D.Bijen Rahimi (Enst.-Electronic-Fusion-Rock-Gitar ) Ankara

ya ne denmeli bilmem ki.abi ben cansın senin mail adresine mail atmıştım.hani şu öss stresi yaşayan :cry: ya ben pek yorum yazmam ama sen özelsin ve süpersin.tuşe albümünü sabırsızlıkla bekliyorum ve seni çook seviyorum ogündaşlarıma slm....tabi ki sana da
 
Abi ben birşey sormak istiyorum rock'n coke ta hadi beni güldür birazın solosunu senmi attın metin abimi_? bide aradasırada msni acta takılalım muhabbet yapalım :D
 
ilk defa çanakkale de dinlemiştim..daha önce söledim zaten..burda da yazayım dedim..büyük bi takipcinim artık..çanakkalede yeterince kanıtladınız kendinizi..bi daha ki konserde bulucam, o kabiliyetli elleri sıkıcam.. :D
başarılar diliyorum..gerçekten çok iyisin ;)
 
bijenciiiiim doğum günün kutlu olsuuun. nice senelereeeee :p umarım daha çoook beraber doğum günleri kutlayacağız :p
 
Bijen gerçekten harika bir insan ya. Şunu belirtmem gerekir ki, Bijen sahnede gördüğünüzden çok çok çok üst bir performansa sahip bir gitarist arkadaşlar. Neden mi. Çünkü albüm, Tuşe, Ogün Sanlısoy, okul, dersler, vizeler finaller arasındaki sıkışmışlığın verdiği aşırı yoğunluk, yorgunluk ve bitkinliğin üstüne sahneye çıkıp o performansı size gösteriyor. Mesela sizin ağzınız açık dinlediğiniz bir soloyu, Bijen belki de 1000km bir yol teptikten sonra o yorgunlukla sahneye çıkıp atıyor. Bir de herşeyin normal düzeyde olup, Bijen'in dinlenik sağlıklı bir şekilde sahneye çıktığını hayal edin. Bence Türkiye'nin en iyi gitaristlerinden biri...

Kendisiyle aynı zamanda bir kaç yıl sonra bacanak olacaz inşallah :) Çok şey öğrenicem ondan:)

Bir de çaldığı gitardan daha yüksek bir performansa sahip olduğu tevazusu var Bijen'in. O kadar mütevazi bir kişilik ki, o kadar harika gitar çalan hiç bir insanoğlu, çevresindekilere, yeni tanıştığı insanlara bu kadar sıcak davranmaz.

Düşünün yoğun bir günün sonunda gece bar grogramına gidip insan üstü yorulduktan sonra eve gelip msn'de uzun uzun benimle muhabbet eden ve bundan dolayı bana teşekkür eden bir insan. Uykum var uğraşamam deyip direk kendini yatağa atabilirdi.

Sevgili dostum Bijen'cim seni çok seviyorum Allah hep yardımcın olsun, inşallah ankara'ya geldiğimde bol bol takılabiliriz.
 
bence de harbiden harika bi insan.biz yeni tanıştık.marsta karşılaştık.orda bizm fiks var(mood ile)reklamda yapmış olduk hay allah).zaten dinlemiştik tuşe de ama.hayran hayran bakmıştık bööle aazımız açık:)ama uzun zamandır tekrar dinleme şansı bulamıyoruz.ogğnden sonra.neyse bijencim başarılar sana.hızına hız kat.:)
 
Enes'çim teşekkür ederim gerçekten hakkaten ciddi bakımdan aklıma takılan noktalara değinmişsin ehhe:)Öpüyorum çok çok abicim.Kısa zaman içerisinde görüşebiliriz umarım...

Cihan'cım teşekkür ederim abi ya o senin harikalığın marsta daha çook karşılaşırız bence lakin bizimde fiks var orda tuşe ile:)ehhe abi Tuşe ile barda genelde 80'ler cover parçalar çalıyoruz ama albüm inşallah daha modern bir yapıya sahip olucak gibi...Kah gülecez kah aglayacaz albümde hatta kah sertiz biz asarız keseriz dicez:pUmarım yakında besteleri buraya da koyabiliriz lakin cd haline getirirsek su anda yaptığımız kaydı demo formatında sana bir tane vermek isterim bi uzunca vakit bulduğumuzda da yorumlarını dinlemek isterim.Sonucta albümden önce bir demo yapmak çok yararlı olur diye düşündük ve 5 parçalalık bir kayıt yaptık ancak su anda bazı durumlardan ötürü parçaları paylaşılabilir hale getiremiyoruz o sorunları bi çözelim sonra kafanı şişircem abi bizim sarkıları bi dinler misin diye :):)Öpüyorum çok çok, marsta görüşürüz.

P.S. Şimdi Ankara'Da ki stüdyolardan haberi olmayanlar "marsta görüşürüz" adamların kendi aralarında ki bi tabir mi demesinler diye açıklama yapayım.Mars Ankarada meeeşhur mu meşhur kaliteli mi kaliteli süper bir kayıt+prova stüdyosudur.Ayrıntılı bilgi için lütfen www.marsyapim.com adresini ziyaret ediniz.Ah Uğur abi şu yalakalığımı bi görse eheheh:)
 
Parmaklarına kurban olduğum gitarist,Çok değerli,çok kaliteli müzisyen güzel insan...Yeter artık :!: :!: yardıran kayıtlarını bekliyorum aaa bu kadar olmazki yahu :)
 
anıl bn..valla bu adamı(bu adamı diorum kusura bakma)cnkü samimiyetine inanıorum...bu adamı ilk garage da dinledim,dinlemeden önce her mal gibi ön yargıyla yaklastım ama öyle yapmaz olaydım:) o caldıkca yerin dibine giriodum..süper hızlı,tersten düzden sagdan soldan adam her taraftan solo atıo:)nezamandır dinleyemiorum özledim vala.:) burak abi sayesinde mars'ta tanısmıs oldum,ki zaten herkes müthişii bi insan olduunu söyler durur..basarılarının devamını diliorum..umarım en kısa zamanda tekrar dinleyebilirim TUSE yi..
 
abi mars hakkında söylediklerine katılıyorum.süper bi yer hem kayıt hemde prova yapmak isteyenler kesinlikle bir uğrasınlar.en azından bir baksınlar.zaten az buçuk anlaşılır:)izolasyonu da süper hemde.neyse uğur abi dövmesin:):)

abi dinlemek isterim bende zatan.yaa tuse gelmek bir türlü nasip oluyo bu aralar evde çıkmak zor geliyo.soğuk havalar.80'lerden gittiğinizi biliyorum bijencim de ondan sordum zaten nasıl olur acaba diye:)neyse abi albüm çıksın bizde alalım hatta klip falan süper olmaz mı:):)

marsta görüşürüz bir gün gene ben senin msni alayım profilinden ordan da konuşuruz.hadi kendine iyi baq bijencim öpüyorum bende seni:)
 
Geri
Üst