Desaccorde (Gothic,Heavy Metal&Doom) - Ankara

Ooo kimler varmış burda! Dur bakim dur bakim.. O bizim gitarist değil mi yahu!? :) Valla başarılar diycem ama bu sefer de Mert bizi bırakır sizinle devam eder falan.. :p Kardeş gruba başarılar! ;)
 
A A A buda bizim basçı İnci değil mi? Tüh yakalandık :p heheh açıklamamı yapıyımda kurtuluyum bari...

Ben ne kadar KUL'sam o kadar DESAKORT'um 8) Öyle kimse kıyak beklemesin benden :p 2 grubun konserlerindede çıkıcam hatamı yapıcam. :D Kocaman adamım herkese yeterim ben :) (bkz. bir paragrafta her tür smiley )




Hepinizi seviyorum. Duygulandım be :(
 
Cevabı anında şak diye yapıştırıyorum.

4 Mart 2006 da DESAKORT BİZİZ ROCK BAR'DA!!!!

Herkeşler davetli. İlk konserimizde yalnız bırakmayın bizi. Ay ne çok ilk konser beh gına geldi ilk konserden :p
 
ya yorumlar için gerçekten tessekürler...ne olucaksa grup arkadaslarimla olucakki grbumun her elemaniyla ayri ayri gurur duyuyorum gerçekten isler yolunda gibi...bu arada simdi farkettim kul'un basçisida burdaymis ehehehe slm ben ömer!
 
Bu grubun davulcusu olucak zat; cok degil 1-2 sene once com com bizim studyolara gelir, kameraya falan cekerdi bizi...Insallah bu sefer ben cekicem onu ve grup arkadaslarini kameraya konserlerine gelip. Kisa surede cok gelistirdi vallahi; tabi cocugun DNAlerinde var sanatcilik...
Playlist hakkinda hala bi fikrim yok yalniz...
 
oncelıkle hayırlı olsun grubunuz adınızı sık sık duymaya baslıcaz heralde artık=)
bi tanıdıgım omer, o da biliorum o kadar seviyo ve önem veriyo ki grubuna, bu iş fos cıkmas diebiliyorum =)
iyi şanslar...
(bu ne ya vadiye hoşgeldiniz tadında oldu :p)
 
Playlist için şunları söyleyebilirim :
Nabza göre şerbet tadında diyebiliriz. Gerek en hareketli, sevecen şarkılar. Gerek bunalımdan ağlatan şarkılar olacak. Fakat en önemlisi çalmayı ve dinlemeyi sevdiğimiz şarkılar. Benden bu kadar ipucu =p Ama asıl playlisti bi aksilik çıkmazsa 4 MART BİZİZ KONSERİNDE görmenizi tavsiye ederim. ;)
 
4 mart biziz konseri için 3.grup olarak buzz la anlasma hemen hemen saglanmistir kendileri bizim kardes grubumuz kul ile 12 sinde basarili bir konser verdiler...kendileri ile sahne almaktan mutluluk duyariz...seyduna nin durumu ise belirsizligini korumakta daha net bi açiklama yakinda seyduna grubundan gelecektir...
 
arkadaşlar merabalar. seydunanın bizizde 4 mart çıkıp çıkmayacağı belli değil daha...ancak haftaya belli olacak... o zmn haber vericez tabi :LOL:
 
arkadaşlar hızlı girdik demiştim desakort 9 dakika adlı beste çalışmasına da başladı.hızlı girdik ama aceleye getirmiyoruz üstünde çalışıcaz.
 
Beste güzel olcak. Hoş olcak işallah. Ama acelesi yok. 4-4 lük hale getirmeden sıkıştırmayın bizi nerde nerde diye :p


Konsere gelince Buzz la tekrar aynı sahneyi paylaşacağım için mutluyum. Takip ediliyorum galiba :p

İşallah Seyduna da konsere çıkar. Kaliteli bi konser olmasını bekliorum. Bu 3lü çıkarsa bu konser kaçmaz!!!! 8)
 
Heyyy işte budurrr yuppii bizimdeee grubu olan bi arkadasımız oldu artık millete bizim arkadasımız biziz de soluyoo diye hava atarız haha batu yaa sen beni hiç studyona cagırmadın veee hiç bir yerde sesini duymadıgım için bişey diyemiycem sesin için ama sen iyi yapmayacagın bir işe kalkısmazsın :) (laf aramızda arkadas sesine bişey olmasın diye kola bile içmiyoo hatta nargilede tuturmuyoo)hepimiz seni dinlemek için 4 martta bizizdeyiz ;) bu arada bizim okula da gelin alem grup gorsun :ppPp
 
Yorum yapan herkese çok teşekkürler, sanıyorum ki gerçekten büyük bi sorun olmadığı sürece bu grup gerçekten başarılı olucak ve adından söz ettiricektir. Hatta büyük sorunlar bile yıkamaz bizi :)

Repertuar konusunu açıklamak istemiyoruz ancak geniş bi yelpazemiz var ve bi aksilik olmadıkça konserden memnun ayrılacağınıza eminiz. Yine de şöyle bir ipucu verebilirim; Green Day, Metallica, Linkin Park, Rage Against the Machine çaldıklarımız arasında.. ;)

Tuğba tamam söz stüdyoya çağırıcam bigün, walla sen de haklısın kaç kere tamam dedim de bi kısmet olmadı:D Ama genel çalışmamızı bitirelim, iş pratiğe kalsın walla çağırcam bak, söz ;)

Seyduna'nın konser durumu belli olsun artık:) Umarım kesinleşir de beraber çıkarız sahneye, coşarız coştururuz :D

Bu arada herkes Ömer'e iyi demiş, biz kötü müyüz arkadaşlar :p Şaka şaka, iyi bir grup olduğumuzu düşünüyorum ve umarım bunu seyirciye yansıtabiliriz, önemli olan bu :)
 
Ömer resim tam albüm kapağı gibi olmuş olm, bunu sakla bi kenarda, demo yapınca hazırda bulunsun :D
Demo diyince aklıma geldi, bu aralar beste çalışmasına başladık, bi şarkı üzerine çalışıyoruz, hikayesi olan kaliteli bi şarkı olucak fazla tüyo vermek istemiyorum, zaten acelesi de yok uzun sürebilir yani :)
 
Geri
Üst