SUS(pop-rock)-İzmir

arkadaşlar başarılar diliyorum.. ;) bugün izlemeye gelicem sizi hem eray'la da tanışmış oluruz fena mı... :D ordayım... :twisted:
 
geldiin için çok teşekkür ederis,ses sistemiyle ilgili baya bi problem vardı ama,idare ettik.haftaya cuma etap üst katta sahne alıcaz,bekleris.
 
portnoy demiş ki:
geldiin için çok teşekkür ederis,ses sistemiyle ilgili baya bi problem vardı ama,idare ettik.haftaya cuma etap üst katta sahne alıcaz,bekleris.

gelmeye çalışırım eray... bu arada biraz daha hareket biraz daha pozitif enerji sahnede özellikle vokal.. ;) kolay gelsin hoş müzik yapıyosunuz... ;)
 
valla biras daha hareket olması için sahnenin büyük olması gerekiyor.klavyecimiz sahne dışında çaldı hatırlatırım.herşey zamanla daha güzel olacak buna inanıyoruz.teşekkürler.
 
RaKKaS 16 ağustos-5 eylül tarihleri arası çeşme Globes Bar'da her çarşamba-cuma-cumartesi sahne almıştır.sezonun kapanması nedeniyle izmire dönmüş ve yeni sezonda ismini WASABİ olarak değiştirmiştir.
 
biz seni hande yenerin orkestrasına davet etsek,hazır sen romeo'ymuşsun.ayrıca sen nerden geldin bi daha söle bakayım.askerden mi? askerden???? eminmisin???:)))
 
arkadaşlar serkanın ayrılmasından sonra burak bas gitara geçmiştir.grup eski kadrosuna dönmüş bulunmaktadır.ramazan sonrası için mekanlarla olan görüşmelerimiz devam etmekte....
 
SUS olarak yola devam eden grubumuz yeni repertuarıyla ilk kez 22 ekim pazartesi akşamı 22.30 da alsancak mavi bar da sahne alacak.herkesi bekliyoruz.
 
SUS grubu haftalık programı:

cuma: punta bar-alsancak(21.00-00.00)

diğer günler için mekanlarla görüşmelerimiz de sürmekte.
 
Her cuma Punta Bar'DA(21.00-24.00)arası sahne alıyoruz.herkesi bekliyoruz.yakında sahne alabileceğimiz diğer günleri de buradan duyuracağız.videoların bir kısmını youtube'a koyduk,ilgilenenler için link mevcut.daha güzel performanslar ve videolar,kayıtlarla beraber olmak üzere...herkesi cumaları punta'ya bekliyoruz.
 
sus grubu verdiği uzun aradan sonra tekrar toplanmıştır.henüz bir mekanla olan irtibat söz konusu değildir.ilerleyen günlerde grup hakkındaki haberleri buradan takip edebilirsiniz...
 
Geri
Üst