Buz

ALbümü ilk alanlardanım Fotografları çeken Bilal EROÐLU aracılığı ile tanıstım grupla teker teker mükemmel insanlar albümleri harika başarılar diliyorum.
 
Buz 10 Mayıs Çarşamba gecesi canlı performansıyla Taksim Studio Live'da..detaylar www.biletix.com'da..
İyi eğlenceler hepimize..
Sevgiler:)
 
albumu yeni aldım ve hemen bastan sona 2 kere dinledim... gercekten cok iyiler... turkiyede saf grunge yapan bir grup yoktu... biraz audioslave esintileri var albumde ama olsun esinti diyim arak fazla kacar ;) en cok yalnızlık,kor yarıs,bugun son,hersey bitti,sen de gitme dikkatimi cekti ama diger sarkılarda oldukca basarılı...
 
albümü alıp dinlemek istiyorum çünkü tarzları epey hoşuma gitti. gerçi sadece klip parçalarını dinleyip yorum yapmak doğru değil ama bana iyi bi grup gibi geldi. albümü aldığımda umarım düşüncelerim değişmez :)
 
albumu almakta tereddut edenler hic dusunmeden alsınlar... tarzlarını korurlarsa turkiye nin en iyi gruplarından biri olabilirler... bana gore son zamanlarda cıkan en iyi album ve en iyi grup... vurucu gitarlar,anlamlı sozler,zaman zaman agresif zaman zaman depresif bir sound... herseyiyle dort dortluk bir album olmus... cok cok begendim... eger audioslave,soundgarden falan seviyorsanız kacırmayın bu grubu...
 
yaa ben bu grupp hakkında pek bi bilgiye sahip değilim ama bataristlerii aydan şenerin kardeşiymiş galibaa öle mi???
 
ya ben bu grubun ismini ilk olarak bi gazetenin haftasonu ekindeki bi köşeyazısında gördüm.kimin köşesiydi hatırlamıyorum.ama başlığı "bu grubun içi de buz tutmuş"şeklindeydi.prodüktörlerinin tarkan gözübüyük olduğunu duyunca pek dikkat almadım bu yazıyı.zaten klip çektikleri şarkı çok güzel.haklı çıktım yani;)
 
müziklerine henüz bir yorum getirmek istemiyorum ama izlediğim röportajlarında filan kendilerini çok beğenmiş görüyorum. biz süper bir grubuz, en iyi sözleri biz yazarız; bırakın başka insanlar yaptıklarınızı övsün siz değil.
 
26 Mayıs Cuma akşamı Aylin Aslım ve Athena ile birlikte Işık Üniversitesi bahar şenliklerinde çalacak BUZ. Gelmek isteyenler 1 Haziran Balans' ı beklesin çünkü Işık Üniversitesi Şile' de.
 
Gecen hafta gurup ile ilgili bir mesajım vardı.Ama mesaj yazmakta yeni oldumdan,kuralları tam bilemiyordum.Yeni başlık actım!Bide guruba ait bilgisayarında şarkı olan arkadaslardan şarkı istedim.Fakat korsan müzik olaylarından dolayı bu istediğimde yanlış anlaşılmış.Ben bilgisayarıma yükleyim dinlemek istemiştim.Sonuç olarak kuralları okudum.Tabi ki hatalarım varmış.Ama dediğim gibi niyetimin yanlış anlaşılmasına üzüldüm.Bundan sonra form kuralları doğrultusunda yazacağımdan emin olabilirsiniz arkadaşlar ve site yöneticilerimiz.
 
Geri
Üst