TNT Music Hakkında

Arkadaşlar lütfen yardımcı olun bana.Ben tntden bi bass alıcam kötü şeyler duydum bi kişiden tnt hakkında ne kadr doğru söyledi bilmiyorumm.Tnt music hakkındaki ii ve kötü düşüncelerinizi yazın lütfenn.
 
söylentileri bilmiyorum da insan orda çalışan adamla (sahibi de olabilir neyse artk) muhattap olunca ona para kazandırmak istemiyor.
Bir de bildiğim kadarıyla herhangi bir markanın distrubitoru olmamalarına rağmen bazı şeyleri piyasanın baya altı fiyatta satıyolar,beni de düşündürüyolar..
Ama elde tutulur bir bilgiye sahip değilim sadece kendi izlenimlerim.Eğer güvenilir biyerse ucuz olması baya bi avantaj olur.
 
Özgür müşterilerine pek iyi yaklaşmaz, satış sonrası için güven vermez, çakma mal satabilir. Ama ucuzdur. Riskli bi iş. Ama şansın yaver giderse ucuza güzel mal alırsın.
 
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
  • #4
Yani diyosunki malı alırken iyi kontrol et, ama daha sonradan bi problem çıkarsa garantiyi fln unut, parayla başka bi yerden yaptırabilirsin.
 
Ben şimdiye kadar çok alışveriş yaptım ama burada yazdığınız olumsuz yorumlarla hiç karşılaşmadım, aksine gerçek ve ne istediğini bilen bi alıcıysanız çok da fazla ilgileniyor
 
Başlık hortlamış o zaman ben de yazıyım.

Sizin yazdıklarınızı okuyunca acaba farklı yerden mi bahsediyosunuz diye düşündüm. Gayet güleryüzlüdür Özgür sesi biraz yüksektir o yüzden belki ürkmüşsünüzdür :) Bugüne kadar ordan kayda değer hiç bir şey almak nasip olmadı (tel, pena vs. hariç) ama yine de her geçtiğimde selam verir, selam alırım, bir şey gördüğümde girer sorarım hiç bir zaman da terslemedi. Uygun fiyata gitar görürsem ve ihtiyacım olursa da alırım hiç çekinmem.
 
Bende Kerem gibi aynı şeyi düşündüm kaç kere gittiysem bişey almıyacağımı söylememe rağmen bütün gitarları denememe izin verdi gayet de esprili ve güleryüzlüydü çakma mal satabilir lafı da asılsız bir laf olmuş dükkandaki bütün gitarlar orjinal fiyat konusuna gelince düşük fiyatlı gitarları amerikadan tanıdıkları yolluyo aralarında teşhir ürünleri de var ikinci eller de var ve Özgür abide açık açık neyin ne olduğunu izah ediyo aynı zamanda e-bay den aldığı gitarlar da var yani ortada garip bir durum yok...güvence konusuna gelince aramızda muhabbeti geçtiğinde gelip gitarın boyası çıkar mı sapı kopar mı gibi saçma sorulardan sıkıldığını biliyorum kardeşim sıfır fender ömür boyu garantili bir gitarı gidip de camdan aşşağa atmazsan boyası neden çıksın?Aynı zamanda alışveriş sonrası da önceside her türlü konuda malının arkasında durduğunu ve olası sorunları da çözümsüz bırakmadığını ödemede de müşteri yanlısı yaklaştığını kendi alışveriş tecrübeme dayanarak söylüyorum alışveriş yapcak arkadaşlar gözü kapalı güvenebilir
 
Üstteki Son Yazdığım Mesajı Unutun.Dün TNT'den 2 Metrelik Cort Jack Aldım.Alırken Özgür Abi Sağolsun Biraz Güldürdü Beni. ( Gülüşü Benide Güldürdü )
Ayrıca Dün Gördümde Mağazada Bir Tane Lacivert PRS Vardı.Fiyatını Sormadım.Son Gitdiğimden Bu Yana Baya Güzel Gitarlar Gelmiş.
Vallah Aklı Olan Ordan Alış-Veriş Yapsın Diyorum Artık.
 
