Extreme XE40BK yorumlarınız çok önemli!

65515.jpg


Arkadaşlar bu gitarın kasası sapı (gül ağacı) ve perde sayısı hoşuma gitti birde şekli. Fakat kasası BC Rich Warlock olsada manyetiklerin markası yada hakkında hiç bir bilgi yok. Yani tonlar konusunda şüpheliyim. Her ne kadar 1 açık 1 kapalı 2 hambucker manyetik olsada manyetiklerin kalitesi çok önemli. Kullanan varsa yorumları çok önemli.

Gitar hakkında geniş bilgi için;

http://www.garantialisveris.com/muzikaleti/str_prod.asp?storeID=972&productID=65515

Birde gitarı googlede arattım sadece türk sayfalarda çıktı. Görüşleriniz benim için çok önemli. Eğer yorumlar olumlu olursa kesin alıcam. Şimdiden teşekkürler.
 
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
  • #2
Birde böyle bir gitar var.
BCRich_Warlock.jpg


Gövde: Agathis
Sap: Akçaağaç
Sap gövde birleşimi: Vidalı
Klavye-Tuşe: Gül ağacı
Köprü: Ayarlanabilir köprü
Perdeler: 24 Büyük- Geniş (Jumbo) perde
Manyetikler: 2 BDSM Manyetik
Donanım: Krom
 
ikisi arasında bir seçim yapacaksan kesinlikle bcrich'i al derim.. ötekini bikaçkere gördüm gitar olduğundan bile şüpheliyim.. :?

ayrıca üzerinde 4 manyetik olduğunu eden psikopatların bu gitar için "Ileri sevye ve profesyonel gitaristlerin tercihidir" diyebilmeleri gayet doğaldır..
 
Extremeden uzak dur. Benim ilk gitarim da bi extreme di az cekmedim o gitardan. Internette yaptigin aramalarda sadece turk sayfalarin cikmasinin nedenide Extremein unkapaninda imal edilen bir turk markasi olmasi olabilir :)
 
Ahahahanahamahahana oradaki yorum yardı bitirdi beni ooofffff :)

Kod:
Yorumu yapan: **** *****,   23 Şubat 2006 Perşembe
Bu gitar, heavy metal sevenler için bir numara olmasa bile bayaa iyi!? Gitar çok sert ses veriyor, manyetikler hard.
manyetikler harddd :D
 
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
  • #6
Haklısınız galiba manyetiklerden bende çok şüpheliyim. Fakat bcrich hakkında da pek olumlu yorumlar yok. Ki extreme bana hemen hemen fabrika fiyatına gelicek. Yani baya ucuza. Fakat yorumlar geri adım atmama neden oldu. Keşke bu gitarı kulanan biri olsaydı. O zaman kesin emin olurdum.
 
abi bu extreme deişik bir markamıdır bilemiyorum.. Arkadaşımda var bir tane ve ona halasımı amcasımı ne amerikadan getirmiş..Kekliyeceğini de sanmıyorum..Sapı faLan da güseL gitar yani..
 
yanılmıyorsam exterme bir zamanlar amerikada üretiliyordu. sonra nedense unkapanında yapılmaya başlandı belki adamlar gitarları çinlilere yaptıracklarına bize yaptırıyorlardır :)
 
ben bu warlock kasa extreme gitarı unkapanında gördüm ki gerçekten çok ucuz ve adi bir gitar. kasasının şeklini seviyorsan ikinci el temiz bir b.c. rich al derim ki o da vasat bir gitardır ama en azından gitardır!
 
Arkadaşlar işte sorun şu warlocku ucuza getiremiyordum. Bizim müzik evi var oraya geliş fiyatına getirttim orjinal kılıfıyla 250 YTL. Sparişi verdim yani. Tek sorun manyetiklerin performansı. Ama aksa iyi oldugu için ki sapta iyi olmasa ilerde manyetikleri değişir sağlam bişi takarım. Yine 250 YTL ye göre iyi gitar. Kullanan bir kaç kişi sesinin sert oldugunu söylüyor. Benimde istediğim o. Neyse bir elime geçsin 2 gun sonra elimde bakalım görecez.
 
