My Name Is Earl

  • Konuyu açan _amenhotep_
  • Başlangıç tarihi
Konusu gerçekten orjinal, karakterleri ilginç ve hikayeye oturmaları sağlanmış, iyi bir espri anlayışı olan, izleyeni kendi dünyasına çekebilen bir dizi. Takip edilmesi şart.
 
kenna demiş ki:
Konusu gerçekten orjinal, karakterleri ilginç ve hikayeye oturmaları sağlanmış, iyi bir espri anlayışı olan, izleyeni kendi dünyasına çekebilen bir dizi. Takip edilmesi şart.

Aynen katılıyorum.Uzun süredir böyle orijinal komedi dizisi yoktu ortada.
Yeni sezon için Mart'ı bekliyoruz....
 
ilk sezondaki profesörün dizüstünü aldıkları bölümde ekran koruyucusu çıkınca balıkları izleyip bi tuşa basınca kaybolmasına verdikleri tepkiler aman YARABBİ yarıldım :D
 
Ozenle takip edilmesi gereken filmlerden biri. Bircok diziye gore gayet kaliteli ve basarili. Karakterler cok iyi secilmis. Earl'un biyiklari mukemmel. : )
 
Çok kötü bir dizi çok klişe espiriler soğuk dialoglar vs dersem Randy'den farkım kalmaz :D Tek kelimeyle müthiş. Tüm sezonları yada tek bir sezonu düzenli izleyemedim ama bir ara kaçırmıyordum.
 
Jericho'yu da ekleyelim buna. Earl abiyi çok seyretmezdim ama üzüldüm, zaman zaman eğlendiren bir diziydi. Bazen düşen kâr marjı böyle ani bitişleri beraberinde getirebiliyor, diziler de havada kalmış bir şekilde bitmiş oluyor ne yazık ki.

Şimdi baktığımda, 14 Mayıs'tan bu yana yeni bölümün gelmemiş olduğunu da gördüm. Nadine Velazquez ve Jaime Pressly'i en kısa zamanda tekrar sahalarda görmek dileğiyle. : )
 
Daha önce yazacaktım ama unuttum. Sevgili earl, memphis beat adlı dizide geceleri barda hobi olarak şarkı söyleyen elvis hastası rock n roll fanı bir dedektifi canlandırıyor.Sezon başında cnbc-e vermişti.Merak eden netten izleyebilir.
 
seinfield'den sora bu nası komedi dediğim ve izlemediğim bir komedi ( seinfiled, my name is earl ve big bang theory bu üçünüde izlemem asla. millet izliyosa bişi vardır diyip kaç tane bölümünü izledim ama bir türlü ısınamadım. ) bir komedi.
türkiyede samanyolu bunu dram versiyonunu çekmişti ''hakkını helal et'' diye. bir iki bölümünü izledim my name is earl'den daha komik bir diziydi :D
 
pek sanmam :D orda earl'ü oynayan adam şimdide said-i nursi'yi oynuyor.

o filmin afişlerini görünce aklıma gırgır'ın kapağı geldi. kapakta fetullah gülen can dündra çuvalla para veriyodu ''aferin sana can atatürk'le ilgili tam istediğim gibi bir belgesel çektin şimdi sırada said-i nursis'nin hayatı var'' diyodu. Can Dündar'ın yavan atatürk belgeselinden 2-3 sene sora said-i nursi'nin hayatıda film oldu :şoke olmak:
 
Geri
Üst