Buz

Benim için çok özel bir grup Buz, dört dörtlük derler ya o biçim işte.
yeni albüm çok yakında 1 2 yeni şarkılarını da dinleme fırsatını yakaladım bomba gibi geliyorlar bomba :)
 
Uzay Heparı anısına kasım ayında müzik marketlerde yerini alacak olan “UZAY HEPARI SONSUZA” adlı albümde BUZ
"Vurulduk" yorumuyla yer alıyor.

Uzay Heparı’ya ithaf edilen bu albümde her yorumcu Uzay Heparı'nın çalışmalarını yeni düzenlemeleriyle yeniden seslendirdi.

Projede Sezen Aksu, Sertab Erener, Göksel, Ceza&Melez, gibi isimler yer alıyor.
 
kallipardi demiş ki:
selamlar buz severler ve buz grubu elemanları yada ilgilileri.albümünüzü edinmiş biri olarak(yani harbi harbi gidip müzik marketten aldım) bir iki birşey söylemek isterim.

öncelikle bu albüm kesinlikle ticari başarı sağlamayacak umarım bunu görmüşsünüzdür.aslen yetenekli olmanıza,sahne gösteriniz çok sıkı olmasına rağmen üçüncü sınıf kliplerle ilk albümü bitirdiğiniz kanısındayım.albümünüzün gerçekten büyük emek ürünü olmasına rağmen.

benim sizden beklentim ve büyük ihtimal sizin ben beklemesemde yapacağınız şey sanırım çok açık olarak ortada.ikinci albüm.(yani hiç yeni klip olayına girmeyin prodüksiyonu boşa kasmayın,yada eşin dostun yaptığı işe koca grubun istikbalini bağlamayın)80'ler herhangi bir türkçe pop şarkısının buz yorumu,yada anonim bir türkü coverı gibi kulaklara yabancı gelmeyecek kolay kabul görecek şeyler üretmeniz gerektiğini düşünüyorum.bence öylede yapın oyunu kurallarına göre oynayın.şu tematik minicik kitlenizden ne kadar çabuk kurtulursanız o kadar iyi olur kanaatindeyim.
üzerinden 2 yıl geçmiş bu yazıyı yazalı ve üzülerek görüyorumki bahsettiğim istikamette arşın arşın yol alınmış.başarılar arkadaşlar bu yolda devam.
 
Geri
Üst