorum. Mind Vortex'ten beri takip ettiğim bi gruptu (elemanlar olarak tabi) fakat şu anda çok farklı bir müzik tınısına hayat verdiler. Belki de iyi oldu ama geçmişlerini düşünürsek daha sert olmasını istemiyor değilim. Yaptığında çok güzel yapıyor.
 
bu grubu daha yeni keşfettiğim için üzülüyorum.daha önce de duymuştum ama ilk kez bugün dinledim.ben de serox arkadaşın aksine, umarım sertleşmezler ve bu çizgide devam ederler diyor ve yarın ilk iş albümü aramaya çıkıyorum.
 
bu ekolü pek sevmiyorum. aşırı yumuşak ve "ağlar gibi" falsetto vokal kullanımı, ağır gidişli şarkılar.. aynı coldplay gibi. ya da james blunt gibi.
ama kalitesiz demek haksızlık olur. türkiye standardlarına göre gayet kaliteli. yolları açık olsun.
 
yiğidi öldürelim ama yoğurdunu yemeyelim arkadaşlar yaa :) ama şu ingiliz soundunu duyunca aklımıza sadece coldplay gelecek kadar kısır ve dar mıyız lütfen.. kaliteli müzik yapıyorlar işte. sıkılmadınız mı cold play cold play cold play.. sıkılmadınız mı dünya da eşi benzeri olmayan ama bizde kopyaları çok olan tiraj amaçlı yalan müziklerden? iyi şeyler yapan insanları fikren desteklemek gerekmiyor mu?
 
üstelik çok sade,dolu,alçak gönüllü ve akıllı insanlar. t.v röportajlarını izlemenizi tavsiye ederim.
 
Arkadaşlar merhaba.
Dile getirdiğiniz tüm düşünceleriniz için teşekkürler etmek istedim. 3. videomuzu "kırılana dek büküldüm" şarkımıza çektik ve şimdilerde müzik kanallarında. Güneşte yalnız albümü için son video "siyah martılar" olacak ve onun da çekimlerine başladık. Bir taraftan da kayıtları devam eden 6 şarkılık EP yolda.. Diğer gelişmelerden de sizleri zaman zaman haberdar edeceğim.. sevgiler nem'den :) (kvnç)
 
Yeni klibi çok beğendim tıpkı diğerleri gibi. O gruba mı bu gruba mı benzediğiniz beni hiç ilgilendirmiyor. Dinlediğim şarkılardan çok keyif alıyorum. Doğru düzgün insana birşeyler anlatan, hissettiren sözler ve müzik, daha ne olsun. Sevgilerrr
 
sen karanlıkta yürümeye devam et dostum :) daha yaratıcı olamıyorsunuz değil mi... coldplay :)) bir hikaye yazayım... hindistanda renklerin efendisi anlamına gelen bir isimle anılan ve çok sevilen bir ressam varmış. öğrencisi bir resim getirmiş ve nasıl bulduğunu sormuş. "git" demiş renklerin efendisi "halk tayin etsin seni. şehrin meydanına as resmini. yanına da bir kızmızı kalem ve -beğenmediğiniz yerleri bu kalemle çizin lütfen- yazan bir de not bırak...
 
Geri
Üst