Dirilesh (Hard Rock, Alternative)-Ankara

yorum da nedir bunlar izlenim:D

bu grubu tanimamak elimde deildi .Nitekim içinde sınıf arkadaşlıgını geç oda arkadaşlıgını da içine alan bir bileşkeden oluşan iso vardı .Bu yüzden dirilesh ilgimizi çekti veya çektirildi :) Ama o ilk günkü demoların çıkması heyecanı bile çok iyiydi.Tabi sonrasıda var bu işin dinleye dinleye ilk ezberleyeni ,bağımlıarı olduk bu parçalarının özellikle iskeletin :) hele de ablasının sesi o kadar hoştuki :D gülmekten öldürdü beni çoğu zaman .Tabi bir de şöyle bir olay var ,barda bu parçaları okurken bunları ilk ezberleyenlerin biz olmamız dolayısıyla öyle feci eşlik ediyoruzki:D parçalara......neyse ben dağıtırsam toplayamazsınız ...Sonuç olarak grubunuz gün geçtikçe açıklarını bir bir kapatıyo ,ben müzikten profesyonel açıdan pek çakmadıgımdan dolayı bu işi muncere atıyorum.Başarılı oldugunuz için onun devamını diliyorum....Bİr sonraki sesler nerede çıkacak hangi bardayız acaba...... ;)
 
Sanırım bu yıllık bar konserlerini noktaladık.. tabi son anda bir teklif gelmezse.. Akdemik yılın bitmesine az kaldığı için grup elemanlarıda memleketlerine gidecekler..Beste çalışmalarımız sürebilir. Gitmeden bir kaç kayıt daha alabiliriz...
 
arkadaslar sarkıların yenı demolarını ancak dınleyebıldm.bence gayet gusel olmuş ama iremın sesı bence de bıraz daha one cıkmalı..bnmm yorumlarım ne kdar onemlıdır blemıyorum tabı...en guzel yerlerde olamnız tek ısteğim..hakettiğinizi alacaksınız suphem yok...
en yakın zamanda dınlemek dıleğiyle..özledm yaw!!
 
akedemik yıl ne yaaa...olum 1. sınıf bitti hala kitapcıkdan konuşuyosun... rahatla sal kendini :)dipsiz kuyu bomba olmuş çok sevdim valla bide YOK 'a demo yapmanızı istiyorum.(yavuzzz abüüü ebru beni sevmiyoo başkasına veriyoooo...)
 
oslo demiş ki:
akedemik yıl ne yaaa...olum 1. sınıf bitti hala kitapcıkdan konuşuyosun... rahatla sal kendini :)dipsiz kuyu bomba olmuş çok sevdim valla bide YOK 'a demo yapmanızı istiyorum.(yavuzzz abüüü ebru beni sevmiyoo başkasına veriyoooo...)
Abim benim yine göstermişsin farkını :D Bu arada YOK a demo yolda. Sıradaki beste çalışmamız YOK şarkısına olacak..
 
4haziran1.jpg
 
Konserde aynı sahneyi paylaşıcaz başarılar dilerim...

Baplar sizin bu isimde sürekli yanlış yazılıyor :D Allah sabır versin ne diyim :p konserde görüşmek üzere... Sert kalın ;)
 
Hakkat ya bi örenemediler yaw Dirilesh yazmaı :D
İşte sürpriz bi konser. Tamamladık konserleri derken bir konser haberi verioruz arkadaşlar. Herkesi bekleriz.
 
Arkadaşlar slm, çok acil olarak gitaristiniz Oytun'a ulaşmam gerekiyor, Rocktron Silver Dragon satıyordu sanırsam, bana ceptel'ini gönderdi ama numarada bir problem var.

Net'e de pek sık girmiyor gibi....bir şekilde kontakt kurdurtabilirseniz sevinirim.

Onur
msn : [email protected]
 
Geri
Üst