N11.com Alışveriş Sitesi

Bir daha bu siteden alışveriş yaparsam allah da benim belamı versin. Adamlar güvenli alışveriş sunuyorlar güyya sizi arayıp ödeme onayını vermenizi bekliyorlar kargoya vermek için ürünü. Madem öyle yapacaksın neden bu sistemi kurdun. İkincisi kargo ücretsiz diyor UPS'i kullanıyor ama alıcı ödemeli olarak geliyor bana bu dolandırıcılık değilde ne? (kargonun 5 günde gelmesinden hiç bahsetmek bile istemiyorum). Üçüncüsü adamların müşteri hizmetlerini arıyorum ilgileniyormuş gibi yapıp yüzüme kapattılar daha sonra aradım telefon çalmadı bile müşteri hizmetlerine bağlanırken. Kısacası yapmayın kardeşim almayın yazıktır paranıza 3e5e bakmayın adam gibi firmalardan alışveriş yapın, hem kafanız ağrımasın hemde bunlar gibi çakal tayfa barınamasın piyasada.
 
n11, hepsiburada.com gibi doğrudan satış yapan bir site değil. n11, bünyesinde mağaza açan satıcılar vasıtasıyla satış yapıyor. hangi satıcı ile sorun yaşadığınızı belirtirseniz konu daha sağlıklı olur.
 
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
  • #3
Fark edermi? Sonuçta herhangi biriniz alışveriş yapacaksanız bu satıcılarla muhattab olucaksanız. Ki beni arayan bir adamdı sonrasında muhattab olduğum bir bayandı yani farklı insanlar yukarıda anlattığım olay firmanın kalitesini ve müşterilerini ne kadar salladığını zaten belli etmiştir..
 
Bu tip sitelerde alışveriş yapmadan önce, satın aldığınız dükkanın önceki satışlarına, yorumlara vs bakın. Ben şahsen çok satış yapmış ve %98-99'dan civarlarında rating alan firmalardan alış veriş yapıyorum, daha düşükse riski arttırıyor. En ucuzu buldum diye de gitmeyin, araştırın, yoksa daha pahalıya da patlayabiliyor.
 
Ben n11'den defalarca ve çoğu kez yüksek fiyatlı müzik dışı alışverişler yaptım. Tümü piyasanın oldukça altında fiyatlardı, üstelik indirim kuponları ile daha ucuza geldi. Çok satış yapan güvenilir firmaları seçerseniz sorun yaşamazsınız. Mesela, son alışverişim olan oyuncu mouse ve klavyesini firma siparişten sadece 30 dk sonra kargoya verdi. Önce ödeme onayı istiyen olursa alışverişi iptal ettirin bence.
 
n11 sitesi, hiç bir şeyden haberi olmadan başka dükkanların satışından para kazanan komisyoncu bir site.Sitede satış yapan dükkanların çoğunluğu dandik mağazalar,müşteri çekmek için her kategori ürünü uçuk ucuz fiyatlara sergileyip,sipariş verince de siparişi karşılayamayan stockout çeken satıcı dükkanla dolu bu dükkanlara dikkat edilmesinde yarar var.sipariş vermeden önce dükkanla irtibata geçip ürünün stok durumunu sorun.Benim başıma geldi..Bir müzik mağazası siparişime onay verip kredi kartımdan parayı çekti ve siparişi karşılayamayınca parayı iade edinceye kadar beni perişan etti.
 
Ben de şunu söyliyeyim, şimdiye kadar satın aldığım 5 ürünün 3'ü çok büyük ihtimalle teşhirdi... Hatta birtanesinin (çocuk yürüteci) poşeti açık geldi... Adam yarım saat telefonda dil döktü, yok kargo firması yok bilmem ne diye (kargo firması kolinin içindeki torbayı yırtabilirmiş) Eksik parça olmayınca uğraşmamak için onay verdim gitti... Ucuz diye çoğunlukla teşhir, kutusu hırpalanmış vb. ürünler satıyorlar...
 
Geri
Üst