Laney HCM30R Elektro Gitar Amfisi

arkadaslar istnbulda bir arkadastan bu laney amfiyi aldim aldigimda sorunsuzdu 10 ay boyunca rahat rahat kullandım ama son 2 aydır master volume ve drive volume potanslarında bir gariplik var bazen 3-4 level e getirince ses gelmiyor sadece yuksek levellerde amfiden ses çıkıyor duşuk seslerde kendiliğinden sesi açılıp kapanıyor , bu oksitlenmeden kaynaklanan bir problemmidir acaba..? Çünkü ilk başlarda sadece sesi açıp kaparken bir hışırdama oluşuyordu sonradan sonradan potanslar garipleşmeye başladı.. :( Bu amfinin içindeki potansları değiştirmek kaça malolur , değiştirmek zor mudur..? Yoksa wd-40 oksit spreyi yada philips in oksit önleyici spreyi ile bu sorunun üstesinden gelebilir miyim..? :?

Amfiyi değiştirmeyi düşnüyorum zaten kısa zamanda , ama önce bunu halletmem gerekiyor görüşlerinizi yorumlarınızı ve yardımlarınızı bekliyorum..
:)
 
bende hcm65r vardı.. aynı problem bende de olmuştu... potansını deiştirme konusunda bir bilgim yok ama çözüm olarak düğmeyi sağ sola bir süre çeviriyodum ..bir süreliğine düzeliyodu:D o bozuk haliyle de çok ucuza sattım amfiyi... umarım deiştirebilirsin potansını...
 
aenemaswampsong un sattığı bozuk amfiyi ben aldım :D akabindede karaköye gidip elektronikçiler çarşısından kontakt temizleyici sprey aldım(yağlı olanından) sonra amfinin içini açıp bütün potansları temizledim bu spreyle sorun falan kalmadı hiç.Bence senin anfinin potanslarında da oksitlenme problemi vardır.Bir sprey alıp temizle bişeyciği kalmaz :)
 
Geri
Üst