Erythrocyte (Death Metal)- izmir

2004 yılı Ekim ayında Volkan(Bass gitar) ve Mehmet(Solo Guitar) tarafından kuruldu.Grup kısa bir süre sonra diğer gitaristini(Serkan) kadroya dahil etti. Uzun bir süre davulcusu olmadan calısmalar yaptı.Son olarak MOONFALL grubunun eski davulcusu Burak gruba katıldı. Vokal olmadığı için tüm grup elemanları calısmaya ara verip enstürümanlarında biraz daha yogunlaştılar. Biraz aradan sonra vokalimiz Hande nin de gruba katılmasıyla beste calısmalarına başlandı.

Tarz olarak tüm metal gruplarından etkilenerek ortaya kendi tarzımızı cıkarmaya calıstık. Bu tarzlar arasında Gothic,Melodic,Black,Death unsurları agır basmakta. Fakat biz yinede bizim bestelerimizi dinleyenlerin buna karar vermesini istediğimiz için herhangi bir tarz belirlemedik. Sadece metal demeyi tercih ettik.

Mehmet -----Solo gitar (Butch)
Volkan--------Bass gitar (leech)
Serkan-------Ritim gitar (Warlock)
Burak---------Davul (Phantom)
Berke--------Brutal,Scream vokal (Brutalis)
Cansu--------Soprano
Hür------------Klavye
 
şu an için stüdyo ya kapandık bestelerle uğraşıyoz o yüzden mekan falan yok bu aralar ama canın bira istiosa kapımız açık her arkadaşımıza...

Justice_For_Hell bu arada handeyi dinleyince arch enemy dinlemeyi bırakabilir ve aşırı fan olabilirsin bise :twisted: (çok abardım kimse dövmesinn)
 
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
  • #6
Tesekkurler Justice for hell. Kayıt için ilk bestemiz tamamlandı son kez studyodan sonra direkman kayıta gircez.

Tazizim, simdilik mekan yok , ayrıca program olarak düşünmüoz.. hepimiz öss ye kasıyoruz :D stüdyoya bile zorla giriyoruz ama tabi öalışmları boşlamıoz evde de olsa çalışıyoruz. Daha cok beste amaçlı oldugumuz için programda kim dinler besteyi... sadece konserler düşünüyoruz,arkasından amator olarak album çalışmaları falan düşünüyoruz para kariyer şöhret umrumuzda değil :D metal müziği sevenlerine kendi bestelerimzi sunmayı
düşünüyoruz benim şahsen örnek almaya çalıştıgım kişiler Ant abi ve Cenker abi. in spite ı biliyorsanız amaç olarak ta onlarla aynı amaçtayız. consume da örnek verilebilir. tabi daha cok yol var önümüzde. daha yaşlar 17 :D
 
valla ben açıkçası çok merak ettim sizi !umarım sadece beste ve konserle yetinmez biyerde de çalarsınız en azından artık farklı bişeyler dinlemiş oluruz!başarılar!iyi çalışmalar!
 
[/i]
:D :D :D grubun iki elemanını tanıyorum millet eğer ötekilerde onlar kadar iyiise (ki birbirlerini bulduklarına göre iyilerdir...) bu grup çoşturacak sizziiiii demoları falan çıktığında dinlememezlik etmeyinn ilerde tanındıklarında 'ben grubun ilk demosunu bilirim ' dersiniz :D
 

ben serkanın ark. ama senide tanıyorumm gündoğduda tanışmıştık konserde :D hatırlamazsın ya çk zaman geçti üstünden tanışırız yeniden :D :D :D
 
GELECEÐİN ÜNLÜ DEATH METAL GRUBU!!!

Abartmıyorum!!Çünkü bu grubu çok eskilerden beri biliyorum ve ilerde ünlü bir death metal grubu olabilecek kadar kaliteli Death Metal yapıyorlar!
Tarzlarının felsefesini iyi biliyorlar ve buna göre hareket ediyorlar.Demolarının bazılarını yapım aşamasında dinledim!Tek kelimeyle süper!Sizde bir şekil ele geçirin bu demoları,dinleyin!
;)
 
Re: GELECEÐİN ÜNLÜ DEATH METAL GRUBU!!!

ROAMER demiş ki:
Abartmıyorum!!Çünkü bu grubu çok eskilerden beri biliyorum ve ilerde ünlü bir death metal grubu olabilecek kadar kaliteli Death Metal yapıyorlar!
Tarzlarının felsefesini iyi biliyorlar ve buna göre hareket ediyorlar.Demolarının bazılarını yapım aşamasında dinledim!Tek kelimeyle süper!Sizde bir şekil ele geçirin bu demoları,dinleyin!
;)

Bi daha düşünmek ister misin?
 
Geri
Üst