AlcholichA demiş ki:
Arkadaşlar işte sorun şu warlocku ucuza getiremiyordum. Bizim müzik evi var oraya geliş fiyatına getirttim orjinal kılıfıyla 250 YTL. Sparişi verdim yani. Tek sorun manyetiklerin performansı. Ama aksa iyi oldugu için ki sapta iyi olmasa ilerde manyetikleri değişir sağlam bişi takarım. Yine 250 YTL ye göre iyi gitar. Kullanan bir kaç kişi sesinin sert oldugunu söylüyor. Benimde istediğim o. Neyse bir elime geçsin 2 gun sonra elimde bakalım görecez.
Nerden çıkardın şimdi iyi gitar olduğunu?
 
İyi oldugunu söylemedim. Kasası BC Rich sapı filanda gül ağacı, manyetiklerinden şüpheliyim sadece. Onlarıda söker ilerde en baba manyetikleri takarım.

Ama gitar sadece ibanez jackson fender değildir. Evet İbanez favorimdir. Ama bu gitarı 250 YTL'de fiyatına göre iyi.

2. el gitar taraftarı değilim. Warlocka gelince. O gitarı ancak sıfır alırım. Sıfırına vereceğim para yerine gider 2. el ibanez alırım. 2. el alabileceğim tek gitar. Sonuçta amfide almam lazım. Eski Casttilla elektromuda satıcam. ÜStüne koyup en az 40 watt bir amfi alıcam.

Ya oralimi bozmayın geliş fiyatına oldugu için aldım. Elimdeki elektronun tonları deli ediyor beni. ÇAlasım gelmio. Dedim bu ne akdarda olsa Castilla 21 perdeden çok daha iyidir. Bu fiyata göre yani. Neyse bu gitarı kulanan varmı?
 
Moralini bozmaya çalışmıyor kimse...
Yazdıklarını tekrar oku. Üstteki alıntıda iyi dediğin yerin altını çizdim. Sonra iyi demedim demişsin. Bir sonraki paragrafta tekrar iyi gitar demişsin... Neyse...
Bence bazı şeyleri tekrar düşün... Biraz da forumu araştır. Moralini de bozma. ..
 
Bu gitarı aldıktan sonra moralin düzelmeyecek, yerin dibine girecek. Aman yapma kardeşim; Üç kuruş parana yazık etme. bu gitarın gövde ağacı ağaç değildir! Suntadır kesin. Aman diyim :? ... Tuşe ağacının gül olduğuna takmışsın :LOL: bak bakalım özelliklerinde gövde ağacı, sap ağacı (tuşe değil, tuşenin arkasındaki kısım) yazıyor mu :?: :!:

al :!: :twisted: al da paranın kıymetini anla :kafaat
 
:D Yok abi sen illa gitar geldigi gibi vur duvara parçala diyorsun. Bu akdarda abartma yav. Yok Extreme'nin davulunu ve amfisini gördüm çok iyi. Yani extreme o kadarda kotu bir marka değil. Bayağı abartmışsın hocam. Gövdesi konusunda. Kotu de geç. İlla morali dibe vuracan ha. gogostar eyw moral verdiğin için. Ama bence en iyi yorumu kullanan biri yapar. Ya sunta gitarmı olur arkadaş. Sanki adamlar bu gitarı bir kere satacaklar. O kadar dandik bir markada değil. Milleti kazıklayıp kendi isimlerini düşürsünler. Yok anlamıyorum illa dolarları dokup ibanez fender jackson falan mı almam lazım.

Abi cidden bu gitarı yada extreme başka bir gitarı kulanan varmı?
 
Şaka mı yapıyorsun?
Ayrıca kullanan kişilerin yorumlarını fazla önemseme. Karakteri kuvvetli kişiler dışında genelde herkes kendi malına iyi der, bunda zamanı geldiğinde satıcısı olabileceklerinin payı da büyüktür.
Sanırım bu markayı kullanan pek kimse yok, vardır o kadar kişinin bir bildiği...
 
ben aldım elime çaldım o aleti unkapanında gırla gidiyor.. ayrıca ucuz bişey alıcaksan ikinci el en iyisidir.. hiç olmazsa 200 milyona bulurum bi affinity squier allah rahatlık versin sonra.. :) anlattıklarından anladığım biraz canının yanması lazım.. :) nedemiş mevlana "hamdım, piştim, yandım.."
 
Gırla gidiyor derken. Çaldıgında nasıldı? Aşırı kötüyse hemen iptal edim yola çıkmadıysa. Biraz hızlı yaz her yola çıkabilir. Hem çalmışsın. Yada gitarı biraz daha ayrıntılı anlat.
 
Geri
Üst