Sevgili Forum + Edit : Mevzular Güncelleniyor

Sevgili Forum,
15 Yıldır Fender'leri araştırıyorum. Hala karar veremedim, ama kesin almak istiyorum. Almışken en iyisi olsun istiyorum. Ama bir yandan da bütün gün Fender'in manyetiğinden sapından radyusundan konuşmak, sanki gitara sahip olmaktan daha zevkliymiş gibi geliyor. Bilemedim yani. Bir yandan da iPhone 7'nin taksidi var, ama şimdi 8 çıkmış, taksit bitince 8'in taksidine girmem gerek. 2018'den Umutluyum.
 
Sahip olunca zevki kalmaz, konuşmak daha keyifli. Madem en iyisi olsun istiyorsun, o zaman David Gilmour signature almalısın. En pahalılarından biri o çünkü. Malmsteen signature da olur ama onun klavyesi oyuk, arkadaşımın arkadaşında varmış, alışmak zaman alıyormuş. Onun yalancısıyım. Fender alacaksan marshall da alman lazım ama. Bütçe nedir?
 
bence standart strat fender okeydir
üç single manyetikli köpek öldüren
kavgada falan kırılsa üzülmeyeceğin türden
benim fender strat deluxe de muhteşem bu arada, 1500 dolara satıyorum, sana 2000 olur (dost kazığı)
yok yok standart fender şahane, aynen gibson les paul standart gibi, olması gereken oymuş gibi geliyor bana
bu arada geçenlerde roadworn mexico denedim amfi deneme bahanesiyle, o da aradan çıktı, bence fiyat/performans mükemmel o gitarda
 
Bizim amcaoğlu geçen customşopçudan yaptırmış bir tane. Muhabbeti sıkı tutunca 2 tane single fazladan takmış adam. Baya da uygundu fiyatı ağaç performans olayına göre düşünürsek. Relic yapalım dedik olmadı mesela. Sonra satıp bir tane şahin aldık. Yanlıyoruz.
 
Iron Maiden, Fender şey ediyordu galiba metalde çalabilirsin hemde, Fear of the Dark'ta gitarın şeyini şey edebilirsin bi dinle bence ha unutmadan ben Cort X-2 ile aynı tonu alıyorum onlarıda dene bence.
 
Sen bırak ayfonu mayfonu, al bir Fender, önce bir sev, kokla. Ardından tak bir amfiye başla tımbırdatmaya. Standartını da alsan, o klavyenin rahatlığını algılayınca, her bentte, slide'da içinde bir şeylerin titrediğini hissedeceksin. O zaman bu kışkırtıcı mesajımı hatırla :)
 
Sen bırak ayfonu mayfonu, al bir Fender, önce bir sev, kokla. Ardından tak bir amfiye başla tımbırdatmaya. Standartını da alsan, o klavyenin rahatlığını algılayınca, her bentte, slide'da içinde bir şeylerin titrediğini hissedeceksin. O zaman bu kışkırtıcı mesajımı hatırla :)

ben de yeni cep telefonu parasını iki senedir gitara amfiye pedala yatırıyorum. bu arada iphone 3'le devam. tuşları bozulunca 40 liraya tamir ediyorlar.
 
kardeş iphone 9 çıkacakmış onu bekle bence. 7 ve 8 arasında pek fark yok. zaten 9'un içinde fender de olacak. fenderin de yıllanmasını beklemek isteyeceğinden iphone 9 seni baya bir idare eder.
 
Fender'i satın aldım.Üretimi de karlı kayından kestiğim kavak ağaçlarıyla devam ettireceğim.Kendim elimle kurutuyorum.Allah inandırsın 1000 yıllık ağaçların ensesine şaplak atar.Cort u da satın aldım artık cort'tan fendere eşit gitarlar ürettireceğim zorlayarak.
 
Boşver Fenderi, Gibson al. Gibson daha iyiymiş Fender'den, bizim maallede gitar çalan bi abi var, o öyle diyo... Fender bozmuş artık zaten, hem Gibson maun kasa... En iyisi maunmuş, öyle dedi bizim maalledeki abi.
 
Geri
Üst