Kul (Alternatif, Punk Rock, Hard Rock) - Ankara

Evet arkadaşlar işte ayrıntılı bilgi... :D



KATILACAK GRUPLAR

---------------------
96
GÖLGE LEKESİ ( SANIRIM SIRASI İLE DEÐİL )
KUL
FUDGE
--------------------

Tarih: 02 Nisan 2006
Yer: Gölge Pub (SSK işhanı 1.Kat Sakarya - Kızılay)
Kapı Açılış: 16.30
Bilet: 6 YTL (İlk bira dahil)


Afişide yakın bir zamanda koyarız buraya...
Grupların sırası ve kaçta sahneye çıkacağımız henüz belli değil. Öğrenir öğrenmez sizlere buradan bilgi vereceğim.

Hepinizi bekliyoruz arkadaşlar. Güzel bir konser olacak...











SEVGİLER - SAYGILAR...
 
Heheh saolun arkadaşlar bekleriz. Umarım güzel bir konser olur ve yüzümüzü kızartacak hatalar yapmayız. Hala yeni bir grubuz. Yepyeni kadromuzla çıkacağız konsere. Çekinmiyor değilim. :oops: Diğer gruplarada şimdiden başarılar... :)
 
Tabi Emre bekleris grupça hepinizi. Buzzda bi konser verse de bu aralar biz katılsak sizlere. Haberleri bekliyoruz. Umarım tekrara aynı sahnede oluruz bir gün... ;)


Ömercim sensiz konser zaten varsın olmaz olsun. Şehir dışındayım de çıkmayalım o konsere, erteleylim yada. :) Sen bizim olmazsa olmazımızsın kesin bekliyoruz seni.... :D Sizde grubu oturtunda sizinlede konser verelim... :)


Saol Çağrı sizleride bekleriz. Biz gelemedik konserinize ama bir dahaki konserinize grupça gelebiliriz işallah... Sizlede konser ayarlayalım bari.


Eheheh. Selam veren borçlu çıkıyor. :p




Evet arkadaşlar güzel bir konser olacak işallah. Konsere çıkan diğer gruplarda bildiğim kadarıyla kaliteli. Gelirseniz güzel vakit geçirmeniz garanti. Hoş vakit geçirmezseniz bilet paralarını Acan arkadaşlarımız trink olarak geri vericek. :) eheheh
 
bi aksilik çıkmazsa bende gelicem önceki konsere gelememiştim ama bu konserde gelip inciye destek vermek istiyorum bol şans arkadaşlar ;)
 
AAAA geçmiş olsun Ömerim yaw. Takma kafana sana piercing mi yok elini sallasan ellisi bulursun yeni bi piercing :p

Ehehe bizi sallayan yok valla hep İnci hep İnci :) Neyse... Bekleris efenim.. :)

Bide siteyi adam ediyoruz yavaştan resimlerimizi falan koyuyoruz şu anda. İşallah yakında yeni bişeyler ekliyeceğiz hayırlısıyla.

Ayrıca konserde playlistimizde bir kaç değişiklik olacak büyük ihtimalle. Herkesi bekliyoruz...











SEVGİLER-SAYGILAR...
 
kimle yattında kalktıgında piercing yoktu len :p inci hanm cagler bey emrah bey siteye girinde biraz siz ugrasın yahu millet( pek saygı deger ömer kardeşimiz :) ) laf ediyo bakın ...
 
Hahehaha evet artık Kul grubu yoluna Gothic ve Doom metalle devam edicek :p heheheh yok abi bizde ne ararsan var sevdiğimiz herşeyi çalıyoruz birgün Doom falanda görürsen kızma bizlere :) Biz sana kızıyomuyuz playlistinde alternatif var diye? hı? :D

Piercing boş yere kopmuş yani. Bi amaç uğrunda koptu sandık bizde neyse... :) eheheh
 
Geri
Üst