Pascal Nouma

Pascal, Türkiye'yede oynamış olan en kaliteli yabancı oyuncudur.


  • Toplam oy veren
    113
T

teamac

"Fransa'da doğdu BEŞİKTAŞLI oldu helal olsun sana PASCAL NOUMA PASCAL NOUMA.

Beşiktaş taraftarları için hırsı ve futboluyla unutulmaz oyuncular arasına girmiş Fransız forvet.

6 Ocak 1972 doğumlu Pascal Nouma son derece yetenekli olmasına rağmen kariyer başarısı bakımından hakkı olan yere gelmemiştir. Futbol kariyerine Paris Saint Germain'in genç takımında başladı. Daha sonra Lille ve Caen'de futbol oynadı ve 1994 yılında tekrar Paris'e döndü. Burada da önceki kulüplerinde olduğu gibi oynadığı maçlarda başarılı olmasına rağmen disiplinden uzak yapısı ve istikrarsız olması nedeniyle 1996'da Strasbourg'a transfer oldu. Strasbourg ve bir sonraki kulübü Lens'de ikişer sezon futbol oynadıktan sonra 2000 yılında Beşiktaş'a transfer oldu. Lens'de oynadığı futbol ile takımın UEFA Kupası yarı finaline kadar çıkaran oyunculardan biri oldu.

2000 sezonunda Nevio Scala'nın çalıştırdığı Beşiktaş'a transfer oldu. Nerdeyse tamamen yeni kurulmuş bir takımla sezona çok iyi bir başlangıç yaptı. Hırsı ile kendini kısa sürede taraftara beğendirdi.


21nouma.jpg
 
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
  • #4
fenerbahçede sadece para için oynayan futbolculara, galatasarayda parasını alamadığı için antremana çıkmayan futbolculara örnek olsun.
 
Bi takımın taraftarı eğer bi oyuncuyu 34 yaşında olmasına rağmen hala takımında istiyosa o adama kötü denmez helal olsun denir...
 
Pascal Nouma bence bizim sıkıcı ligimize ayrı bir renk getirmişti.Bu arada kendi takımına hiçbir futbolcunun çıkamayacağı kadar çok sahip çıkmıştı.Zavallılıkla alakası yoktu.
 
objektif bakarsak bence iyi yabancıydı iyi golcüydü bu adam...bence,abartmışsın durumu :LOL:böyle bir kıyas doğru olurmu bilmiyorum ama bildiğim şuanda elimizdeki yabancılardan daha iyiydi...
iyi forvetti sözün kısası...ama şuna katılırım agresifti hırçınlığın dozunu ayarlayamadı ve sonuçta gitti...taraftarın istemesine bakmaz bu olay...bundan sonra gelse eskisi olmaz dikiş tutmaz...zaten top falan da oynamıyor sanırım artık :roll:
 
Yaw tabii ki iyi bir oyuncuydu ve taraflı-tarafsız herkes onun hırsına hayrandı ve bu ülkeden sansasyonlarıyla ayrıldı ama geçenlerde Türkiye'ye gelip ağlayıp-zırlaması ve o meşhur çimleri de yerim sahnesi , artık durumun ciddiyetimi ortaya koyuyordu.
Çoğu insan şaşırdı ve üzüldü.
Üzüldüğü nokta oynayamaması değil , artık işi Beşiktaş'ı kullanarak şova dönüştürmesiydi.
Benim ti'ye aldığım kısmı sadece burası.
Yoksa iyisiyle-kötüsüyle yaptıkları ortada.
Yorum futbolseverlerin elbette.
Ama Beşiktaş'ın yıllardır yabancı transfer kabızlığı var.
Mesela Kleberson : yaw ne demeye alırsın bu adamı bilmem ki.
Mesela Jun ; "bir deneyelim de görelim"mantığıyla bu adamı alıp ne demeye gençlerin önünü kesersin ki.
Politika yanlış bence.
Kimse tartışmaz herhalde.
Beşiktaş'a gelen en iyi yabancı kesinlikle Les Ferdinand'dır.
Durum her geçen gün kötüye gidiyor bu kulüpte.
Eğer haftaya bize de yenilirseniz ; inanın kulüp fena karışır.
 
Yönetici Uyarısı: Mesaj içeriği kişilere yönelik hakaret ve küfür içerdiğinden silinmiştir. Bu tavrınıza devam etmeniz durumunda siteden atılacaksınız. Lütfen Forum Kurallarını okuyunuz.
 
selam,

İngiltere deki 6-0 lık Leeds maçında formasını çıkarıp yere atmıştı.
forma çıkarıp yere atmak saygısızlık.
Daha bir sürü lüzumsuz hareketleri oldu.
Başlık olacak, Beşiktaş 'a daha yakışır futbolcu yokmuydu.
hşçkl
 
beşiktaş ferdinandı almıştı zamanında...hakikaten kaliteli futbolcuydu faydalı oldu...beşiktaşta kesinlikle kabızlık var yabancılara dair...özellikle son yıllarda...kuntz vardı -alman- iyi futbolcuydu mesela...nouma da fena değildi ama en iyi yabancı falan çok saçma olur konu babında :roll:
ben bir beşiktaşlı olarak hagi gerçeğini kabul ederim her zaman...aşmış futbolcuydu!!!yeri çok farklı oldu benim gözümde :)
anketin cevabı da ortaya çıkar...
hagi...hagi...hagiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii... 8O
gol kornerden geldi bu sefer :roll:
 
oynadığınla taraftara hitap eden tek oyuncuydu pascal hagi ise göze hitap ediyordu pascalın oynadığını ayrıca beşiktaşlılar anlayabilir bunuda söyleyeyim
 
Geri
Üst