Ekipmanını Göster Ey Turkrockçı!!!

EBMM JPM LTD EDT Black Sugar
EBMM JPM BFR Cherry Burst

Mesa Boogie Mark V
hkhkhj.jpg
 
Zaten "turkrock gitaristlerinin ekipmanları" gibisinden bir konu vardı hazır, isteyen orada resminide paylaşır. Bu 'göster' başlıklarının ucu bucağı olmaz böyle giderse. Hazır başlık varken bir benzerine hiç gerek yok bence.
Bu kadar "göster" başlıklarından sonra artık "Çıkartıp Göster Ey Turkrockçı" gibi bir başlık bekliyorum :poop:
 
Aileye yeni bir amfi (ENGL gigmaster 15 Head) katıldı bugün ve mutluluğumu forumla paylaşmak istedim. Darısı her isteyenin başına. Hep birlikte okuyoruz: "Maşallah".


DSCF5498.JPG


Model bilgileri ve seri numaraları:
ENGL Gigmaster 15 Head / SN: 270410
Laney HCM65R / SN: maalesef silinmiş.
Zoom G2.1NU / SN: 023733
B.C.Rich Gunslinger Retro / SN: A14111096
Squier Bullet Strat / SN: CY06052909
 
Son düzenleme:
Aileye yeni bir amfi (ENGL gigmaster 15 Head) katıldı bugün ve mutluluğumu forumla paylaşmak istedim. Darısı her isteyenin başına. Hep birlikte okuyoruz: "Maşallah".


38427 eklentisini görüntüle
Buyrun bir öneri, burada şu ekipmanların seri nolarını da resimleriyle paylaşalım hırsızlığı önlemez belki ama ekipmanın el değiştirmesini epey zorlaştırır. Zaten mesajların tarihleri burada kayıtlı gayet yeterli bir kanıt oluşturur.
 
Arkadaşlar gitar eski japon fender, ama tarihinden emin değilim araştırmadım. Çünkü ben beğenince iyidir bana göre, dolayısıyla seri no falan pek bakmıyorum.
Sevmediğim ton devresi ve düğmesi iptal, üzerinde bir adet Gibson P-94 var ve nizami olarak bağlamadım kabloları, çeşitli deneylerden sonra, işte kırmız şuraya falan derken istediğim ton çıkınca lehimledim.
Bayağı bir Les Paul strat kırması tonu var, etli butlu. Ama yüksek drive'da ötmeler kokmalar, masayı devirmeler falan :)
 
Şu başlığa fotolu cancanlı mesaj atanları şu başlığa bakmalarını da öneriyorum :)

http://turkrock.com/konu/52703/sayfa-2#post-949866

Tamam, hepimiz içimizdeki küçük çocuğu şenlendirmek, arkadaşlarımıza " oyuncak arabalarımızı " göstererek zevk ve keyif alıyoruz. Diyecek hiçbir şeyim yok. Ama küçüken her mahallede bulunan hiç kimsenin oyunlara almak istemediği sürekli oyunu dağıtan-bozan, topu çalan haşeratlar vardı ya şimdi de varlar yani. "Yahu bana birşey olmaz"cı Türk insanı mantığında olan ya da abartıyorsun diyenlere sadece hatırlatmak istedim :)
 
Elimizden bir şey gelecekse yapalım, aslında üyeler olarak bir seri numara veritabanı oluşturabiliriz. Şu an gitarlarım ve diğer her şeyimden 600 km kadar uzaktayım, güvenlikleri bir adet aile babasıyla yivli ve yivsiz ateşli silahlar eşliğinde sağlanıyor :)
 
Geri
Üst