Fudge (Brit Pop/Indie/Alternative) - Ankara

Saolun efendim simartiyorsunuz :p
3 gun gibi kisa bi sure boyunca hazirlanmaya calistim.Ama saolsun Fudge'in elemanlari gayet samimi ve sicak olduklari icin cok eglenceli gecti calismalar.Filiz'in yerini 3 ay calisamda dolduramam ama bakalim artik oldugu kadar bisiler yapmaya calisicam.Umarim aksam sorunsuz ve guzel bi program yapariz.Herkesi bekleriz...
 
gerçekten de beklediğimizden çok daha güzel geçti program.. yıldırıma da bizi yalnız bırakmadığı için buradan da çoook teşekkür ederiz(tabi bizim hakkımızda söledikleri için de..).. yıldırımla çalışmak da bayaaa zevkliydi...
 
kayıtlarınızı dinledim arkadaşlar.oldukça başarılı olmuş bence ama molko'yu dinliyor gibi oluyorum şarkılarda :) bence vokaline biraz kendinden birşeyler kat...nacizane önerim budur benim,başarılar.
 
[cok acil]ugur'un cesitli sebeplerden oturu sahne alamayacak olmasi nedeniyle onumuzdeki 1 ay boyunca bize garage ve manhattan programlarinda eslik edecek baterist ariyoruz..repertuar icin sitemize bakabilirsiniz..
 
Selam arkadaşlar.

Dün Biziz'de sizleri bir kez daha izleme fırsatım oldu.
Müzikal anlamda daha çok çalışıp kendinizi geliştirmenizi ve sahnedeki donukluğu üzerinizden atmanızı tavsiye ediyorum.

Nispeten az çalınan bir tarz ve parçaları seçmiş olmanız sizin için avantaj olmakla beraber, şarkıları bilmeyen seyircileri de eğlendirebilmek için çalış ve görüntünüze hareket katmadığınız takdirde durum aleyhinize dönebilir.

Henüz çok genç ve yolun başında olduğunuz için uyarmak iedim.
Umarım ileride daha iyi işler yaparsınız.

Başarılar :)
MG
 
Yorumların için teşekkürler..

Müzikal anlamda kendimizi geliştirmek için elimizden geleni yapıyoruz.. Bu konuda son derece haklısın.. sonuçta bu işin bi sınırı yok..

Donukluk olayına gelince; dün bizim açımızdan pek hoş bi gün değildi.. Bazı üzücü olaylar oldu.. Ayrıca sahnede de birbirimizi pek duyamadık.. İşte bunlar birleşince dünkü programdan pek keyif alamadık açıkçası.. Keyif alamayınca da donukluk oluyo ister istemez..

Tekrar teşekkür ederiz yorumların için.. Bu tür yorumlara her zaman açığız..
 
jokermg tavsiyelerin icin ben de tesekkur ederim..

ben de ugura ek olarak belirtiyim tekrar,dun sabah basimiza gelen cok talihsiz bir kazanin moral bozuklugu yuzunden hem muzikal hem gorsel acidan cok kotuyduk.. son saniyeye kadar sahneye cikip cikmamak arasinda tereddutte kalmistik zaten,gene de gorevimizi yapalim dedik ve -biz de farkindayiz- ne yazik ki ortalamanin cok cok altinda bi performans sergiledik..

umarim normal bi zamanda tekrar bizi izleme firsatin olur..


fudge

her persembe saat 21:00'de garage rock bar
her cumartesi saat 21:00'de biziz rock bar'da
 
heheh selam filiz, websitenizi gezdim ve bence repertuarınız oldukça kaliteli, piyasadan uzak. bir de the smiths-handsome devil kayıdınızı dinledim, kayıt ve performans olarak gayet başarılı buldum. ben kısmen severim bu tarzı ama benden bi öneri, 'keiser chiefs' de çalsanıza... :) en yakın zamanda canlı olarak da dinliycem inşallah, başarılar.... :)

gökhan
 
repertuarınıza gerçekten hayran kaldım arkadaşlar, hele ki placebo coverlarınız hakkında yorum yapmama bile gerek yok diye düşünüyorum açıkcası..bunun haricinde ozellikle suede parçalarınızı çok başarılı buluyorum..garage'da defalarca dinledim sizi beğenerek ve zevkle.. ve galiba bundan sonra da hiç bir programınızı kaçırtmam gibi geliyo ki böyle devam ederseniz oldukça başarılı bir gelecek sizi bekliyor, tabi silinmiş kulak paslarıyla biz de sizi bekliyo olacağız yeni türeyen ve yavaş yavaş yükselen pek çok amatör grubu, tarzları bana hitap etmediği için tasvip etmezdim ama umarım siz de onlar gibi yükselirsiniz de britpop severler için de satın alınabilecek albümler, gidilebilecek mekanlar artar..

tekrar başarılar diliyorum..
 
cok tesekkur ederiz =)

repertuar seciminde cok dikkatli davraniyoruz,kendimiz her gittigimiz yerde ayni sarkilarin calinmasindan bikmisken ayni seyleri seyirciye bininci kez dinletmenin anlamli olmadigini dusunuyoruz..

placebo,suede,the smiths,franz ferdinand,vs dinleyelim diyen herkesi garage ve biziz'e bekleriz.. =)
 
Geri
Üst