D.Bijen Rahimi (Enst.-Electronic-Fusion-Rock-Gitar ) Ankara

bijenim kardeşim çok şükür seni canlı izleyebildik adana pickup konserinde zaten sağlam gitarist olduğunu ilk izlediğimde anlamıştım canlı izledik hakkaten her övgüyü hakediyorsun metoboyu geçeceksin az daha zorla :D tuşeyide burda gördüm duydum dinledim çok harika olmuş özellikle son defa adlı şarkı süper,bide bişe soracam gitarındaki lightning sky orjinalindenmi vardı senmi yaptırdın?
kendine çok iyi bak kardesim başarılarının devamını diliyorum
 
Bijen abi gelin artık şu istanbul'a yer önemli değil yeterki +18 olmasın:)seni canlı görmeden gitmiyelim.Ogün ile anadoluya gelsenizde olur.
 
yaw bijen abim bi ben gelemedim seni izlemeye :( şu okullar bi kapansın gelecem ankaraya kimse tutamaz benii :zipla :metalhead :metal rock'n coke'da gaza gelirkene bi bölümün varya orayı uplaod ettim ;) neyse fazla geyiq'e gerek yok. iyi sololar :)
 
dün yolcuda tuşeyi izlemeye gittim (gerçi doorusunu sölemek gerekirse bijeni izlemeye hihi:)) ve her zamanki gibi yardırmış bijen yane fazla laf etmeye gerek yok ben aşık oldum şahsen :) :roll:
 
ben geçen hafta ogün le izledim yaaw
bijen dinlerken keyif aldığım adamlardansın valla yaw
tabi bunda taş gibi soundun da yeri var
hem iyi çalıp hemde iyi sound u olan kaç kişi kaldı zaten ;)
 
Selamlar Bijen... Umarım Samsun'da sesimizi duymuşsundur :) . Ogün Sanlısoy konserinde gerçekten görülmeye ve dinlemeye değer bir performans gösterdin,tebrik ederim. Başarılarının devamını dilerim,saygılar. (extreme headbangeeer :p)
 
:)

abijimm samsunda izlemek nasip oldu seni ogün konsernde bi avuç insandık ama umarım okadar insanda olsak sevgimizn n kadar büyük olduğunu anlamışsndr.herşeyin gönlünce olması dileğiyle...
 
14118kg7.jpg

By woodstockg, shot with E5600. at 2007-06-24

Hey maşallah demek istiyorum:) O kadar Yalova'ya festivale gelmişiz, Ogün Sanlısoy'u dinleyelim dedik, seni izledim resmen, o nasıl bir muhteşem tekniktir, nasıl güzel çalıyorsun yahu...Hayran kaldım, amanın nasıl döktürdü diyorum hala :) Bi ara da şu yemek yenilen yerde arka masamızdaymışsın, hafif bi kulak misafirliqi olayı oldu, dedim adamın hayatı müzik olmuş ne güzel,meqer senmişsin:)
Neyse çok başarılısın, umarım hep böyle devam eder ki eder bence. Görüşmek üzere, kendine çok iyi bak...
 
Geri
Üst