flaş tv de amerikan güreşi keyfi

Yazın, gecenin ilerleyen saatlerinde, yapacak bir şey olmadığından buhranlar içerisinde sıkıntıdan patlarken, birden karşıma çıkan ve her seferinde vurulan geyiğin dibinden inanılmaz keyif aldığım; yaylı stagelerin ve sahte yumruk, tekme darbelerinin büyülü dünyasıdır amerikan güreşi. :D O sunucuların güreşlerden bir haber olduklarını bariz bir şekilde ortaya koyan yorum ve konuşmaları programın en iyi yanı. Aklına geleni söylüyorlar... :D

Saygılar...
 
Gitarman süper bi tesbit izlemedim ama senin yazdıklarınla bile gülmekten ....güldüm baya yani :D

Bunu tv makinesindeki sayın bayülgen nası göremiyo anlayamadım,yada onun ekibi

bu flaş tv açıldığından beridir var bu güleşler:D
alın mısır patlağınızı oturun seyredin işte :)
 
alın size yapılan geyikden bi kaç örnek daha;

nicky.....jimmy goldbergin vucuduna bi baksana.şu kasların meydana getirdiği çizgilere bi bak.adeta bir picasso tablosu.zaten amerikan güreşi seyircileri açılan bütün kübist resim sergilerini ve bale gösterilerini yakından takip ederler.

jimmy....zaten kübist ressamlarda güreşçilerimizin kaslı vücutlarından ilham alıyorlar.zaten bale bütün teknikleri amerikan güreşinden almıştır..bu aynı zamanda bir sanat olayı..


nicky....diamond dallas page in lakabını nerden aldığıyla ilgili bir anektod aktarıyorum sevgili güreşseverler.

..... elemanımız dallas/texas da bir öküzle yaptığı güreş esnasında çok feci bir darbe alır ve üç parçaya ayrılır.yani şu anda gördüğünüz 3 ün 1i.aslında dallas çok daha iri bir herifti.

.......diamond lakabını ise gene öküz tarafından böbreğine aldığı bir darbe esnasında böbreğindeki bütün taşları kum olmuş.fakat bir tanesi kristalize olarak elmas olmuş.işte lakabı burdan geliyor.sevgili jimmy görüyorsun bazen ben bile bu bilgileri nerden bulduğuma şaşıyorum.

ara ara yazarım...
 
Rol yaptıklarına hala biçok kişi inanmıyo ama kim takar...Kim güreş için seyrediyoki o arkadaki müthiş elemanlar olmasa bu kadar süre ekrenda kalmazdı

O "Kuşum Aydın" dedikleri herife ilk isim taktıklarında gözlerimden yaşlar gelicek şekilde gülerek kendimi koltuktan attığımı hatırlıyorum...

Saygılarımla!!!
 
jimmy....bu gelen güreşçi veteranmış.veteran ne demekti nicky..

nicky....hemen söylüyorum.veteran vejeteryanın ağa babasıdır.hiç bi şekilde süt bile içmez bunlar.

jimmy...goldbergin bişeyiyle başka bişeyinin kalınlığı aynıydı.hemen notlarımı karıştırıyorum.evet goldbergin baş ile boyun kalınlığı aynıymış.

nicky....e tabi goldberg kızınca boyun kasları 1/4,1/5 oranda büyüyor.o yüzden.ayrıca goldberg dik yakalı kazak giyince neye benzer.varın siz düşünün sevgili seyirciler.

guarrero la parka adlı güreşçiyi benzetiyor;

nicky ...guarrero la parkayı hiç sevmez.şöyleki guarrero,nun altıncı kuşaktan büyük babası bir maya hükümdarıydı.ama ispanyollar bunun dedesini öldürdü ve halkı sömürgeleştirdi.ayrıca altıncı kuşaktan anneannesinide çok pis köle ettiler.bildiğin gibi la parkada ispanyol kökenli.oda dedesinin intikamını böyle alıyor...


nicky,nin van damme la iligli yorumu;bu arada goldberg evrenin askerleri filminde van dammedan bi araba dayak yemiş ona istinaten konuşuyor

...van damme eski balettir.o yüzden kasları çok yumuşaktır.döverken acıtmaz.zaten orasını burasını açar.araya alır.yumruk,tekme falan yani yanlış anlamayın sevgili güreşseverler.

ayrıca goldbergin hollwoodda olmasa bile en azından yeşil çamda rol alması gerektiği muhabbeti falan varki yarım yarım yarılırsınız.

nicky...ya jimmy sorarım sana.şu goldberg matrixde oynayamazmıydı...

nickyden özlü sözler...tabi maç sırasında durumu özetlemek amacı ile

....bağ benim belletirim,kemer benim kitletirim.

....sarışınsın sarışın güzel,al bunuda benden ezel...dedi ve ense köküne çaktı birtane

....saçımı başımı alırım,kadrajımı yaparım,sanada bi tane çakarım(big sex nin köşede diğer güreşçiyi kadrajlayıp suratının ortasına yapıştırması esnasında)
 
Bu dublajı yapan spikerler sadece bu programda harcanmıyodur umarım...

Bi çok şovmenden daha çok eğlendiriyolar insanı...
 
falsh tv de cok eskileri yayinliyolar bildigim kadariyla WWF (artik WWE) ligi en babasidir, ilk amerika ya geldigimde paso izliyodum ama sonra baya biktiriyo cunku hep ayni sey, once o vursun sonra yerde yatsin 10 dakka sonra kalkip onu dovsun ve 1,2,3 k.o yani burda bile dustu ratingleri zaten. ama "Hell in a cell" die bir match mode u var, o cok zevkli cunku kafesteler filan , en tepeden atliyolar, sakatlanma riskleri buyuk oluyo. zannediyorum, kendi site larindan da izleyebilirsiniz. orda video clip leri var. ;)
 
Geri
Üst