dün gece TNT Müzik'i rüyamda gördüm. cort marka bir gitar bakıyorum , cort 600 ne de rüyaya girecek gitar ya , neyse ordan getiriyorlar bir tane bakıyorum sapı aynı bildiğimiz bağlama sapı :eek: bu ne falan diyom kendi kendime . Bu arada çalışan ve sahibi olan kişi çok ilgili gitarı denetiyor ilgililer yani. Neyse amfi getirsinler diye bekliyorum o da ne , daha amfiye bağlamadan çok şahane elektro gitar sesi alıyorum gitardan.. işte öyle

not: bu arada ciddi ciddi m600 bakıyorum yani. ilk fırsatta istanbula gidip deneyecem gitarı.
 
ornapsen demiş ki:
dün gece TNT Müzik'i rüyamda gördüm. cort marka bir gitar bakıyorum , cort 600 ne de rüyaya girecek gitar ya , neyse ordan getiriyorlar bir tane bakıyorum sapı aynı bildiğimiz bağlama sapı :eek: bu ne falan diyom kendi kendime . Bu arada çalışan ve sahibi olan kişi çok ilgili gitarı denetiyor ilgililer yani. Neyse amfi getirsinler diye bekliyorum o da ne , daha amfiye bağlamadan çok şahane elektro gitar sesi alıyorum gitardan.. işte öyle

not: bu arada ciddi ciddi m600 bakıyorum yani. ilk fırsatta istanbula gidip deneyecem gitarı.


Allah Belamı.....
Vallahi Bende Gördüm Dün Gece. :D
3 Tane ESP Eclipse Vardı.Kırmızı - Sarı - Beyaz . Ama Kumanda Büyüklüğünde Gördüm. :D Ucuz Fiyatlar Rüyalara Giriyor Demekki. :D
 
kumanda büyüklüğünde gitarlar.. çok iyimiş valla :) . benimkisi saçma bir rüya da olsa , ben mutlu uyandım. Dürtü oluştu fana halde .Bir gitar alıcam kendime galiba. Yorumu bu olsa gerek.
 
valla güler yüzün uygun fiyatların yanında 250ytl çıkışmadı direk al git getirirsin sonra dedi 2 ay sonra anca verebildim bide üstüne pena hediye etti:)yani bu her esnafın yapcağı iş değildir...tünelde 250ytlyi bırakın 100ytl çıkışmasın alıcağın zaman gel diye azarlarlar bile adamı onuda geçtim yukarda da yazdığım gibi abi param yok almıcam dediğim halde bütün gitarları tek tek zamanında denetmişti zamanında...
 
Özgür abi ile bugüne kadar bircok alışverişim oldu hepsi sorunsuzdu.Kendisi çok severim
Bir keresinde Dükkanına gittiğimde bir çocuk içeri girdi Gitarına tel takmayı bilmiyormuş ve bir takım tel almıştı oradan. Özgür abiye gitar telini takmasını söylemişti.Bunun üstüne özgür abide sen ayakkabını bağlamyı bilmiyormusun demişti.
lafın kısası kendine ait bi tarzı var ve müşteriye yavşak tavırla yaklaşmıyor. ne eksik ne fazla sözünü eri bir insandır.Herkese de TNT music tavsiye ederim
 
abı bu yorumlar bence farklı amacla yazılmıs ozgur gerek muzık aletlerı hakkında bılgısı olsun yada baska tur olsun bılgılıdır.. sattıgı malın arkasındadır devamlı alısverıs yapmsıımdır.. sorun yolk sonucta aldıgınız urun 2. el ıse her yerde sats sonrası garantı verılmez sıfır ıse zaten her zaman sıfırdır..
hatta bu hafta ıcınde yıne malzemeler alcagım aksılık cıkmassa
 
Geri
Üst