Kul (Alternatif, Punk Rock, Hard Rock) - Ankara

Kül grubunu haftasonu Dream tv'de yayınlanan Punkart programında izledim. Zaten seviyodum; ama tv'de görünce bi de "Aaaa; bunlar bizimkiler diil mi?" diye yerimden fırladım. Kül'e nokiasupersoundda başarılar diliyorum. :)
 
Paradiserose demiş ki:
Kül grubunu haftasonu Dream tv'de yayınlanan Punkart programında izledim. Zaten seviyodum; ama tv'de görünce bi de "Aaaa; bunlar bizimkiler diil mi?" diye yerimden fırladım. Kül'e nokiasupersoundda başarılar diliyorum. :)

sevgili pradiserose
abi biz kUl uz kÜl diil. karıştırdın sanırım...
 
Ay özür dilerim İnci hanım kızcağını bilemedim. Hemen başlıyorum çalışmalara :) Çağları çok özledim ben ya. Bi gelsinde bitsin şu hasret... Bu arada beste çalışmaları var grupta ne kadar yan gelip yatsakta kişisel gayretle bişeyler oluyo. Bu sene en az 5 beste çıkar diye düşünüyorum. En azından benim elimde bazı güzel şeyler var. Acandada vardır. Emrahtada varmış. O diil grubu bırakıp kişisel çalışsak daha çok beste yapıcaz sanki :) Neyse Sadece biraz üstüne gidilmesi lazım bulduğumuz şeylerin. Bu sene güzel şeyler olacak diye bir his var içimde. Hatta efsane bi yıl olcak :) Eheheheh...



NOT 1 = KUL ( COOL GİBİ ) FORMUDUR

NOT 2 = SUPERSOUND DA DESTEKLERİNİZ BEKLİYORUZ. DESTEK VERMESENİZ BİLE EN AZINDAN DİNLEYİP ŞARKIYI NASIL BULDUÐUNUZU SÖYLERSENİZ SEVİNİRİZ.

NOT 3 = SEVGİLER & SAYGILAR...
 
efsane bi yıl olcak demek :D olsun olsun sevinirim :p bende de var malzemeler sabırsızlanıyorum ÇAÐLAAAAAAAAAAAAAR özledim hakkaten ya :(

ve küçücük bir hatırlatma: SUPERSOUND DA DESTEK ARKADAŞLAR (cok küçük ama dimi :) )
 
Ben geldiimmmmmm.
elimde ne beste var ne çalışma ama arayı kapatmayan çağlara bagetler...ıhımm. zihnimde deli şeler ürettim.
saolun varolun nss de desteinizi esirgemeyin. Bu arada bizim adımız Kayseri Urfa Lüleburgaz
 
Çağlar'a kavuştuk ve sezonu açtık sonunda.Hayırlı uğurlu olsun :) Mert terslemedim ben seni bu arada yanlış anlaşılmasın geyikten ibaret o mesaj ;)

ben de söyliyim de eksik kalmıyım.NSS'de destek beklioruz.KUL-Yalan Hikaye
 
dökelim valla ama sürekli bi aksilik çıkıyo. emrah(vokal) istanbula gitmesi gerekti ve bi süredir orda biz de burda ancak kendimiz calısıyoruz bireysel.umarım yakında biseler yapabiliriz(hiç sanmıyorum ama :) )
 
selamlar kul grubu ben eski buzz yeni mentol'den savaş.emrah istanbulda güzel işler yapıyor izleyebildiğim kadarıyla.tamda güzel bişeyler yapmanın başlangıcındayken ara olması sanırım kötü oldu ama pes etmeden devam edeceğinize eminim.şimdiden kolay gelsin hepinize başarılar.umarım tekrar bir konserde görüşmek kısmet olur.kendinize iyi bakın.
 
Geri
Üst