Buz

yaz sıcakları beynimi eritince o karlı buzlu klibin değerini anladım lan.albümüde aldım,gerçi paraya kıyamadım kasedini aldım.ama elime para geçerse siyah beyaz kareli(pötikarelimi derler?) ayakkabı alacam.(tercan'a sevgiler saygılar)
 
Ana sayfada gözüken BUZ @ Çaçeron konseri gerçek değilmiş. Ya da bir başka Buz daha var. Eğer varsa kendilerini daha yaratıcı olmaya davet ediyorum. Duyun sesimi Bursalı arkadaşlar.
 
Burdan da duyurmak isterim ki BUZ' un internet sitesinden duyurulmayan hiçbir konser gerçeklik değeri taşımamaktadır.

Yakında başlayacak konserler dizisi içerisinde Bursa' da duraklardan biri olacaktır. Ancak bu Cuma Bursa' da gerçekleştirileceği söylenen konserde BUZ sahne almamaktadır.

İsim benzerliği ihtimaline karşı; "BUZ"' un tüm meslek birlikleri, Kültür Bakanlığı, Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu nezninde tescilli bir isim olduğuna vurgu yapmak isteriz.

www.buzband.net
 
Yukarıda bir arkadaşın belirttiği gibi official site anında güncelleniyor en küçük bir gelişmede bile..oradan takip etmenizi öneririm..

Bunun dışında bir de duyurum var:
Buz 15 Haziran'da MAVİSAKAL,Anima,Şarap,Wounded Mind,The Groovity,Strangers ve Ümraniye Anadolu Lisesi ile birlikte bizlerle olacak..


Ayrınıtılı bilgi www.calday.tk
 
senin eserin albümü çok başarılı...
konserlerine mutlaka gitmek lazım sahnede çok çok iyiler
uzun zamandır böyle bir grup bekliyormuşuz anlaşılan
 
albümü dinledikçe ayrı bir zevk alıyorum. uzun zamandır böylesine farklı bir albüm almamıştım. gerçekten çok kaliteli ve başarılı olmuş. canlı performanslarını izlemek için sabırsızlanıyorum doğrusu...
 
radyoda duydum bugün nefretim kederimdeni. mvö gibi bunlarda popüler olup bir hallere girmesinler. yoksa zaten popüler oldular mı?bu gelecek yıllar buzun sınavı olacaktır bakalım o depresif şarkıların tavırlarıyla da arkasında duracaklar mı?

bu arada yalnızlık gibi insanın içini acıtan bir şarkıya kartopu savaşından bir klip çekmek ya çok zekice ya da çok aptalca. buna henüz karar veremedim
 
günün bombası olarak aktarayım. bugün kanal d' de insanların bir çukurun içinde konuştukları dobra dobra diye bir programın konusu BUZdu. vajina diye şarkı olur muymuş diye. konuşanları sayıyorum tanıdığım kadarıyla; ankaralı turgut, fatma girik, ankara seğmenleri derneği başkanı vs. vs.
 
bugün cine 5 te bi programa konuk oldular, çok izleyemedim ama klip çekmişler galiba (ya da ben ilk defa görüyorum) karların içinde çekilmiş klip... valla bu sıcak günlerde tam izlenicek bi klip :)
 
Şarkıları nerden bulabilirim, bana yollar mısın gibi mesajların havada uçuştuğunu gördükçe yazmadan duramıyorum. Bir rock sitesi üyesi dahi zaten üretimin yerlerde olduğu ülkemizde çıkan rock albümlerini almıyorsa rock müzik üzerine eleştiri yapma ya da bir şey talep etme şanşımız kalmıyor.

Yine de önceden dinlemeden almak istemem diyenler için bir site yazmış BUZ, ben de aynen copyliyorum. Yalnızlık baştan sona çalıyor site üzerinde. "BUZ' s friends" yazan kısma dikkat.

www.myspace.com/buzband
 
çok başarılı bi albüm özellikle cd'si sürprizlerle dolu. gerçek emeğin ne demek olduğunu gösteren, herkesin alması gereken bi albüm. tebrikler tekrardan...
 
Geri
Üst