HaraptaR

hatemate demiş ki:
haraptar barakada şahaneydi! dur gitme nin başındaki monolog bitirdi herkesi!::D kızlarıda alın askere şahane oldu diskotekle bitirmek çok iyi bi seçimdi ama metronomu biraz düşük gibi geldi sanki.. besteler tabiki muhteşemdi.. en kısa zamanda akyıt istiyoruz.. temiz güzel bi kayıt..:)

kayıt ha?
kayıt kaç lira senn haberin varmı? ÇULSUZ!!!!
biraz maddi destekte bulunsanda bizde şööle temizinden güzelinden bi kayıda girsek :x :x
 
teşekkür ederim kadim dostum fırt...
senin zaten bizim üstümüzde çok emeklerin var bide paramı vercen
söylediklerimden ötürü çok pişmanım pişmanlık yasasından yararlanmak istiorum...
 
bende fırata yürekten katılıyorum artık kayıt şart kaçamazsınız koray!zaten son konsere gelemedim diskotek çalmışınız bide yaaa harap oldum valla:((((
 
abi işte bu işler sözle olmuyo.. direk olarak nakite bakıyo!! bi mucizeyle sponsor bulmazsak:))) eylülden önce çook zor demo yapmamız.. ne yazık ki :cry: :cry:
 
boşuna mı işe girdim olm ben gel yardım et bana iki anketde sen yap çorbada senin de bi tuzun olsun

zaten demo sonrası sizin ziraat kartlara el koyaJam :)
 
yav bi grup üyeside arada gelsin şuraya bişe yazsın lan bu ne bööle!!!gerçi şimdi diicekler lan mal ne yazalım die haklılar bişe yapmıolar :? hani nerde demo onu geçtim yaz bitti konser yok!!acil konser istiom ona göre :!: :evil:
 
slm kardeslerım nasılsınız valla hepınızı çok özledım kubilay bi ara bulusalım abi içelım laflayalım ve su suskunluğunuza son verdınde sahneye çıkın dınleyelım abı sızı dınlerken çok keyif alıyorum eski notlike bass erbil....
 
konser konser konser konser...
sezon başlıyo artık hadi...

bu arada demo işi uzayacaksa bendekini sürelim önce piyasaya :)

öpüldünüzz
 
umarım yakında bi konser vercez beraber :D bi gelişme olursa gerek ben gerek haraptar üyeleri buradan duyuracaktır

ev kirası vol. 1 olcak heralde

kolay gelsin
 
Sağolun arkadaşlar.. Grup olarak yaz tatilini uyuyarak geçirdiğimiz için henüz toparlanamadık ne yazık ki :roll: Yani öyle ki daha 2-3 hafta önceden 'olum bizim bi grup vardı hatırlayan var mı lan'demeye başladık birbirimize :LOL: :D Ama tekrardan gaza gelerek(biz biraz gazla çalışıyozda :) ) en kısa zamanda halletcez.. Bu arada melih dostumun da dediği gibi yakında bi konser haberi aldık bi aksilik olmazsa burdan duyuracaz :D :D
 
haraptar geri dönüyor... 8)
çok kuul(cool) oldu lan :D (bu da temparatüre gbi oldu :kaydim uzun bi pire muabbetinden sora artık konserlerimize başlıcaz...Söz!!! 8)
 
hayır kubilay yine html kullanamadın,beceremicen vazgeç:)
yani ne desem şimdi yalan olacak.hani özledik çıkın çok seviniriz dicem yüzüm yok,konserlere gelemedim o yüzden en iyisi destekliyorum sizi arkadaşlar deyip çekilmek bi kenara...tamam sustum.
 
abi walla daha forum olduğunu yeni gördüm sizin bea walla ben sizi tanıosam baya bi gaz lazım gelin şu gaza da çıkın bi yerlerde bizde izleyelim normalde de az görüşüoz çıkın bare bi yerde de ortam neyin yapalım bea
 
Haraptar geri dönüyooor!! muhabbeti geçeli çok oldu ama grup içerisindeki biçok sorunu çözdükten sonra artık ciddi bir hazırlık içerisindeyiz(bu sefer olacak:)) grup elemanlarında da bi değişkliğin olmamasıyla beraber yeni besteler üzerinde çalışıyoruz. Ayrıca geniş bir cover listesi yapıyoruz.. Bir aya kadar çalışmalarımız sonuçlanacak ve harbi harbi dönecez gibi görünüyo.. hadi bakalım:))
 
Geri
Üst