Oyun (Progressive Rock) - Ankara

Bundan sonraki konser biraz gecikecek gibi.. Hepimiz bi yerlere dağılmış ve bişeylerle meşgul durumdayız. En geç eylül ortası gibi tekrar sahnedeyiz.
 
Sanki bu cuma yolcu da konser olabilir gibi gibi.. Ben çarşamba tezimi teslim edecem, Zeynep çarşamba günü ankaraya dönüyor, Emre işinden zaman ayıracak, biz stüdyoya gireceez ve.. Olacak sanki.. :D
 
sonunda sahnedeyiz!!

uzunca bir süre sonra arkadaşlar, tekrar sahnedeyiz.. 1 Ekim pazar günü saat 9da tunalı gölgedeyiz arkadaşlar...

sürprizler yapabiliriz haberiniz olsun:D
 
arkadaslar konserde başarılar diliorum ama bugun bişey duydum ne kadar doru bilmiorum ama gölgeyi su basmış galiba çünki arkadaslarında konseri vardı bu akşam iptal olmuş o yüzdennn :S :S su basma olyı yoksa bşarılar diliorum sakat oldu varsada başarılar diliorumm :)
 
Eveeet.. Oyun görece uzun bir aradan sonra tekrar konserlerine başladı. Oldukça yoğun bir çalışma dönemine girdik. Alet edevat eksiğimizi biraz olsun tamamladık. Hazır başlamışken kardeş grubumuzla beraber güzel bir süpriz yapalım dedik ;):

p_f_g.jpg


Oyun baştan sona Dark Side of the Moon albümünü çalacak. Herkesi bekleriz...
 
Arkadaşlar yorum için biraz geç oldu ama canım sağolsun :) Her ne kadar Us and Them'in ortasında gitmek zorunda kaldıysam da kaldığım süre içinde beni kendimden geçiren size ve Echoes grubuna teşekkür ederim,ayrıca The Great Gig in The Sky için klavyecinize ayrıca teşekkürler,ağzım açık kaldı walla :)
 
pink floyd gecesine gelmiş arkadaşlara duyurulur:


elinde o gece ile ilgili fotograf olan birileri varsa ve bana bir şekilde ulaşltırırsa çoook sevinirim 8O
 
merhabalar;

Nedjimada her pazartesi olan programımız her cumartesi olarak değişmiştir. saat 19.30 gibi başlıyoruz .


programın bir parçasını doğaçlamaya ayırmayı düşünüyoruz :D ilgilenenlere duyurulur...
 
Geri
Üst